ACCA Edge – Få garderet dit multispil med nyt tilbud fra Betfair

28. april 2016

ACCA Edge – Få garderet dit multispil med nyt tilbud fra Betfair

Betfair giver nu deres kunder mulighed for at få garderet deres multispil imod at falde på en enkelt kamp - De kalder det ACCA Edge, og du kan læse mere om det her!

Vi kender det alle sammen. Man har sammensat en omhyggeligt udvalgt multispils-kupon, men i sidste øjeblik falder der en scoring, der får hele kuponen til at falde sammen som et korthus.

Men det kan være fortid nu, i hvert fald i nogle tilfælde.

 

Gardér dine multispil med ACCA Edge

For Betfair lancerer nu en væddemålstype, som de kalder for ACCA Edge, der giver dig muligheden for at gardere dig mod den ene s**** kamp, der smadrer din superkupon.

Med ACCA Edge kan du nemlig tillade dig at tabe en enkelt kamp på kuponer med tre kampe eller derover. Hvis du mangler en enkelt kamp på din kupon, får du nemlig din indsats igen! Det lyder næsten for godt til at være sandt, ikke?

Der er dog et mindre offer, du skal bringe. Når du vælger ACCA Edge som spiltype, skal du nemlig acceptere, at Betfairs samlede odds på min multispils-kupon falder lidt, som en slags forsikringspræmie.

Til gengæld er der ingen minimumskrav eller for den sags skyld indsatsbegrænsninger.

 

Sådan bruger du ACCA Edge

1. Du laver en multispilskupon hos Betfair med mindst en trippel. Hvis ACCA Edge er tilgængelig for dit valgte spil, vil du kunne se EDGE-ikonet til venstre for din kupon.

2. Hvis du vælger ACCA Edge-spillet, justeres odds automatisk. Spil herefter din kupon, hvis du ønsker at fortsætte med de tilgængelige odds.

3. Hvis du misser en enkelt kamp på din kupon får du herefter din indsats tilbage igen.

Eksempel 1:

Eksempel 2:

Her kan du bruge ACCA Edge

- Triplespil eller derover.

- Tilgængelig på alle sportsmarkeder inkl. livespil.

- Ingen krav om minimumodds eller indsatsbegrænsninger.