Web
Analytics Made Easy - StatCounter

Vinder Odds: – Spil på vinderen af Champions League

Hvem vinder Champions League i år?  Spil odds på vinderen af Champions League, og giv dig selv en ekstra god grund til at juble, når dine favoritter løfter trofæet i finalen d. 26. maj 2018 i Ukraine.

Real Madrid: 5.00 PSG: 5.00
Man City: 7.00 Barcelona: 7.50
Bayern München: 8.00 Man Utd: 12.00
Juventus: 17.00 Chelsea: 17.00
Atletico Madrid: 23.00 Liverpool: 23.00
Tottenham: 26.00 Napoli: 34.00
RB Leipzig: 67.00 Besiktas: 67.00
Monaco: 71.00 Roma: 81.00
Dortmund: 101.00 Sevilla: 151.00
Porto: 151.00 Spartak Moskva: 201.00

* Odds er fundet hos betfair. Champions League-vinderoddsene i listen er genstand for ændringer i løbet af sæsonen.

Odds hos betfair.dk >>

* Spil 200 kr. Få 600 kr. bonus hos betfair | 18+ R/v gælder.

 

Real Madrid og PSG er Champions League-favoritter i år

– opdateret d. 25. oktober, 2017.

Når vi ser på Champions League-vinderodds hos bookmakerne på nuværende tidspunkt, midt i gruppespillet, er det Real Madrid og Paris St. Germain som fører favoritfeltet an.

Real Madrid med Cristiano Ronaldo på holdet er selvfølgelig altid en seriøs udfordrer til Champions League-titlen, og i år er således ingen undtagelse for Kongeklubben i den spanske hovedstad.

Dog har Real Madrid ikke fået den bedste start på sæsonen i La Liga, hvor man i oktober måned halser efter FC Barcelona. Alligevel er Real Madrid favorit til odds 5.00 sammen med PSG.

Paris St. Germain har oprustet hårdt før denne sæson, og med erhvervelsen af Neymar fra Barcelona – fodboldens største transfer nogensinde – har PSG skrevet sig ind blandt de største favoritter i år.

I Ligue 1 er holdet kommet flyvende fra start, og det bliver spændende at se om Neymar og Co. kan opretholde niveauet hele vejen gennem årets Champions League.

PSG har aldrig været i en Champions League finale, men skulle de vinde én i år, giver det altså odds 5.00 hos betfair.

Se også: Topscorer odds i Champions League

 

Manchester-klubberne byder også ind

Man kommer bestemt heller ikke udenom Manchester City og Manchester United, når man taler om favoritterne til at vinde årets Champions League.

De Røde Djævle fra Old Trafford må dog sande, at det er de lyseblå fra Etihad, som er de største favoritter af de to. Det skyldes primært sæsonstarten i Premier League, hvor netop City og United p.t. fører ligaen med City fem point foran United.

City ligner en stærk udfordrer til både Premier League og Champions League i år, og dette kan meget vel blive året hvor Pep Guardiola for alvor hitter i Manchester City. Der er syv gange pengene på City.

Manchester United har handlet spændende ind før denne sæson, hvor bl.a. Lindelöf, Nemanja Matic og Romelu Lukaku stødte til Mourinhos trup i sommerpausen.

Dette er uden tvivl det mest spændende United-hold vi har set i mange år, og med en mand som Mourinho ved roret, har De Røde Djævle bestemt hvad der skal til for at kunne gå hele vejen. Vinder United Champions League i år, kan man få hele 12 gange pengene hos betfair.

 

Bayern og Barca også blandt favoritterne

Der er også bud om trofæet fra bl.a. Bayern München og Barcelona, som vanen tro er med fremme i de nationale ligaer på nuværende tidspunkt, og som ligger godt til i gruppespillet.

Bayern München skiftede Ancelotti ud med Heynckes midt på efteråret, og det har set ud til at virke indtil videre. Bayern tromler igen modstanderne ned i Bundesligaen, og besidder et superspændende mandskab, som bestemt har Champions League vinderpotentiale.

Snupper Bayern CL-guldet i år, giver det odds 8.00 netop nu hos betfair.

Hverken Neymars afgang eller den politiske ballade i Catalonien har tilsyneladende påvirket regionens fodboldflagskib, for FC Barcelona indtager lige nu 1. pladsen i La Liga. I gruppespillet har Barcelona efter tre kampe gjort rent bord med tre sejre, og det bliver spændende at  se om catalanerne kan holde kadencen hele sæsonen.

Der er et flot odds 7.50 på Barcelona som vindere af Champions League hos betfair.