Udgivet d. 30.03.16 06:49 af Administrator. Sidst opdateret d. 20.09.17 08:53.

Bet365 LITE

SPIL HOS BET365 UDEN NEM ID HER

De fleste der oddser online kender det. Man sidder med sin computer og skal til at placere et væddemål på en spændende kamp, men man dropper det. Måske fordi man enten ikke gider at hente sit Nem ID, eller fordi man simpelthen ikke har det med. Det afholder mange kunder fra at få den ønskede underholdning, som de ellers så gerne ville have haft ved at placere et bet. Og er der nogen mere irriterende følelse end, at man kunne have vundet, hvis bare lige man havde fået spillet på den kamp, som man desværre ikke fik oddset på? For betting-selskaberne betyder det desuden mindre omsætning samt flere utilfredse kunder, der spiller mindre end de i virkeligheden havde lyst til. 

Nem ID? Nej tak!

Det er derfor ærgerligt for både kunderne og betting-selskaberne, at de er underlagt krav om brug af Nem ID for at få adgang til desktop-versionen. Nogen ville måske argumentere for, at man bare kan benytte sig af iPad eller mobil-versionen, hvor man fortsat ikke behøver at bruge sit Nem ID for at oddse. Men netop af den grund virker det en smule mystisk, at man skal benytte Nem ID på den ene platform (desktop-versionen) og ikke på den anden (Ipad/mobil-versionen). For hvad er logikken ved det?

Desuden er der mange situationer, hvor det simpelthen er mere praktisk at bruge sin computer til at oddse med. Rigtig mange mennesker bruger deres computer mere end nogensinde før til bl.a. at se TV-programmer, serier, nyheder, eller måske ser man sport på nogle af de mange streaming-tjenester, som bookmakerne tilbyder sine kunder.

I situationer som disse er det meget praktisk at kunne logge ind uden sit nøglekort, så man slipper for at have det på sig konstant, og nemt, hurtigt og problemfrit kan skifte mellem at se sport og bette. Der er også mange, der finder det spændende at bruge sine pauser fra studiet eller arbejdet, hvor man alligevel bruger sin computer til lige at oddse på aftenens kampe. Det er desuden noget man kan være fælles om på studiet eller arbejdspladsen, hvor flere mennesker kan samles om en computerskærm. Det er de fleste mobiler, trods alt for små til.

Der er altså mange grunde til, at det ville være en fordel at kunne oddse på sin computer uden brug af Nem ID. Heldigvis kan dette lade sig gøre, hvis man er kunde hos Bet365 og benytter sig af nedenstående smarte måde at logge ind på.

Log på Bet 365 uden Nem ID

Hos Bet 365 har man været opmærksomme på problemet med, at man skulle bruge Nem ID, hver gang man logger ind med sin computer for at få del i de mange væddemål, som tilbydes på Bet365.dk. For at gøre det lettere og hurtigere for kunderne, som længe har været trætte af kravet om Nem ID, har man fra Bet365’s side lavet en såkaldt bet365 lite tilføjelse til sin normale hjemmeside – bet365.dk.

Bet365 LITE

Ved at lave en udgave, der hedder bet365 lite, har bet365 gjort det muligt for kunderne at logge ind via deres computer uden brug af Nem ID.
Bet365 lite er skruet sammen således, at ved at indtaste www.bet365.dk/lite kommer man ind på mobil-versionen på selve computeren, og her er der intet krav om brug af Nem ID. Det er derfor en meget simpel og hurtig måde at afhjælpe problemet med Nem ID, hvis man som de fleste kunder er trætte af det.

Sådan bruger du Bet365 lite, og undgår Nem ID, når du logger ind på Bet365 via computeren:

1) Log ind på www.bet365.dk/lite
2) Log ind som normalt oppe i højre hjørne af skærmen
3) Skriv din normale kode til din bet365 konto
4) Du er nu inde på din almindelige bet 365 konto uden brug af Nem ID og er klar til at spille på det store udbud af væddemål, som bet365 tilbyder.



Der har været nogen, der har foreslået, at man skulle åbne en ny fane, når man har tastet sin kode for at få adgang til bet365 lite. Dette er dog ikke nødvendigt.
Det eneste du skal gøre er, at bruge de 4 enkelte trin som bekrevet, og du er i gang.

Det er vigtigt at slå fast, at når man kommer ind på Bet365 lite, benytter man sig af mobil-versionen, og man får dermed adgang til præcis det samme udbud, som når man oddser på mobilen. Det forholder sig heldigvis således, at bet365 har en af de bedste mobil-versioner på markedet, der tillader det samme store udbud samt de vigtigste funktioner - akkurat som desktop udgaven. Derfor behøver man ikke at gå på kompromis ved at bruge Bet365 lite.

Bet365 lite kan kun benyttes, hvis du er kunde hos bet365. Er du endnu ikke kunde, kan du nemt og hurtigt blive det her: www.bet365.dk

Hvis du ikke allerede er kunde his Bet365 kan du blive kunde og få op til 1000 kroner i velkomstbonus. Du får nemlig en velkomstbonus på 50 % op til 1000 kroner, hvilket vil sige, at du kan indbetale 2000 kroner og få hele 1000 kroner i bonus. Det er altså 1000 kroner ekstra at spille for!

Det eneste krav der er for at få fat i din velkomstbonus er, at du indbetaler minimum 100 kroner på din konto.

Så god fornøjelse med at bette løs på Bet365 lite – helt uden NEMID!

BET HOS BET365 UDEN NEM ID