Web
Analytics Made Easy - StatCounter

Champions League 2017/18

Intet er bedre til at samle gutterne end Champions League-aftener med fodbold fra allerøverste hylde i fjernsynet, når nogle af de største hold i Europa kæmper om at få hænderne på klubfodboldens største trofæ.

Her kan du se odds på de kommende kampe i Champions League, som vi opdaterer manuelt. For den nyeste odds anbefaler vi at du besøger LeoVegas.dk via linket forneden.

Se alle Champions League odds >>

 

Odds på Champions League kampene

Tirsdag d. 13/2-20181X2
Basel - Man City8.504.701.40
Juventus - Tottenham1.903.354.65
Onsdag d. 14/2-20181X2
Porto - Liverpool2.903.402.45
Real Madrid - PSG2.253.653.00

* Odds er genstand for ændringer. Besøg LeoVegas.dk for de nyeste odds på CL-kampene.

Se alle Champions League odds >>

 

Følg Champions League-sæsonen 2017/18

Her på Oddsforum.dk kan du følge Champions League gennem hele sæsonen, fra de tidlige kvalifikationskampe med danske hold til den store Champions League-finale som typisk finder sted i maj.

Her på siden kan du finde stillingerne i grupperne, kampprogrammet, topscorerlisten og mere til, samt selvfølgelig odds på vinderen af Champions League, årets topscorer og spilforslag til de bedste odds.

Bliv opdateret om gode odds-tilbud til Champions League-kampene, og se de seneste spilforslag fra redaktionen til kampene i næste Champions League-runde.

 

Den stærkeste Champions League nogensinde?

- opdateret d. 25. oktober, 2017.

Champions League-sæsonen 2017/18 er i fuld gang, og vi kan med glæde konstatere, at bredden i toppen af europæisk klubfodbold vel næppe nogensinde har været større.

Talrige klubber byder ind i kampen om Champions League-trofæet i år, og det giver høje odds på ellers særdeles kompetente outsidere hos bookmakerne. Lige nu er der f.eks. odds 17.00 på Chelsea og Juventus hos betfair.

Favoritterne er i skrivende stund de dobbelte forsvarende mestre fra Real Madrid samt Paris St. Germain som begge giver odds 5.00.

Også hold som Manchester City, Barcelona, Bayern München og Manchester United vurderes at have gode chancer for at hæve verdens mest eftertragtede klubtrofæ i år.

Se odds på vinderen af Champions League >

 

Hvem bliver målkonge i år?

Champions League-kampene byder som regel på masser af mål, og gerne nogle flotte nogle af slagsen. Men hvem scorer flest i denne sæsons Champions League-kampe?

De seneste mange år har Cristiano Ronaldo og Lionel Messi siddet hårdt på målkonge-tronen, og særligt Ronaldo har vist sig som en særdeles målfarlig herre i de senere år. Seks gange i alt har portugiseren skrevet sig ind på førstepladsen, men hvem vinder i år?

Ronaldo og Messi er igen favoritter, men også Harry Kane, Edinson Cavani, Neymar og Romelu Lukaku blandt mange flere, kan skrive sig ind i historiebøgerne i denne sæson.

Se odds på topscoreren i Champions League >

 

Champions League finalen 2018

Det Olympiske Stadion i Kiev, Ukraine,. (foto: shutterstock)

Champions League finalen for sæsonen 2017/18 spilles d. 26. maj på det olympiske stadion i Kiev i Ukraine.

Stadionets officielle navn er Olympic NSK, og det huser godt 68.000 tilskuere, når der er fyldt til sidste sæde til fodboldkampe. Det blev opført i årene 2008-2011, og kostede flere end 3 mia. danske kroner at bygge.

Til dagligt er det Olympiske Stadion i Kiev hjemmebane for Dynamo Kiev, og det ukrainske fodboldlandshold spiller også sine hjemmekampe her.

Historisk set har det store nationalstadion i Ukraine været ramme for bl.a. fodboldkampe ved Sommer OL i 1980 og ved EM 2012. I 2018 skal det Olympiske Stadion danne ramme om den 63. finale i UEFAs turnering for mesterhold, som i 1993 skiftede navn til Champions League.