Sønderjyske - AC Horsens: Spilforslag og odds

9. april 2021

SønderjyskE - AC Horsens: Begge hold jagter desperat en sejr

SønderjyskE - AC Horsens
Kampstart:
Søndag d. 11. april kl 14:00
TV:
TV3 Sport
Odds
Betting Partner: Oddset.dk
1 X 2
2.20 3.35 3.35
Spil hos Oddset*

 

SønderjyskE vs AC Horsens optakt

To af Superligaens absolut mest formsvage mandskaber tørner sammen på Sydbank Park. De to klubber har begge kun fået syv point i Superligaen i 2021, hvilket er færrest af alle hold. SønderjyskE har kun fået én sejr i de sidste ni Superliga-kampe, mens Horsens kun har fået én sejr i de sidste 13. SønderjyskE øjner dog stadig chancen for en 7. plads, hvor de er tre point efter AaB, mens AC Horsens med hele 12 point op til Vejle efterhånden synes sikre på at rykke ned.

SønderjyskE har kun tabt to af de sidste 14 Superliga-kampe mod AC Horsens (V7-U5-T2), hvilket var to 2-1 nederlag i Horsens d. 8. december 2017 og 15. december 2019. 

I denne sæson vandt SønderjyskE begge kampe i Grundspillet mod Horsens med 3-0 ude og 2-0 hjemme. SønderjyskE kan nu vinde tre sammenhængende Superliga-kampe mod AC Horsens for anden gang, efter de fra 2008-2010 slog dem tre gange i træk.

SønderjyskE

SønderjyskE har ikke lavet meget andet end at tabe på det seneste, og har som nævnt indledningsvist også kun fået én sejr i de sidste ni Superliga-kampe. Den kom mod netop AC Horsens d. 14. marts, da Den Gule Fare gæstede Haderslev og tabte 2-0 til sønderjyderne.

Siden har SønderjyskE tabt tre kampe i træk, alle på udebane, med 2-1 til FC Nordsjælland, 3-2 til AaB og 1-0 FC Midtjylland (i pokalsemifinalen). Sejren over Horsens var altså SønderjyskEs sidste hjemmekamp, og de vil formentlig glæde sig over at være tilbage på eget græs til dette opgør.

SønderjyskE spillede dog en god kamp, da de torsdag tabte med 1-0 i Herning til FC Midtjylland i pokalsemifinalen. De holdt FCM fra at skabe store chancer igennem det meste af kampen, og havde også selv chancerne til at komme på tavlen. SønderjyskE var dog mindre prangende da de tabte i Farum og Aalborg i de to forrige kampe, hvor indsatsen - specielt defensivt - efterlod sig noget at ønske. Spørgsmålet er nu, om SønderjyskE kan komme tilbage på sporet med den tredje sejr i træk mod AC Horsens.

SønderjyskE må undvære Mads Albæk med karantæne. 

AC Horsens

AC Horsens er håbløst bagud i tabellen, hvor der er 12 point op til Vejle. Det ligner mere og mere en stensikker nedrykning for AC Horsens, som mere eller mindre er tvunget til at vinde deres resterende kampe i slutspillet, hvis de skal redde sig fra nedrykning. De har godt nok heller ikke haft heldet på deres side her i 2021, hvilket blev illustreret fint i den seneste kamp mod OB. Her var AC Horsens meget tæt på at snuppe alle tre point, hvilket heller ikke havde været ufortjent, men Issam Jebali fik udlignet til allersidst for OB til 1-1. 

Kun to sejre og 16 mål har AC Horsens lavet i de første 23 kampe i sæsonen, og det gør dem med afstand til det mindst vindende og scorende hold i Superligaen. De har alvorligt brug for at finde vejen til netmaskerne i de kommende kampe, hvis håbet om overlevelse skal leve videre. Iflg. meldingerne i Horsens-lejren har man ikke kastet håndklædet i ringen endnu, men løbet begynder efterhånden at være kørt.

Spilforslag til SønderjyskE vs AC Horsens odds

SønderjyskE har haft krammet på AC Horsens i denne sæson, hvor de har fået seks ud af seks point og en målscore på 5-0 mod Den Gule Fare. Selv om SønderjyskE ikke har været godt kørende i lang tid, tror vi alligevel klart mest på hjemmeholdet i denne kamp. AC Horsens scorer bare ikke nok mål i kampene, og SønderjyskE plejer at komme på tavlen i de fleste kampe. SønderjyskE har scoret i alt 32 mål i denne sæson, hvilket er flest af de seks hold i nedrykningsspillet. Samtidig er det ligeså mange som Randers på femtepladsen har scoret.

Vi tror SønderjyskE kommer på tavlen igen et par gange her, mens AC Horsens - som har et målsnit på 0,69 mål pr. Superliga-kamp i 2020/21 - igen bliver holdt væk fra fadet. Vi tipper en 2-0 sejr til SønderjyskE og spiller 1-tallet til odds 2.20.

Spil hos Oddset*