Web
Analytics Made Easy - StatCounter

NordicBet

Få 100% op til 1000 kr. i bonus
Opret konto hos NordicBet
Indbetal min. 100 kr.
Få op til 1000 kr. bonus
Gør krav på din bonus


Siden indeholder henvisningslinks til NordicBet. Anmeldelsen er foretaget af Oddsforum-redaktionen, og beskrivelsen af bookmakeren er vores subjektive mening om bookmakerens tilbud og services netop nu. Regler og vilkår gælder for tilbud | Spil ansvarligt | +18 |

Nordicbet.dk er et af Skandinaviens største bettingsider, hvor du kan spille på blandt andet vintersport, håndbold og selvfølgelig også dansk fodbold, som er hovedfokuset hos NordicBet.

Når du registrerer dig som kunde hos NordicBet.dk, så kan du lige nu få en fed registreringsbonus som vil være nyttig for nye kunder, som måske ikke har prøvet at bette før.

Denne bonus indebærer nemlig at du modtager op til 1000 kroner oveni din første indbetaling, og disse penge går direkte ind på din spillekonto.

Dette betyder altså, at du som ny kunde kan få endnu mere ud af dine penge, når du sætter dem ind på din spillekonto.

Det eneste,du skal gøre, er at indsætte et minimum førstegangsbeløb på 150 kroner, og derefter vil du automatisk få fordoblet din indsats (op til 1000 kroner). Disse penge kan du selvfølgelig bruge på alle de mange NordicBet spil – dvs. alle typer af væddemål de måtte have.

Du skal dog være opmærksom på, at din bonus skal gennemspilles 6 gange til minimum odds 2,00, hvilket er et minus i vurderingen. Det trækker dog lidt op, at der løbende er bonusser for eksisterende medlemmer, som er tilpasset store sportsbegivenheder.

Dermed får du sjove bonusser på aktuelle begivenheder.

 

NordicBet spiludbud og liveodds

Spiludvalget hos NordicBet er særdeles godt når vi snakker fodbold og specielt nordisk fodbold er en topprioritet.

I mange tilfælde går NordicBet endda langt ned i rækkerne og tilbyder mange underholdende specials.

På trods af et hovedfokus på fodbold, så er de mange andre sportstyper altså ikke lagt i glemmebogen hos NordicBet. Hvis du for eksempel synes, at amerikansk fodbold er et federe spil at følge med i, så kan du sagtens vædde på disse kampe også.

Så hvis du hellere vil sidde tirsdag aften og se Baltimore Ravens spille imod Carolina Hurricanes, men gerne vil have lidt mere sjov, så er NordicBet et sikkert sted at gå hen. Desuden findes der mange andre sportsgrene at vælge mellem, så de fleste vil få deres behov dækket her.

At live-bette på Nordicbet er både intuitivt og nemt. Der er forholdsvis meget at vælge i mellem, og det er godt.

Ulempen for NordicBet er dog deres manglende specialviden i flere sportsgrene, der gør, at særligt deres live betting har lidt lavere tilbagebetalingsprocenter.

Udbuddet af live-odds bliver hele tiden større, omend det endnu ikke er helt er på niveau med de bedste live-odds udbyddere. Men igen, så er deres fokus på, og muligheden for at kunne spille på de lavere rækker, i en klasse for sig.

 

NordicBet limitering

Limitering er ikke særligt udpræget hos NordicBet, men samtidig er det stadig ikke altid uden begrænsninger at spille hos NordicBet.

Der er sat visse grænser på forskellige bets, som generelt betyder at kunderne maksimalt kan opnå en nettogevinst på 1.000 euro, altså cirka 7.500 kroner.

Dog er der visse tilfælde hvor dette beløb kan være højere eller lavere.

Der kan være gode hensigter med at have en form for limitering, da det kan virke som en beskyttelse for brugere så de kan være sikre på at modtage deres penge.

Som en ekstra sikkerhedsforanstaltning har NordicBet også en personlig limit, som dog ikke bruges ofte.

