Web
Analytics Made Easy - StatCounter

Hvem vinder Super Bowl LIII? Se NFL odds for 2018/19 sæsonen

0

Philadelphia Eagles besejrede New England Patriots, 41-33, for at vinde deres første Super Bowl nogensinde. Hvad betyder det for Eagles, Patriots og de resterende hold i ligaen? Læs mere om 2018/19-sæsonen her, og find de bedste odds på Super Bowl LIII.

Den 4. februar 2018 skulle vise sig at være en speciel dag I fodboldens tegn, da Philadelphia tog fusen på eksperter og bookmakere ved at besejre New England Patriots. Back-up quarterback Nick Foles blev Super Bowl MVP, og det hele virker snarere som ét stort eventyr end virkelighed.

Ikke desto mindre står der Philadelphia  Eagles indgraveret på Vince Lombardi trofæet for 2018, men hvad har det af betydning? Bliver Eagles det nye Patriots? Kan Tom Brady og Patriots overkomme det bitre nederlag? Eller bliver det en helt ny bejler der overrasker næste år? Spørgsmålene er mange, og sæsonen 2018/19 kunne formentlig blive den mest konkurrencedygtige i flere år.

Spil på Super Bowl LIII hos LeoVegas >>

Læs mere om vores forudsigelser til sæsonen 2018-19  i optakten forneden, og find de bedste odds på Super Bowl LIII.

 

Odds på vinderen af Super Bowl LIII i Atlanta

Du finder LeoVegas’ marked på Super Bowl LIII i nedenstående tabel.

Vinderodds Super Bowl LIII (53)
New England Patriots 6.00
Philadelphia Eagles 11.00
Pittsburgh Steelers 11.00
Green Bay Packers 12.00
Minnesota Vikings 13.00
Atlanta Falcons 21.00
Los Angeles Rams 21.00
New Orleans Saints 21.00
Dallas Cowboys 23.00
Houston Texans 23.00
San Francisco 49ers 23.00
Seattle Seahawks 23.00
Jacksonville Jaguars 26.00
Spil på Super Bowl LIII hos LeoVegas >>

 

Det er ikke mere end seks dage siden sæsonen sluttede, men allerede nu giver LeoVegas dig muligheden for at spille på næste års Super Bowl vinder. Overraskende nok finder vi de forsvarende mestre fra Philadelphia Eagles til odds 11.00. Omvendt er dette års tabere, New England Patriots, vurderet som stærke favoritter til odds 6.00.

Jacksonville Jaguars må tage til takke som værende den 13. største favorit til næste års trofæ. Et overraskende godt Super Bowl odds taget i betragtning af, at de var mere end tæt på at besejre Patriots i AFC-finalen. De stod praktisk talt med det ene ben i finalen. Holdet er ungt og kan de trade/drafte sig til de rette spillere, er de frygtindgydende ind mod den kommende sæson.

 

Kan Eagles genvinde Super Bowl?

Philadelphia Eagles var en af de positive overraskelser i denne sæson. Før sæsonen havde bookmakerne spået Eagles til at lande omkring 8-9 sejre.  En Super Bowl 2018 sejr gav svimlende odds 35.00. Alle blev dog blæst bag over, da de sluttede sæson af med 13 sejre. Det blev kun vildere efter deres flotte march igennem play-offs og Super Bowl.

Ingen kommer til at undervurdere Eagles i den kommende sæson. MVP-kandidat Carson Wentz vender tilbage til sit hold, der formåede at besejre ligaens mest dominerende mandskab uden ham. Bookmakerne har dog også taget ovenstående ind i deres Super Bowl 2019 betragtning. Du får i skrivende stund odds 11.00 på en Eagles sejr i Super Bowl LIII. 

Spil på Super Bowl LIII hos LeoVegas >>

artiklen fortsættes efter billedet…

Eagles fans bestiger en skraldebil i Philadelphia efter Super Bowl-sejren i 2018 (foto: shutterstock)

Der er bestemt grund til at smile i Philadelphia. Super Bowl 2018 kunne meget vel være starten på noget godt for Eagles. Man har alle offensive spillere på kontrakt igennem den kommende sæson, bortset fra running back LeGarrette Blount. På den defensive front ser man ud til at miste cornerback Patrick Robinson, men udover det er forsvaret intakt til næste sæson. Holdets helt store stjerne, Carson Wentz, har kontraktudløb i 2019, men mon ikke de får underskrevet en ny kontrakt med ham i de kommende måneder.

