Web
Analytics Made Easy - StatCounter

Ishockey A-VM: Danmarks trup til VM 2018

Se Danmarks trup til A-VM i ishockey, som spilles i Danmark fra d. 4 maj 2018. Vi kigger mere på VM-truppen og ishockey landsholdets største profiler.

Vi skal naturligvis have kigget det danske hold til VM i ishockey godt efter i sømmene, så godt vi nu kan på nuværende tidspunkt.

Se også: VM i ishockey odds

Den endelige danske trup er nemlig ikke udtaget endnu, men sikkert og vidst er det, at hvis profiler som Peter Regin, Philip Larsen, Nicklas Jensen, Nichlas Hårdt og Jesper Jensen fra de store ligaer i Rusland, Sverige og Finland er skadefri, så er de på Janne Karlssons holdkort.

Det er alle spillere som gør sig på øverste niveau i international ishockey og mange af dem har også NHL kampe på CV’et tidligere i karrieren. Det er altså spillere som kan måle sig med de bedste, og derfor er de naturlige hjørnesten på et dansk mandskab der kommer til at have en kvartfinale som målsætning ved VM 2018.

 

Peter Regin (Chicago Blackhawks)

Peter Regin i aktion i KHL-ligaen (foto: shutterstock.com)

Peter Regin, er til daglig kaptajn i den finske storklub Helsinki Jokerit, som spiller i den russiske KHL. Her er Regin i gang med sin tredje sæson i Finland, efter at hans NHL-karriere sluttede med en sæson på Chicago Blackhawks farmerhold i 14/15 sæsonen.

Regin er en topklasse spiller, som har sin styrker med et godt skøjteløb, en fornemt overblik og bringer masser rutine og lederskab til det danske hold. Han vil også være Danmarks kaptajn, når det går løs for Danmark fredag d. 4 maj mod Tyskland.

 

Philip Larsen (Salavat UFA)

Philip Larsen, spiller også i den russiske KHL. Han tjener til dagligt sin penge hos den østlige baseret klub Salavat UFA.

Larsen var i sidste sæson i NHL, hvor han spillede knap 50 kampe for Vancouver Canucks, men han formåede aldrig rigtig at slå igennem og derfor måtte han sande at også hans andet ophold i NHL ikke lykkedes ham at slå igennem og få succes “overthere”.

Larsen er en stærk offensiv back. Han producere godt med point og skaber mange ting fremad banen for sit hold. Han er pt. den mest scorende back i KHL og logger tredjemest istid af alle spillere i KHL. Larsen bliver instrumental for det danske landsholds specialteams spil især i overtal.

 

Spændende dansk Ishockey VM-trup

Udover de to ovennævnte spillere besidder det danske hold mange spillere som til daglig spiller i de bedste ligaer rundt om i Europa og tilmed er profiler på deres respektive klubhold.

Det giver det danske hold et solidt fundament og bredt hold, som har en god chance mod hvilket som helst hold ved VM.

På en god dag, kan det danske hold slå selv stormagter som Canada og Rusland, og med 11.500 tilskuere i en tæt pakket Boxen kan det blive det helt store eventyr i maj måned.