Andreas Christensen starter inde for Chelsea mod Barcelona

20. februar 2018

Andreas Christensen starter inde for Chelsea mod Barcelona

Andreas Christensen har på kort tid fået en central rolle hos Conte på Chelsea mandskabet. Vi er klar med opstillinger og odds på danskerens præstation i aftenens kamp mod Barcelona i Champions League.

Andreas Christensen vs. Barcelona

Selvom Andreas Christensen med sine kun 21 år er en af de yngste spillere i Chelsea truppen, så er han alligevel en af de sikreste kort, når Antonio Conte skal stille det stærkeste mandskab på banen.

Med sine 20 optrædener, vel at mærke alene i Premier League i denne sæson, er Andreas Christensen efter Marcos Alonso og Cesar Azpillicueta den forsvarsspiller der har fået flest kampe på Chelsea mandskabet.

Efter to succesfulde år på en lejekontrakt i tyske Mönchengladbach, blev Andreas Christensen inden sæsonen sendt tilbage til Chelsea mandskabet, hvor de fleste havde regnet med en birolle i Chelsea forsvaret. Disse forventninger er dog blevet sendt til jorden, og med flere stærke præstationer i denne sæson, ligner Andreas Christensen en spiller der meget vel kan gå hen og få mange kampe i den blå trøje.

Selvom de fleste eksperter er enige om, at Andreas Christensen har været en af de største lyspunkter på Chelsea mandskabet i denne sæson, så er det ikke lykkes at komme på måltavlen endnu.

Til aftenens storkamp mod Barcelona hjemme på Stamdford Bridge er Leovegas ude med odds på om det lykkes Andreas Christensen at score sit første mål for Chelsea i indeværende sæson. Som forsvarsspiller er der selvsagt gode penge at hente, hvis du tror det kan lykkes danskeren at finde vej til netmaskerne.

Leovegas* tilbyder odds 13 på en dansk scoring i løbet af opgøret, og hele odds 31, hvis du tror Andreas Christensen scorer det første mål i opgøret. 

Husk også, at der kan læses meget mere om opgøret i vores optakt til opgøret lige her. 

 

Chelsea vs Barcelona startopstillinger:

Chelsea(3-4-2-1) :
Courtois;
Azpilicueta, Christensen, Rüdiger;
Moses, Kanté, Fàbregas, Alonso;
Willian, Hazard,
Pedro

Barcelona (4-3-3):
Ter Stegen
Alba,  Pique, Umtiti, Roberto
Busquéts, Rakitic, Iniesta
Paulonho, Suarez, Messi