Årets Odds-bommert: - Lukkede og gik glip af 107.000 kr.

17. november 2015

Årets Odds-bommert: - Lukkede og gik glip af 107.000 kr.

Kevin Hansen, som er medlem af facebookgruppen "Den Seriøse Odds'er", lavede noget af en odds-bommert og gik glip af en gigantisk gevinst.

Som skrevet så havde Kevin Hansen som er medlem af facebookgruppen "Den Seriøse Odds'er" lavet en kupon som indholdt hele 10 kampe og havde lagt en indsats på blot 20 kroner.

Den 20'er som Kevin troede var smidt væk på en "sjov kupon" skulle senere gå hen og blive rigtig mange penge værd! Her kan du se de 10 kampe som Kevin havde spillet på:

Afsluttede væddemål og gik glip af 107.000 kr.

Hos Kevins bookie kan man afslutte ens væddemål, mens kuponen ikke er færdigspillet, hvis man bliver i tvivl eller ikke tror på den længere. I stedet for den potentielle gevinst, får man i stedet tilbudt et mindre beløb for sin kupon - et beløb bookmakeren bestemmer.

Det var præcis det som Kevin Hansen valgte og gøre efter at de 4 første kampe på hans kupon var gået hjem. Efterfølgende kunne han så følge med på sin kupon og se at kampene gik hjem en efter en og til sidst så var alle kampene gået hjem og han stod kun tilbage med 335 kroner.

Her kan du se hvad Kevin havde vundet hvis han bare havde ladet kuponen stå:


Med andre ord, så gik Kevin altså glip af 107.405,56 kroner for en sølle 20'er! Vi her på redaktionen har medfølelse med Kevin og synes det er utrolig synd da det havde været noget af en gevinst at hive hjem!

Vi har efterfølgende talt med Kevin og han har udtalt sådan her til hans fremtidige odds: "Jeg rør ikke den "afslut væddemålet"-knap det næste stykke tid, det lover jeg!" 

Vi ønsker Kevin held og lykke i fremtiden med hans odds og håber ikke at det sker igen!