FÅ DIN BONUS PÅ 1000 KR NU

Denne side indeholder henvisnings-links

888Sport er en relativt ny bookmaker her i Danmark. Nogle kender måske firmaet fra deres poker site, som man også tidligere fandt på det danske marked, men nu har 888 altså udviddet med en sportsdel også.

I forbindelse med lanceringen på det danske marked har 888Sport kørt en massiv tv-reklame kampagne, som skulle være med til at øge kendskabsgraden.

Herudover kan man se Nicklas Bendtner rende rundt med bookmakerfirmaet på maven i sin klub, Nottingham Forest, der er sponsoreret af 888sport.

888Sport slår sig op på at have gode odds, et stort udvalg af bettingmuligheder især indenfor fodbold, tennis, håndbold og golf.    

888sport bonus

Nye kunder kan få en 888sport velkomstbonus på op til 100% af op til maks. 1000 kroner. Dit første indskud skal gennemspilles til odds på mindst 1,50, som man ser det hos de fleste konkurrenter. Desuden skal man spille bonusbeløbet igennem 10 gange, hvilket også er noget man ser hos de fleste.

Når det derimod handler om andre bonusser, er 888Sport langt mere kreative.

Det er blandt andet nyt og spændende, at man kan spille modsat score, som går ud på, at hvis resultatet bliver fuldstændig omvendt af dit spil (f.eks. du spiller en hjemmesejr på 2-0 og det bliver en udesejr på 0-2), så vinder du stadigvæk.

Her skal du dog min. spille for 50 kroner og du får maks. 250 kroner i gevinst.

Derudover kan du melde dig ind i den såkaldte multiklub, som betyder, at du skal spille et bestemt antal kuponer om ugen med et bestemt antal forskellige kampe på hver kupon. Bonusbeløbet bliver større jo flere kuponer og kampe, du spiller pr. uge.

Herudover vil du også kunne støde på tilbud om free bets nu og da, såvel som at nye kunder jævnligt bydes velkommen med meget forhøjede odds på udvalgte kampe.

De nye former for bonusser er et stort plus og er forfriskende fra et nyt firma på odds-markedet. Du skal i øvrigt ikke bruge nogen 

FÅ DIN BONUS PÅ 1000 KR NU

888sport tilbagebetalingsprocenter

Det er helt tydeligt, at det har været en bevidst strategi fra 888Sport at udfordre de eksisterende bettingfirmaer på 'value for money'. Tilbagebetalingsprocenten er således helt i top på omkring 95%. Det fås ikke bedre og er derfor et stort plus, da oddsene generelt er yderst tiltalende. 

888sport Spiludbud og liveodds

Spiludbuddet er mest koncentreret omkring fodbold, håndbold, ishockey, golf og amerikansk fodbold. Når det så er sagt, så er der masser af andre spilmuligheder. På udbuddet er der bare ikke de store forskelle i forhold til konkurrenterne, og det kan derfor være svært at se fordelen ved 888Sport på udbuddet af væddemål.

888Sport bruger som NordicBet og Unibet data/odds-leverandøren Kambi, og dermed ligner 888Sports udbud meget de to andre.

Det trækker ned i bedømmelsen, at 888Sport selv kalder deres udbud for uendelig langt, når det ikke helt forholder sig sådan.

Bl.a. er det ikke ofte nok, at man kan spille på kampe der spilles flere uger frem, som det er hos nogle af konkurrenterne.  

Livebetting platformen fungerer fint på de vigtigste områder. Der er et fint udbud af kampe, der alle bliver opdateret hurtigt og løbende. Man kan også spille multispil, hvor man kan spille på flere livebets samtidig.

Desuden er der cash-in funktionen, hvor man kan sælge sit bet før tid og dermed, enten fortryde sit væddemål, eller lukke det før tid til et gunstigt odds.   

Live-betting platformen er selvfølgelig åben alle ugens dage, hele dagen, og tilbyder dig som kunde, muligheden for at følge med i de kampe, som du spiller på mens de spilles. Her kan du se hvordan stillingen er lige nu samt følge med i, hvordan de forskellige odds ændrer sig.

Det virker dog en smule ærgerligt, at der ikke er tænkt lidt anderledes på både liveodds-delen og udbuddet generelt. Det virker meget som noget, man har set før, og det er svært at få øje på de store forbedringer i forhold til konkurrenterne.  

