Web
Analytics Made Easy - StatCounter

NFL odds

NFLs Divisional Playoffs anno 2017/18 er nu i bøgerne, og vi er klar til Conference Championships i AFC og NFC, hvor vi skal have fundet årets to Super Bowl-finalister.

I denne uges NFL odds-optakt rykker vi nærmere på årets Super Bowl LII d. 4. februar.

Der resterer nu blot fire hold i kampen om Vince Lombardi-trofæet i år, og her hvor det hele spidser til, er det stadig New England Patriots som er favoritter.

Se NFL odds hos LeoVegas.dk >>

Patriots giver lige nu odds 2.10, mens Claus Elming vil glæde sig over at Minnesota Vikings har spillet sig op som andenfavorit til odds 2.85.

De to øvrige semifinalister i år er Philadelphia Eagles, som generelt har skuffet i sæsonen, men stadig er med i kampen til odds 8.00, mens Jacksonville Jaguars kan spilles til odds 9.00 hos bookmakeren LeoVegas.

Kampene i Conference-finalerne står mellem henholdsvis Patriots og Jaguars i AFC, og Eagles og Vikings i NFC, og dem kan du læse mere om forneden.

 

AFC: New England Patriots vs Jacksonville Jaguars odds

Tom Brady og Patriots stormer videre mod Super Bowl LII (foto: shutterstock)

New England Patriots er i AFC-finalen for syvende sæson i træk, hvilket er rekord i NFL. I tre ud af de fire sidste sæsoner, er holdet avanceret til Super Bowl, og iflg. bookmakernes odds på Patriots vs Jaguars bliver det også tilfældet i år.

Hos LeoVegas er 50/50-handicaplinjen sat ved -8,5 point i Patriots-favør, hvilket kan spilles til odds 1.92. Det giver altså odds 1.92 på Jaguars +8,5 point, hvis man øjner en overraskelse fra det slutspils-uerfarne Jaguars-hold.

Patriots slog senest Titans med 35-14 i overbevisende stil, og ligner i høj grad den ene finalist i årets Super Bowl. Siden Jaguars trådte ind i NFL i 1995 har holdet spillet 11 kampe mod Patriots og kun vundet én. Den sejr kom i 1999 før Tom Brady var et navn i New England.

Senest de to hold mødtes var i 2015-sæsonen, netop på Gillette Stadium, hvor Patriots dengang vandt med 51-17. Men selv om alle statistikker taler for en Patriots-sejr her, skal man ikke udelukke Jaguars-holdet på forhånd.

Jaguarerne har imponeret stort, trods manglende playoff-erfaring, og slog Steelers ude på Heinz Field med 45-42 for pladsen i AFC Conference-finalen.

Se NFL odds hos LeoVegas.dk >>

 

NFC: Philadelphia Eagles vs Minnesota Vikings odds

Både Philadelphia Eagles og Minnesota Vikings jagter deres første Super Bowl-sejr, og begge måtte igennem absolutte gysere i Divisional Playoffs for deres pladser i NFC-finalen.

Mens Eagles slog Falcons med 15-10, sikrede Vikings billetten videre med en sejr på 29-24 hjemme mod New Orleans Saints.

Der bliver formentlig tale om et helt åbent opgør mellem to jævnbyrdige mandskaber, og hvor marginalerne bliver afgørende på dagen. Hos LeoVegas er der odds 2.55 på Eagles og 1.54 på Vikings, så holdet fra Minnesota er favoritter til at spille sig i den første Super Bowl siden 1977.

Kigger vi på handicap-linjer, er Vikings -3.5 point-favorit til odds 2.02, mens Eagles +3.5 kan fås til odds 1.83.

Se NFL odds hos LeoVegas.dk >>

 

Hvem vinder Super Bowl i 2018?

Der resterer nu kun fire hold i NFL-sæsonen 2017/18, og her hvor det for alvor spidser til, er det stadig New England Patriots som er favoritter til at snuppe sejren.

Se odds på vinderen af årets Super Bowl forneden, som de ser ud netop nu og før Conference-finalerne:

Odds på Super Bowl-vinderen
 New England PatriotsOdds: 2.10 
 Minnesota VikingsOdds: 2.85 
 Philadelphia EaglesOdds; 8.00 
 Jacksonville JaguarsOdd: 9.00 
Se NFL odds hos LeoVegas.dk >>