Denne indføres nemlig kun, når en kunde har en stor overvægt af spil som kommer fra tips fra lukkede spillefora eller betalingsspillesites.

Dette er ikke unikt for NordicBet, og det er kun en meget lille andel af kunderne hos NordicBet, som har fået sat en sådan limit.

 

NordicBet Tilbagebetalingsprocent

Her ligger NordicBet rigtig godt med sine 94,5% i gennemsnit. Dette er blandt andet fordi oddsene ofte hurtigt bliver lagt op og man kan derfor, nogle gange, fange NordicBet i at sætte lidt for høje odds, hvilket kommer de hurtige kunder til gode.

Ellers så er det, helt klassisk, på deres hovedmarkeder, hvor der er størst mulighed for at hente et ekstra højt odds.

 

NordicBet App og hjemmeside

Når du kommer ind på NordicBets hjemmeside så er den let at overskue. Farvetemaet holdes i blåt og hvidt, hvilket giver siden et lettere og roligt udtryk.

Dette bevirker desuden, at hjemmesiden er noget nemmere at forholde sig til end nogle andre betting sider, du kan finde på markedet.

Desuden er det nemt at navigere rundt imellem de forskellige typer spil, da de er overskueligt opdelt efter sportsgren og type.

Som en ekstra fordel ved hjemmesiden, kan man personalisere sin konto ved hele tiden at have de spil man spiller mest på forsiden, når man logger ind. På den måde sparer man tid og får en mere personlig oplevelse.

Appen er noget mindre struktureret og har lidt for meget tekst når man går ind i menuen.

Desuden mangler denne app også en søge-funktion, som mange af konkurrenterne jo også gør.

Det positive ved appen er, at man kan placere de samme væddemål som på desktop versionen.

 

NordicBet Streaming

Af andre tjenester som kunderne kan underholdes med, findes live-streaming af mange forskellige kampe i rigtig mange forskellige sportsgrene.

Fordelen ved NordicBets live-streaming er at man nemt kan finde en kalender over hvilke kampe der vises i fremtiden.

Dermed kan man som kunde sikre sig, at man ikke går glip af en vigtig kamp.

Man savner hos NordicBet lidt flere initiativer til hvad kunderne ellers kan underholdes med. Man har prøvet at lave en lille reklame på hjemmesiden, hvor man vil have folk til at spille på Premier League.

Dette tiltag virker dog lidt kedeligt, da der kun står faktuelle ting som mange brugere allerede ved.

Man kunne med fordel eksempelvis have lavet en konkurrence, som gjorde det mere attraktivt at oddse på f.eks. Premier League.

 

NordicBet Kundeservice

Får du nu problemer med noget i forbindelse med din oplevelse hos NordicBet, så er hjælpen ikke langt væk.

Kundeservicen er nemlig hele tiden indenfor rækkevidde, via email eller på telefon alle ugens dage imellem klokken 8:00 til 23:45.

Skulle katastrofen nu melde sig, og du ikke er i stand til at ringe ind til kundeservice, så kan du også skrive ind til NordicBet via LiveChatten som er tilgængelig på hjemmesiden.

Denne er tilgængelig i næsten samme tidsrum som telefontiden, altså fra 8:00 til 00:00 alle ugens dage. Det ville være et plus, hvis der havde været en udviddet livechat, mindst et par gange om ugen.

 

NordicBet – samlet vurdering

Samlet set er NordicBet et godt sted at spille, især hvis dit interesseområde ligger indenfor fodbold og især nordisk fodbold. Dette er den del af sitet, som der lægges mest vægt på.

Derudover får man som kunde en rigtig god desktop version, ligesom appen også fungerer udmærket.

Der er dog et par mindre gode ting: Der er risiko for limitering, hvis du vinder rigtig meget hos NordicBet ligesom velkomstbonussen også har noget høje gennemspilskrav.

Til gengæld får man som kunde et stort udvalg af sportsgrene og liveodds. Så når det kommer til stykket er NordicBet en ganske glimrende udbydder.