Web
Analytics Made Easy - StatCounter

bwin

Få 100% op til 1000 kr. i bonus
1. Opret konto hos bwin
2. Indbetal min. 100 kr. for at aktivere velkomstbonus
3. Du modtager 100% bonus op til 1000 kr.
4. Bonus skal omsættes x10 til min. odds 1.70


Siden indeholder henvisningslinks til bwin. Anmeldelsen er foretaget af Oddsforum-redaktionen, og beskrivelsen af bookmakeren er vores subjektive mening om bookmakerens tilbud og services netop nu. Regler og vilkår gælder for tilbud | Spil ansvarligt | +18 |

bwin er en mastodont i det internationale spillemarked, og som bookmaker excellerer bwin ved at tilbyde en fed odds-platform til sine kunder.

Efter flere års fravær i det danske marked gjorde bwin comeback i Danmark i november 2016, efter at have opkøbt de to etablerede danske bookmakere Scandic Bookmakers og SportingBet. I dag spiller et stort antal danskere på odds hos bwin, og i denne anmeldelse af bookmakeren, kan du læse mere om hvorfor.

Netop opkøbet af de to førnævnte bookmakere har betydning for dig, hvis du har været kunde og benyttet dig af en velkomstbonus hos enten SportingBet eller Scandic Bookmakers tidligere. I så fald kan du nemlig ikke benytte dig af velkomstbonussen hos bwin, da du i teorien allerede tidligere har udnyttet (mindst) ét velkomsttilbud hos selskabet.

Er du helt ny kunde hos bwin kan du derimod få 100% op til 1000 kr. bonus på din første indbetaling, hvilket du kan læse mere om i bwin anmeldelsen forneden eller direkte hos bookmakeren.

Få 1000 kr. bonus ved bwin >>

 

bwin bonus: 100% op til 1000 kr.

bwin tilbyder en velkomstbonus på 100% op til 1000 kroner for nye kunder, som indbetaler mindst 100 kr. indenfor de første 30 dage efter registrering af den nye konto.

OBS: Tilbuddet gælder ikke tidligere kunder ved Scandic Bookmakers samt Sportingbet, som bwin som nævnt indledningsvist overtager kunderne fra.

Som du kan læse i bonuskravene forneden, er dette måske ikke det mest saftige bonustilbud på markedet ift. gennemspilskrav, men den er bestemt i den gode ende rent økonomisk, da den giver dig helt op til 1000 kr. i bonus hos en solid, verdensomspændende bookmaker med generelt høje odds.

 

Bonuskrav

Du aktiverer bonussen med en indbetaling på min. 100 kr. indenfor dine første 30 dage som kunde hos bwin, og der derefter skal bonusbeløbet omsættes 10 gange til mindst odds 1.70 – indenfor 60 dage. Det er helt klart i den tunge ende af bookmakernes omsætningskrav, for hos flere andre bookmakere skal bonussen kun omsættes til odds 1.40/1.50.

Det er dog stadig et overskueligt gennemspilskrav, og hvis du er skrap til at sætte dine oddskuponer sammen så de giver lidt afkast, vil du have en yderst realistisk chance for at spille bonussen igennem med stor profit.

Du kan følge bonussens udvikling i bonussektionen på din bwin-konto, så du til enhver tid kan se, hvor meget du mangler at omsætte for, før din bonus og gevinsterne vundet hermed kan udbetales til banken.

Hent din bwin bonus her >>

 

Odds hos bwin

bwin var allerede da de første gang var at finde på det danske spillemarked kendt for et meget omfattende udbud af odds og et spiludvalg, der kunne tage kampen op med de største bookmakere herhjemme.

Sådan ser det umiddelbart også ud til, at de vil blive kendt fremover, for det er så sandelig en hjemmeside, der byder på mange væddemål, man finder hos bwin.

bwin har på forhånd lovet, at de ville være med i toppen af det danske spillemarked, hvad angår mængden af mulige markeder at vælge imellem på de enkelte kampe, og det må man sige, at de har gjort deres for at leve op til.

De har nemlig mulighed for at udebyde op til 200 forskellige markeder på kampene i de store ligaer, og det er i hvert fald noget, der batter. Men det er som sagt især på de største ligaer, der har mange former for væddemål at byde ind med, mens det ser lidt tyndere ud, når vi kommer ned i de mindre ligaer.

Herudover har de dog oppet sig på markeder som underholdning, e-sport og mindre sportsgrene som dart, roller-derby og futsal. Der er altså ingen tvivl om, at det er en sværvægter, der er kommet ind på det danske marked igen, og vi ser frem til over en længere periode at sammenligne deres odds med konkurrenter som Unibet og Betfair.

