Web
Analytics Made Easy - StatCounter

Europa League 2017/18

FCK repræsenterer Danmark i Europa League

Europa League sæsonen 2017/18 ligner en tæt affære, hvor mange hold kan byde sig ind i kampen om titlen, og dermed den direkte plads til Champions League gruppespillet i næste sæson.

Hos Bookmakerne er Milan favorit til at løbe med titlen i skrivende stund, mens også engelske Arsenal byder sig ind i kampen.

Vi har også danske F.C. København med i denne sæsons Europa League, og danskerne er havnet i en overkommelig gruppe med moldoviske Sheriff Tiraspol, tjekkiske FC Zlin og russiske Lokomotiv Moskva.

Dermed står danskerne med gode chancer for at spille sig videre til Europa League knock-out kampene, præcis som i sidste sæson, hvor holdet nåede 1/8 finalerne.

Tror du Ståle Solbakken og FCK kan gå hele vejen i denne sæson, så er der hele odds 100 at hente på dette hos Danske Spil.

 

Følg Europa League-sæsonen 2017/18

Her på Oddsforum.dk kan du følge Europa League gennem hele sæsonen, fra de tidlige kvalifikationskampe med danske hold til den store Europa League-finale som typisk finder sted i maj.

Her på siden kan du finde stillingerne i grupperne, kampprogrammet, topscorerlisten og mere til, samt selvfølgelig odds på vinderen af Europa League og spilforslag til de bedste odds.

Bliv opdateret om gode odds-tilbud til Europa League-kampene, og se de seneste spilforslag fra redaktionen til kampene i næste Europa League-runde.

 

Europa League finalen 2018

Parc Olympique Lyonnais danner rammen om Europa League-finalen anno 2017/18.

Finalen i Europa League 2017/18 bliver den 47. af sin slags i Europas næststørste klubturnering for hold arrangeret af UEFA, og den niende finale siden turneringen skiftede navn fra UEFA CUP til UEFA Europa League.

Finalen af Europa League sæsonen 2017/18 spilles d. 16 maj på Parc Olympique lyonnais i Lyon i Frankrig, hvor klubben Lyon normalt har hjemmebane.

Parc Olympique lyonnais har plads til små 60.000 tilskuere, når der er fyldt op. Det er et spritnyt stadion, som først åbnede i 2016, og dermed er det også den første store finale som spilles på dette stadion.

Under EM 2016 i Frankrig blev der spillet 6 kampe på dette stadion, blandt andet semifinalen mellem Portugal og Wales, der som bekendt endte meden portugisisk sejr. Med plads til helt nøjagtig 59.286 tilskuere gør det Parc Olympique lyonnais til det tredje største stadion i Frankrig.