FC Midtjylland – Manchester United odds

20. april 2017

Manchester United gør det færdigt hjemme mod Anderlecht

Torsdag aften er der returopgør i kvartfinalerne i Europa League, og her venter et spændende møde mellem Manchester United og belgiske Anderlecht, der fik hevet et flot 1-1 resultat hjem på hjemmebane. Nu skal man dog til England, hvor der venter det belgiske hold en stor mundfuld. Vi har kigget nærmere på opgøret.

Manchester United - Anderlecht Optakt

Anderlecht fik noget heldigt et 1-1 resultat med fra første opgør, efter at Dendoncker scorede i 86 minut for hjemmeholdet.

Det var ellers en kamp som Manchester United dominerede stort, men hvor skarpheden foran mål i den grad manglede.

Det er derfor et United hold, der er presset inden returopgøret. For englænderne er det en must win kamp, og lykkedes man ikke med at gå videre over 2 opgør, vil det være en kæmpe skuffelse.

Manchester United fik dog den bedst mulige optakt i weekenden, hvor holdet i den grad imponerede på Old Trafford, hvor man slog mesterskabsfavoritterne fra Chelsea med 2-0.

Det var samtidig en kamp, hvor Mourinho viste stort taktisk overskud, og i den grad satte Conte skakmat. Og det endda næsten uden at anvende en Zlatan, der efter sigende havde været lidt træt, men som man nu må gå ud fra har fået frisk strøm på batterierne.

Mod Anderlecht går det dog ikke med en defensiv indstilling til tingene. Det er således med stor sandsynlighed hjemmeholdet der skal sætte dagsordenen i opgøret her, hvor det må forventes at Anderlecht kommer med en defensiv tilgang, selvom de skal op og score mindst 1 mål.

Hos hjemmeholdet meldes Jonas, Mata og Chris Smalling ude med skader, mens der også er tvivl om Wayne Rooney. Hos Anderlecht slipper man heller ikke for skader, her sidder Najar nemlig ude.

Hos bookmakerne har man en kæmpe tiltro til at Mourinho og hans mandskab gør tingene færdig. Her giver en hjemmesejr nemlig ikke mere end pengene 1.25 gange igen hos Danske Spil. Modsat er en sejr til udeholdet oppe i odds 13.

Manchester United - Anderlecht spilforslag:

Der er ikke den store tvivl om, at Manchester United er store favoritter til at gå videre. På papiret har de klart det bedste hold, og det var tydeligt at se i det første opgør, at når englænderne spiller sig ud, så har Anderlecht svært ved at følge med.

Med tanke på den flotte 2-0 sejr over Chelsea i weekenden, tror vi på at Manchester United kommer ud med en stor selvtillid og tro på tingene her, og vi kan ikke forestille os, at de skulle komme i problemer.

United bør være i stand til at holde nullet, og score et par kasser i den anden ende.

Derfor tror vi også på, at Manchester United kan vinde med mindst 2 mål.

Spilforslag: Manchester United vinder med mindst 2 mål til odds 1.73 hos betfair

Kick off: Torsdag d. 19/4 kl. 21:05 - Se kampen på 6’eren.