Eagles overfor overkommelig NFC East division

NFC East steg i prestige efter Philadelphia’s Super Bowl sejr. De blev dermed den første division i ligaen, hvor samtlige fire hold har vundet en Super Bowl. Det betyder dog ikke, at det bliver den mest kompetitive division i den kommende sæson.

New York Giants’ quarterback, Eli Manning, er 37 år og har ikke bragt sit hold i slutspillet siden 2011. Alex Smith er 33 år og har kun vundet én play-off kamp siden 2012 og det var over et gebrokkent Houston Texans mandskab. Dak Prescott er Dallas Cowboys’ quarterback og har endnu ikke formået at vinde en play-off kamp for hans mandskab. Derudover er hans form nedadgående, og Cowboys må spekulere i om han er fremtidens mand.

Eagles står ikke kun med divisionens bedste quarterback, men måske de to bedste. Wentz og Foles har vist sig at være blandt ligaens bedste quarterbacks i 20’erne. Om Eagles er i stand til at beholde Foles på bænken er endnu uvist. Lige nu har de dog en af ligaens bedste quarterbacks, Wentz, og en anden quarterback med en skyhøj værdi.

Eagles står uden tvivl stærkt i deres division, og det skulle undre mig meget hvis vi ikke fik selskab af dem til næste slutspil.

 

Kommer Patriots tilbage på tronen?

Tom Brady i aktion for New England Patriots (foto: shutterstuck)

Fem sejre, tre nederlag. Det er Patriots’ record i deres sidste otte Super Bowl optrædener, og en af grundene til, at ingen kommer til at undervurdere dem i næste sæson. Selv hvis de ikke vandt næste år, ville de stadig være ligaens måske mest frygtindgydende hold.

Super Bowl LIII finalisterne er igen bookmakernes favorit til at snuppe titlen i den kommende sæson. Du får i skrivende stund odds 6.00 på en Patriots sejr i Super Bowl LIII. Det virker måske lavt, men taget i betragtning af, at de har vundet de sidste to ud af fire år (næsten tre ud af fire), giver det bedre mening.

Spil på Super Bowl LIII hos LeoVegas >>

Selvom Patriots’ nederlag til Eagles i Super Bowl trak overskrifter, var det dog alligevel en helt anden situation som skulle vise sig at overskygge Super Bowl nederlaget.

Træner-drama i Patriots

Allerede før Super Bowl var der snak om, at Patriots’ eftertragtede trænere i form af offensive coordinator, Josh McDaniels, og defensive coordinator, Matt Patricia, ville skifte hverdagen ud med cheftræner jobs i hhv. Indianapolis Colts og Detroit Lions. Matt Patricia blev da også udnævnt som head coach for Lions et par dage efter, og man ventede blot på Colts gjorde samarbejdet med McDaniels officielt. Den nyhed kom da også onsdag morgen, men blev hurtigt overskygget af, at McDaniels valgte at trække sig fra aftalen i sidste øjeblik for at fortsætte som offensiv coordinator hos Patriots.

Det er selvfølgelig en kæmpe forstærkning at man har Josh McDaniels ombord til næste sæson, men hans vigtighed er dog slet ikke på ligefod med Patriots’ to essentielle brikker – Tom Brady og Bill Belichick. Så længe de to stadig er at finde i Patriots vil holdet fortsat være blandt favoritterne til Super Bowl.

 

Bliver 2018/19 Jacksonville Jaguars’ år?

Raysean Pringle fra Jacksonville Jaguars i kamp mod Ravens (foto: shutterstock)

Eagles og Patriots kan ikke undgå at blive nævnt, når snakken går på vinderen af næste års Super Bowl. Vi må dog ikke glemme at der er en håndfuld bejlere derude i ligaen, som er underdogs til titlen og som realistisk set har en chance.

