Udgivet d. 01.11.16 12:13 af Administrator. Sidst opdateret d. 09.12.16 11:48.

BWIN ANMELDELSE

Pr. 29/11 2016 er bwin tilbage på det danske spillemarked efter de har opkøbt ScandicBookmakers samt Sportingbet herhjemme - læs anmeldelsen af bwin her!

Læs mere

BET365 ANMELDELSE

bwin er igen åbnet i Danmark, hvad alt hvad det nu indebærer af stort udvalg på de største ligaer og en hjemmeside, der er blandt de bedste, vi har set indtil videre herhjemme.

Derudover er der naturligvis også en fin bwin bonus at få. 

Læs vores vurdering af den "nye" bookmaker i det nedenstående.

Få 1000 kr. bonus ved bwin

bwin anmeldelse

I starten af november 2016 blev det offentliggjort, at Sportingbet samt Scandic Bookmakers nu lukker i Danmark.

Til alt held for både deres kunder, samt alle andre fans af gode bookmakere, så får de dog en fuldgod erstatning i en af verdens mest kendte bookmakere, det østrigsk-ejede bwin!

Det er dog ikke helt en revolution, at bwin vender tilbage til de danske oddsere, men mere en genforening.

bwin har nemlig tidligere været på det danske spillemarked, men forlod det efter liberaliseringen i 2012. Og de har uden tvivl været savnet af mange danskere, der før var medlemmer hos bwin, men har måttet "nøjes" med andre bookmakere.

Med deres ankomst har bwin allerede taget sig en god bid af det danske marked for bookmakere, i og med at de overtager kunderne fra Sportingbet og Scandicbookmakers, og derfor allerede har sig en god kundebase.

Her kan du læse de nærmere detaljer om, hvad bwin står for som bookmaker, når de har slået dørene op (igen) for de danske kunder.

bwin historie

Hvis du hidtil har været kunde ved Sportingbet eller Scandic Bookmakers, så bliver din konto automatisk flyttet over til bwin, når de åbner den 29. november 2016.

Inden de forlod det danske spillemarked var bwin  dog særdeles populære, og vi ser frem til at få deres store spiludvalg tilbage.

Den østrigske bookmaker har årevis af erfaring med betting, i og med at de opstod helt tilbage i 1997 og dermed var blandt de første bookmakere til at gå på nettet, dengang under navnet betandwin.

Fra 2007 og frem har de dog været kendt under det nuværende bwin, og i 2011 voksede de sig endnu større, da de gik sammen med Partygaming og dermed blev et af verdens største firmaer inden for online betting.

Siden da har de blandt andet markedsført sig ved at være trøjesponsor for nogle af verdens største klubber, som f.eks. Real Madrid, som de befandt sig på brystet af i perioden 2007-2013.

Udover dette, har de blandt andet også sponsoreret de sydtyske giganter fra Bayern München, den portugisiske pokalturnering samt den næstbedste, italienske række, Serie B.

bwin hjemmeside

bwin kan blære sig med at have en af de mest overskuelige hjemmesider, vi har set hos en bookmaker med licens på det danske marked.

Det er særdeles nemt at navigere rundt, og vi kan for eksempel fremhæve deres smarte kalender-oversigt, hvor du hurtigt kan filtrere i de forskellige markeder og på den måde nemt få dig et overblik for resten af ugen hos bwin.

Derudover er der bare generelt et lækkert, simpelt layout i klare farver, og vi kan især lide deres "multiview"-funktion, hvor du kan sætte to valgfri kampe op ved siden af hinanden og her se alt om odds på kampene, hvad enten det er en kamp, der er live eller om der er tale om et præ-kamps væddemål.

Den er vældigt handy, når du skal følge med i den kamp, du spiller på netop nu, samtidig med at du danner dig et overblik over, hvad der sker i den næste.

Oversigt over live kampe hos bwin

Du trækker nemt og hurtigt kampen fra oversigten i siden hen på et ledigt Multiview-felt, og slipper blot musen igen, sådan som du kender det fra f.eks. skrivebordet på din computer.

Du har også mulighed for at se korte videoklips fra de forskellige ligaer, der giver dig sammendrag af, hvordan de foreløbne runder i f.eks. Bundesligaen er gået. Afspilningen af klippene virker dog en lille smule ustabilt, og vi havde lidt svært ved at få det til at køre.

Odds hos bwin

bwin var allerede da de første gang var at finde på det danske spillemarked kendt for et meget omfattende udbud af odds og et spiludvalg, der kunne tage kampen op med de største bookmakere herhjemme. 

