Web
Analytics Made Easy - StatCounter

Barcelona kører lillebror over fra første fløjt

0

Der er dømt catalansk derby, når Barcelonas superstjerner tager imod lillebroren fra Espanyol. Hjemmeholdet har lagt fra land med maksimumpoint, og meget tyder da også på, at det igen bliver en sikker sejr til Barca.


Barcelona – Espanyol Optakt

Med to 2-0 sejre har sæsonstarten  i La Liga været godkendt for Barcelona, der endda har været uden Luis Suárez i begge opgør. Til lørdagens derby er uruguayaneren tilbage, hvilket må siges at være dårlige nyheder for Espanyol.

Suárez har således scoret seks mål i de seneste tre indbyrdes opgør, som Barcelona sammenlagt har vundet med 12-1. Der er da også klasseforskel, når man ser på de to holds trupper, og det er derfor ikke overraskende, at oddset på hjemmeholdet er helt nede i odds 1.17 hos Betfair.

Espanyol overraskede i første spillerunde, hvor man på udebane fik et enkelt point med hjem mod Sevilla, men allerede i det efterfølgende opgør mod Leganes måtte man forlade banen uden point. Der er da heller ikke de store forventninger til holdet i lørdagens derby, hvor man som regel får en røvfuld. En sejr til Espanyol belønnes da også med odds 19.00 hos Betfair, hvilket tydeligt vidner om den store forskel på de to hold.

Udover comeback til Suárez kan kampen også byde på en debutant i form af dyrt indkøbte Ousmane Dembélé, der er hentet ind som erstatning for Neymar. Franskmanden er endnu ikke på brasilianerens niveau, men potentialet er enormt hos den tidligere Dortmund-spiller, der helt sikkert vil drive gæk med Espanyols forsvar.

I de to første ligakampe har Barcelona været meget afhængige af Lionel Messi, men med Suárez og Dembélé har man fået flere strenge at spille på.

Spilforslag

Det er meget svært at se, hvordan Espanyol skal få point med hjem, og vi er da også overbeviste om, at hjemmeholdet snupper en sikker sejr. Med Messi, Suárez og Dembélé i angrebet råder man over en livsfarlig trio, der kan gøre rigtig ondt på Espanyols forsvar.

Barcelona skal i midtugen op mod Juventus i Champions League, men selvom det opgør formentlig også vil fylde en del i hovedet på spillerne, tror vi ikke, at de vil trække i håndbremsen – det plejer den catalanske storklub i hvert fald ikke at gøre!

Oddset på hjemmeholdet er ikke prangende, og man skal derfor lede grundigt for at finde et spil med værdi i. Her mener vi, at et spil på antal mål i 1. halvleg er ganske fint.

Barcelonas mange superstjerner vil, med tanke på midtugens storkamp, formentlig gerne have afgjort sagerne hurtigst muligt, og første halvdel af opgøret kan derfor ende med at blive ret så målrig. En 2-0/3-0 føring ved pausen kan betyde, at spillere som Messi og Suárez kan få et lille hvil, hvilket kan vise sig at blive afgørende mod Juventus.

Spilforslag: Over 1,5 mål i 1. halvleg til odds 1.83 hos Betfair
Kampstart: 9/9 kl. 20.45 – Se den på TV3 Sport 2