FÅ DIN BONUS PÅ 1000 KR NU

888sport hjemmeside og app

Hjemmesiden fungerer rigtigt fint, og det er nemt at blive kunde og komme igang med at spille. Andre vigtige ting som statistikker og live-odds sektionen er også nemme at finde. Det kan alligevel godt blive lidt forvirrende, hvis man går lidt frem og tilbage i de forskellige kategorier.

Det er ikke så intuitivt som de bedste sites. Desuden optræder der i midten, når man går ned på siden nogle lidt tilfældige sportskategorier som vintersport, volley, tennis osv..

Når man scroller videre ned, er der et stort sort "tomrum" på hjemmesiden, som man skal forbi for at komme ned til informationen i bunden. Desuden kan det være svært at finde alle sportskategorierne, da mange af dem er skjulte, og man skal aktivt trykke "flere sportsgrene" for at se dem alle sammen.

Appen er designmæssigt meget overskuelig, og det er let at bevæge sig rundt på denne platform. Indbetalinger og udbetalinger er meget nemt og overskueligt, ligesom man ubesværet kan oprette sig via mobilenheden, hvilket man ikke kan hos alle selskaber.

Et minus ved 888sport på mobilen er den manglende søgefunktion. En sådan ville kunne spare én noget tid, hvis man hurtigt skulle finde noget specifikt. Det var desuden en smule besværligt at downloade appen via en android telefon, hvor det var noget lettere på en iPhone.      

 

FÅ DIN BONUS PÅ 1000 KR NU

888sport Kundeservice

Kundeservicen er - ligesom mange af konkurrenternes kundeservice - tilgængelig på både telefon, email og live chat.

De er alle sammen nemme at komme til, og uanset hvilken du vælger, kan du regne med at få hurtigt svar.

Hvis dit problem umiddelbart er kort og nemt at beskrive, så kan du skrive til kundeservice via live chat, da du hurtigt kommer igennem til en rådgiver, og samtidig så er du sikker på at få hurtigt svar.

Er det derimod lidt sværere at beskrive problemet, så kan du ringe til kundeservice.

Modsat mange andre steder, så er der ikke ufatteligt lang kø, og selvom det er et udenlandsk firma, så bliver du mødt af en fuldstændig dansk kundeservice. Derfor er kundeservicen på et højt niveau.

888sport limits

888Sport forbeholder sig retten til at limitere kundernes gevinster, jo mere du vinder. Præcist hvor meget spillerne limiteres, afhænger meget af beløbenes størrelse. Men generelt set, så jo flere penge du vinder, og især over kortere tid, jo mere limitering lægges ned over din konto.

Ved væddemål i lavere rækker, kan der være en lavere tilladt indsats. Dette er på grund af den større usikkerhed, der er forbundet med disse kampe, som statistisk set også er udsat for større grad af aftalt spil. I de store væddemål som fx Champions League er det muligt at spille for større beløb, da disse markeder også er mere indtægtsgivende for bookmakerne. 

Andre tjenester ved 888sport

Hos 888Sport er det meget begrænset, hvilke ekstra tjenester man kan gøre brug af. Det ville være en klar fordel, hvis man kunne streame live-kampe og dermed følge sine yndlingshold samtidig med sine live-odds. Eksperttips eller andre tjenester er også savnet, men da 888Sport stadig er nyt, kan det være, at der kommer flere tjenester til, i løbet af den nærmeste fremtid. 

888sport - Samlet vurdering

Generelt set, er 888Sport en god udbyder af odds samt live-spil. Der er et fint udbud af kampe og sportsgrene, og oddsene er generelt rigtigt høje. Samtidig har 888Sport specialiseret sig i nogle anderledes og spændende bonusser, som virlkeligt skiller sig ud. 

Det som trækker ned hos 888Sport er, at udvalget ikke er unikt; 888Sport har ikke noget de alene kan tilbyde kunderne, som er specifikt for netop dem. Det gør det en smule svært at finde ud af, hvorfor det lige præcis er 888Sport som man skal spille på. Alligevel er det nemt at blive kunde og komme i gang med at spille, hvilket jo er det vigtigste. 

Samlet set har 888Sport stort potentiale. Sitet virker meget indbydende med de mange bonusser og de høje odds, men der er fortsat plads til små forbedringer.   

FÅ DIN BONUS PÅ 1000 KR NU

                                                   


888 sport

+100% bonus
Op til 1000 kr.
spil nu