Champions League kvalifikation: Spilforslag til kampe d. 16. og 17. juli

22. november 2017

Atletico Madrid vs Roma - Spanierne skal bruge en sejr

Atletico Madrid møder Roma og har brug for en sejr hjemme i Champions League, onsdag d. 22. november. Se odds og spilforslag til Atletico Madrid og Roma her.

Atlético Madrid skal bruge en sejr mod AS Roma for at bevare håbet om videre avancement i Champions League, men det bliver ikke nemt mod et formstærkt italiensk mandskab.

Hjemme på Wanda Metropolitano er Atlético favoritter til odds 1.95 hos Unibet, mens en sejr til Roma belønnes med odds 4.55 hos Nordicbet. Uafgjort står til odds 3.50 hos Nordicbet.

 

Spil på kampen hos Unibet >>

 

Atletico Madrid vs Roma: – Roma sender Atletico ud.

SpilforslagRoma +0,5 til odds 1.94 hos Unibet

Kampstart & TV: 22/11 kl. 20.45 – Vises på TV3 MAX

Vi ser rigtig god værdi i et spil på italienerne.

Atlético Madrid har været en skygge af sig selv i denne sæson, og især stjerneangriberen, Antoine Griezmann, har ikke levet op til forventningerne. Spaniernes chance for at blive i turneringen er minimal, og vi forventer, at de er færdige efter dette opgør.

Roma viste fremragende spil mod Chelsea, og de bør have fine muligheder for point, hvis de kan fortsætte det spil. Romerne er i rigtig godt kørende for tiden, mens det halter for Atlético.

Spanierne var samtidig involveret i en yderst hård kamp i weekenden, der utvivlsomt har kostet mange kræfter. De bør få det svært mod et formstærkt italiensk mandskab, der vil gøre alt for at snuppe førstepladsen i gruppen.

 

Spil på kampen hos Unibet >>

 

Atletico har skuffet i Champions League

Atletico Madrid fans klar til vigtig kamp Foto: Shutterstock.com

Det er ved at være sidste udkald for Atlético Madrid, hvis de vil videre fra gruppespillet. Efter fire spillerunder har spanierne endnu ikke vundet en kamp, selvom de to gange har mødt upåagtede Qarabag.

Her blev det begge gange til en pointdeling, og Diego Simeones mandskab er nu for alvor under pres. Atlético kan ikke engang selv afgøre deres skæbne, da sejr over Roma og Chelsea ikke vil være ensbetydende med videre avancement. Spanierne skal derimod også håbe på, at Qarabag leverer mod et af de to andre hold, hvis drømmen om Champions League-fodbold i foråret skal bevares.

Selvom det ikke er umuligt, virker det usandsynligt, at Griezmann & Co. går videre, hvilket må betegnes som en kæmpe fiasko. Nuvel, det er ingen skam at ende bag Chelsea og Roma, men med tanke på Atléticos tidligere meritter i turneringen, havde de flest forventet, at holdet ville gå videre.

Generelt set har Atlético fået en kedelig start på sæsonen, selvom man fortsat hænger på i toppen af den hjemlige liga. Her har Barcelona dog et forspring på 10 point, og hjemmeholdet har blot vundet to af deres seneste 10 kampe i alle turneringer.

I weekenden var spanierne involveret i en hård kamp, da man mødte lokalrivalerne fra Real Madrid. Her var der som altid knald på, men ingen af holdene formåede at finde vej til nettet. Real Madrid var dog det klart bedste hold på banen, mens Atlético endnu engang leverede en tynd indsats, selvom de var på hjemmebane.

 

Roma kan sikre sig knock out fasen

Roma i kamp mod Atletico Madrid i Champions League Foto: Shutterstock.com

Onsdagens modstandere fra AS Roma løber derimod ind til opgøret med en helt anden formkurve. De seneste seks kampe er alle blevet vundet, heriblandt en knusende 3-0 sejr over Chelsea. I det opgør viste romerne sig rigtig flot frem, og de ligger i en gunstig position i forhold til at snuppe førstepladsen.

Det kræver dog, at de leverer et godt resultat mod Atlético, da Chelsea formentlig besejrer Qarabag i gruppens anden kamp.
Romerne var også involveret i et vaskeægte derby i weekenden, da Lazio kom forbi. Her vandt man med 2-1, og der nu kun fem point op til Napoli på førstepladsen (Roma har samtidig en kamp i hånden).

 

Skader og karantæner

Atlético Madrid har ingen fravær, mens Roma fortsat må se bort fra Rick Karsdorp og Patrik Schick.

 

Spil på kampen hos Unibet >>