Arsenal vs Liverpool odds: - Kampen om Champions League-pladserne

20. december 2017

Arsenal vs Liverpool odds: - Kampen om Champions League-pladserne

Arsenal tager hjemme på Emirates Stadium imod Liverpool fredag d. 22. december i en kamp om vigtige point til den indbyrdes Champions League-kamp i Premier League-stillingen. Se odds på kampen her!

Arsenal hev i weekenden en ikke køn, men meget vigtig sejr over Newcastle, som betyder at holdet nu er kravlet forbi både Tottenham og Burnley i Premier League-stillingen, og øjeblikkelig ligger på en 5. plads. Med en sejr over Liverpool kan holdet springe forbi konkurrenterne, men det bliver ikke nemt idet flere af Liverpools angribere er brandvarme.

Ser vi på odds på Arsenal vs Liverpool hos NordicBet, forventer oddssætterne en tæt affære, hvor det meget vel kan blive de berømte marginaler, som afgør hvem der løber med de 3 point.

Bookmakeren har odds 2.50 på Arsenal, mens Liverpool giver odds 2.85. Uafgjort kan meget vel blive en løsning, og det udløser 3.65 gange pengene.

Spil hos NordicBet >>

 

Spilforslag: Odds 1.55 på Over 2,5 mål

I de seneste 4 indbyrdes møder mellem Arsenal og Liverpool er der faldet sammenlagt 21 mål og mindst 4 mål i hver kamp. Det er altså to hold, som normalt gerne vil underholdene tilskuerne med underholdene og offensivt fodbold, og det tror vi også på gode muligheder for kan ske igen fredag aften.

Som vi også var inde på i Liverpools seneste kamp mod Bournemouth, så er Liverpool det suverænt mest målrige hold på udebane i denne sæson, hvor holdet står med 8 ud af 9 kampe over dette snit og en gennemsnit på 3,6 mål pr. kamp.

Hjemme på Emirates Stadium holder Arsenal et snit på 3,2 mål i denne sæson, og holder man det op med de målrige kampe som de to hold har spillet i de seneste indbyrdes møder, så ser vi gode chancer for at der lurer en kamp med mindst 3 mål her.

Med offensive spillere som Salah, Mane, Sanchez og Lacazette på banen, er der også lagt op til god underholdning. Over 2,5 mål belønnes med odds 1.55 hos Nordicbet, og det virker ganske godkendt.

  • Spilforslag: Over 2,5 mål i ordinær spilletid til odds 1.55 hos Nordicbet
  • Kampstart: Fredag kl. 20:45
  • TV: Vises på 6’eren

Spil hos NordicBet >>

 

Arsenal har været solide på Emirates

Olivier Giroud jubler for Arsenal (foto: shutterstock.com)

Arsenal var inden sæsonen spået som en af de store favoritter til at spille med om Premier League titlen i denne sæson, men Wenger og resten af Arsenal mandskabet har ikke kunne leve op til forventningerne og må noget skuffende se, at der er hele 19 point op til Manchester City på førstepladsen selvom sæsonen ikke engang er halvvejs endnu.

Det har dog primært været på udebane, hvor Arsenal har haft det svært i denne sæson. Hjemme på Emirates Stadium har holdet hentet 24 ud af holdets 33 point i denne sæson og kun tabt en enkelt kamp, til Manchester United.

Et af problemerne for Arsenal har været de indbyrdes kampe mod de andre top5 hold, hvor holdet har tabt til både Manchester United, Manchester City og dagens modstander fra Liverpool, ligesom man kun formåede at hente 1 point mod Chelsea.

Et andet problem har været kampene væk fra Emirates, hvor man altså kun har hentet 9 point i 9 kampe denne sæson, et snit der ligger langt under de andre tophold og som gør det svært for alvor at se Arsenal blande sig i kampen om medaljerne.

 

Kan Liverpool fortsætte den indbyrdes dominans?

Coutinho jubler for Liverpool (foto: shutterstock.com)

Dagens modstander fra Liverpool har samtidig haft et særdeles godt tag på Arsenal, når de to hold er rendt ind i hinanden i Premier League. De seneste 5 indbyrdes møder er endt med 2 uafgjorte kampe og hele 3 sejre til Liverpool, som vel og mærke er faldet i de seneste 3 møder, som alle er fundet sted indenfor det seneste års tid.

I sidste sæson lykkedes det for Liverpool at hente en 4-3 sejr på Emirates i en meget medrivende kamp som blandt andet bød på to Coutinho scoringer og en kasse af Salah, der begge også er med i weekenden.

Selvom Liverpool har haft et par svipsere på det seneste med blandt andet kun 1 point mod Everton og West Bromwich, så har Jürgen Klopp og Liverpool mandskabet en stime som ubesejret i deres seneste 12 kampe, hvis man tæller alle turneringer med.

Kan Liverpool forsætte med at holde overtaget mod Wenger og Arsenal mandskabet, eller lykkedes det for hjemmeholdet at lukke ned for Liverpool offensiven og hente sejr nummer 9 i 10 kampe hjemme på Emirates Stadium i denne sæson? Vi bliver klogere fredag aften.

 

Skader og karantæner

Arsenal må forsat se bort fra de langtidsskadede Cazorla og Ramsey, der først forventes tilbage i 2018. Samtidig er der tvivl om Mustafi og Zelalem, der har siddet uge i weekenden med mindre skader.

Hos Liverpool ser situation noget værre ud, her er både Clyne, Matip, Moreno og Sturridge alle forsat ude, mens der er også er tvivl om Robertson, Bogdan og Grujic. Begge hold kan glæde sig over ikke at have spillere i karantæne til opgøret.

Spil hos NordicBet >>