Sådan ser det umiddelbart også ud til, at de vil blive kendt fremover, for det er så sandelig en hjemmeside, der byder på mange væddemål, man finder hos bwin.

bwin har på forhånd lovet, at de ville være med i toppen af det danske spillemarked, hvad angår mængden af mulige markeder at vælge imellem på de enkelte kampe, og det må man sige, at de har gjort deres for at leve op til. 

De har nemlig mulighed for at udebyde op til 200 forskellige markeder på kampene i de store ligaer, og det er i hvert fald noget, der batter. Men det er som sagt især på de største ligaer, der har mange former for væddemål at byde ind med, mens det ser lidt tyndere ud, når vi kommer ned i de mindre ligaer.

Herudover har de dog oppet sig på markeder som underholdning, e-sport og mindre sportsgrene som dart, roller-derby og futsal. Der er altså ingen tvivl om, at det er en sværvægter, der er kommet ind på det danske marked igen, og vi ser frem til over en længere periode at sammenligne deres odds med konkurrenter som bet365. Unibet og Betfair.

Den teoretiske tilbagebetalingsprocent (TBP) er selvsagt også vigtig, når man skal vurdere, hvad en bookmaker kan tilbyde en som oddser. Og også her har bwin skruet op for retorikken.

Ifølge dem selv, så har de på sportsbetting en teoretisk tilbagebetalingsprocent på omkring 95% på de største, internationale fodboldligaer, hvilket bringer dem op i den bedste tredjedel af bookmakere herhjemme. 

Det er dog ikke noget, der gør dem til de allerbedste på markedet, men mindre kan også gøre det, og man kan roligt sige, at bwin har andre fordele, der gør det til et vældigt godt sted at finde sine bedste odds.

bwin bonus

bwin tilbyder en velkomstbonus på 100% op til 1000 kroner for nye kunder.

Din bwin bonus skal derefter omsættes 6 gange til mindst odds 1,70, hvilket er et rimeligt højt omsætningskrav i forhold til flere af de andre bookmakere på det danske spillemarked, hvor din bonus som regel kun skal omsættes til odds 1,40/1,50. 

Der vil dog helt sikkert være mange, der lader sig lokke af bwins overskuelighed og konkurrencedygtige odds, og det kan vi sådan set godt forstå - og mere urimeligt er det ikke, hvis man alligevel har tænkt sig at blive hængende ved denne bookmaker.

Fra og med den 29. november vil i kunne tilmelde jer bwins hjemmeside via et af vores henvisningslinks og derigennem blive berettiget til at modtage deres bwin bonus, hvis man altså ønsker at gøre dette..

OBS: Tilbuddet gælder ikke tidligere kunder ved Scandic Bookmakers samt Sportingbet, som bwin som bekendt overtager kunderne fra.

bwin har tidligere fået ros for netop deres bonus, som ikke krævede alt for mange gennemspilninger for at kunne udløses. Det kan vi se, er noget, der gentager sig, og alene det gør bwin et besøg værd for nye kunder hos dem.

Størrelsen på det krævede odds ved gennemspilning er dog på den høje side, og det trækker noget ned.

bwin på mobilen

Et af argumenterne for, at Sportingbet og Scandic er blevet overtaget af bwin, har netop været, at der skulle gøres noget ved mulighederne for at spille på mobilen og at de har lagt mange kræfter i at udvikle en app til de danske kunder, så det har vi naturligvis set frem til at se nærmere på.

Og det har ikke skuffet os. Hjemmesiden er endda særdeles overskuelig og hurtig, og det er vel at mærke både på laptop-udgaven samt når du besøger bwin på mobilen.

App'en er også aldeles velfungerende, omend den lidt atypisk ikke er ude på dansk til iOs endnu, og derfor kun kan fås på android indtil videre.

Men når du både har mulighed for at benytte dig af en overskuelig og flydende hjemmeside både på mobil samt din computer, så er det også begrænset, hvor nødvendig, denne bwin app er - Det betyder dog ikke, at den er spild af kræfter.

bwin support

Hos bwin er du godt dækket ind, hvad angår support på dansk. Du kan nemlig både kontakte dem ved hjælp af chat, din telefon, mail og godt, gammeldags brev. Der skal nok være en del begynderproblemer i starten, men det er ikke noget, der får os til at skrue helt ned for forventningerne til bwin.

Vi har allerede haft fat i den nogle gange, og vi fik både hurtigt og venligt svar alle gangene, så det lader til at den del af biksen er fornuftigt skruet sammen.

Vi anbefaler at bruge deres chat-funktion, da man løbende får sin korrespondance på skrift, og eftersom den oven i købet lader til at være den hurtigste vej til at få support, så har vi ikke meget at brokke os over.

Derudover er deres FAQ-sektion udbygget med en masse, relevante spørgsmål, så det er slet ikke sikkert, at du overhovedet får brug for supporten lige med det første. 

Få 1000 kr. bonus ved bwin