 

Tilbagebetalingsprocent

Den teoretiske tilbagebetalingsprocent (TBP) er selvsagt også vigtig, når man skal vurdere, hvad en bookmaker kan tilbyde en som oddser. Og også her har bwin skruet op for retorikken.

Ifølge dem selv, så har de på sportsbetting en teoretisk tilbagebetalingsprocent på omkring 95% på de største, internationale fodboldligaer, hvilket bringer dem op i den bedste tredjedel af bookmakere herhjemme.

Det er dog ikke noget, der gør dem til de allerbedste på markedet, men mindre kan også gøre det, og man kan roligt sige, at bwin har andre fordele, der gør det til et vældigt godt sted at finde sine bedste odds.

 

Live Odds

Du trækker nemt og hurtigt kampen fra oversigten i siden hen på et ledigt Multiview-felt, og slipper blot musen igen, sådan som du kender det fra f.eks. skrivebordet på din computer.

Du har også mulighed for at se korte videoklips fra de forskellige ligaer, der giver dig sammendrag af, hvordan de foreløbne runder i f.eks. Bundesligaen er gået. Afspilningen af klippene virker dog en lille smule ustabilt, og vi havde lidt svært ved at få det til at køre.

 

Cash Out hos bwin

Enhver bookmaker med respekt for sig selv tilbyder efterhånden cash out-service til sine kunder.

Har du endnu ikke stiftet bekendtskab med cash out-services, er der ganske enkelt tale om muligheden for at lukke et væddemål eller en kupon før en eller flere kampe er slut.

På den måde kan du cashe gevinsten ud før tid, hvis du ikke har nerver til de sidste neglebidende minutter, og er tilfreds med den gevinst bwin tilbyder dig for at lukke din kupon.

 

bwin hjemmeside

bwin kan blære sig med at have en af de mest overskuelige hjemmesider, vi har set hos en bookmaker med licens på det danske marked.

Det er særdeles nemt at navigere rundt og finde odds hos bwin, og vi kan for eksempel fremhæve deres smarte kalender-oversigt, hvor du hurtigt kan filtrere i de forskellige markeder, og på den måde nemt få dig et overblik for resten af ugen hos bwin.

Derudover er der bare generelt et lækkert, simpelt layout i klare farver, og vi kan især lide deres “multiview”-funktion, hvor du kan sætte to valgfri kampe op ved siden af hinanden og her se alt om odds på kampene, hvad enten det er en kamp, der er live eller om der er tale om et præ-kamps væddemål.

Den er vældigt handy, når du skal følge med i den kamp, du spiller på netop nu, samtidig med at du danner dig et overblik over, hvad der sker i den næste.

 

 

Mobil & App

Et af argumenterne for, at Sportingbet og Scandic er blevet overtaget af bwin, har netop været, at der skulle gøres noget ved mulighederne for at spille på mobilen og at de har lagt mange kræfter i at udvikle en app til de danske kunder, så det har vi naturligvis set frem til at se nærmere på.

Og det har ikke skuffet os. Hjemmesiden er endda særdeles overskuelig og hurtig, og det er vel at mærke både på laptop-udgaven samt når du besøger bwin på mobilen.

App’en er også aldeles velfungerende, omend den lidt atypisk ikke er ude på dansk til iOs endnu, og derfor kun kan fås på android indtil videre.

Men når du både har mulighed for at benytte dig af en overskuelig og flydende hjemmeside både på mobil samt din computer, så er det også begrænset, hvor nødvendig, denne bwin app er – Det betyder dog ikke, at den er spild af kræfter.

 

Kontakt Kundeservice

Hos bwin er du godt dækket ind, hvad angår support på dansk. Du kan nemlig både kontakte dem ved hjælp af chat, din telefon, mail og godt, gammeldags brev. Der skal nok være en del begynderproblemer i starten, men det er ikke noget, der får os til at skrue helt ned for forventningerne til bwin.

Vi har allerede haft fat i den nogle gange, og vi fik både hurtigt og venligt svar alle gangene, så det lader til at den del af biksen er fornuftigt skruet sammen.

Vi anbefaler at bruge deres chat-funktion, da man løbende får sin korrespondance på skrift, og eftersom den oven i købet lader til at være den hurtigste vej til at få support, så har vi ikke meget at brokke os over.

Derudover er deres FAQ-sektion udbygget med en masse, relevante spørgsmål, så det er slet ikke sikkert, at du overhovedet får brug for supporten lige med det første.