Et af de hold er Jacksonville Jaguars. Ja, du hørte rigtigt og bookmakerne er ikke helt uenige. Sidste år gav en Jaguars sejr i Super Bowl odds 90.00, men oddset er draslet helt ned til odds 26.00 nu til den kommende sæson. Selv på odds 26.00 finder vi værdi, da det her er et af ligaens mest talentfulde hold. Overvejer man at slå til på dette odds, så er det nu man skal gøre det, da jeg kan garantere at det falder yderligere op mod sæsonstart.

Holdet har en fantastisk defensiv, og tilgangen af running back Leonard Fournette i sidste års draft, har været uundværligt. Han er allerede nu blandt ligaens absolut bedste running backs. Deres svageste led er på quarterback positionen, hvor Blake Bortles tørner ud for dem. Man havde håbet han var en franchise quarterback tilbage i 2014, da man valgte ham som 3rd overall pick, men sådan skulle det ikke være. Den 25-årige quarterback har skuffet gang på gang, og det lader til at tålmodigheden er ved at slippe op.

Jovist, Blake Bortles havde sine perioder i ny og næ sidste år, og spillede godt i mod Patriots i hans sidste kamp, men han er langt fra en komplet quarterback. Den tidligere Redskins quarterback, Kirk Cousins, som nu er free-agent, må anses for at være blandt ligaens fem bedste quarterbacks. Hvis Jaguars formår at hente ham ind, må holdet anses som værende en top ti kandidat til trofæet.

Spil på Super Bowl LIII hos LeoVegas >>

 

2018 NFL Draften kan blive afgørende

Ligaen er allerede nu fyldt med spændende spillere, og når snakken går hurtigt, glemmer man helt om den kommende draft, hvor vi får en håndfuld nye håbefulde talenter ind.

2018 NFL Draft løber fra torsdag d. 26 april til lørdag d. 28 april. Sidste år sendte TV3 Sport hele draften live med danske kommentatorer, og da interessen for NFL kun er vokset det seneste år, kan vi meget vel forvente en ny live dækning af eventet.

Her på Oddsforum.dk holder vi også et vågent øje med dette års draft, og du kan se frem til at læse om de mest profilerede draft pricks på Oddsforum.dk senere på året.

Sidste års Heisman Trophy vinder, Oklahoma Sooners quarterback, Baker Mayfield, er blandt de varmeste emner til dette års draft. Mange hold har brug for en kvalitets quarterback, og det skal blive spændende at se hvem der løber afsted med ham.

 

Oddsforums spilforslag til NFL-sæsonen 2018/19

Det er tidligt at krone Super Bowl LIII vinderen, da meget kan ske det næste halve år.  Ikke desto mindre er det nu man kan hente de høje sæson-odds, hvis man har en anelse om hvad der kommer til at ske i løbet af draften samt pre-season.

Det bedste value-odds på stående fod er at New England Patriots vinder deres tredje titel på fem år. Holdet har været det mest konsekvente hold igennem dette årtusinde. At få odds 6.00 på noget Patriots har en 50 % succes rate med siden 2014 lyder overhoved ikke dumt.

Bill Belichick NFLs ubestridte bedste coach nogensinde?

Bill Belichick er frygtindgydende. Selvom Patriots havde dobbelt så mange undraftede spillere på holdkortet som Philadelphia Eagles til Super Bowl, var det alligevel en kamp der så ud til at gå begge veje. For det er jo præcis det Patriots kan. De gør non-profile spillere til store stjerner. De har gjort det gang på gang, og det vil de fortsætte med så længe Bill er at finde i klubben.

Patriots har ladet mange kvalitetsspillere forlade klubben, men har haft stor succes med at erstatte dem. Typisk har han allerede spottet en spillers afgang flere sæsoner før det sker, og dermed haft tid til at sætte en ny spiller ind i rollen. En taktik der har kastet stor succes af sig. Det gælder ikke kun spillere, men også folk i trænerstaben.

Så længe Tom Brady er under center, og Bill Belichick er hans vejleder, er der næsten garanti for at holdet er at finde i AFC Championship kampene og måske Super Bowl de næste mange år endnu. Når de to står klar til Super Bowl 2019 i Altanta, ville du nok ønske du nappede dem til odds 6.00 før sæsonen.

Spil på Super Bowl LIII hos LeoVegas >>