Champions League facts: Højdepunkter i runden der gik

22. november 2017

Basel vs Manchester United i en lige kamp

Basel tager imod Manchester United hjemme i Champions League, onsdag d. 22. november. Se odds og spilforslag til Basel Manchester United her.

Manchester United har spillet sig videre fra gruppespillet, men med et enkelt point mod Basel kan de sikre sig førstepladsen. Schweizerne kæmper en hård kamp for at bevare andenpladsen, men de svært ved at hive sejren hjem mod de rutinerede englændere.

En sejr til Basel står til odds 4.33 hos Betfair, mens der er odds 2.01 for 2-tallet hos Nordicbet. Et remis belønnes med odds 3.50 hos Betfair.

 

Spil på kampen hos Betfair >>

 

Basel vs Manchester United: – Uafgjort er nok for United

Spilforslag : Uafgjort til odds 3.30 hos Betfair

Kampstart & TV: 22/11 kl. 20.45 – Vises på TV3 Sport

Manchester United skal blot bruge et enkelt point for at gå videre, og det får de. José Mourinho er en sand mester i at hive et resultat hjem, og der er ingen grund til, at englænderne bruger for mange kræfter i dette opgør.
Portugiseren vil formentlig spare et par profiler, men det bør være nok til at få uafgjort mod Basel, der ikke har den samme klasse som De Røde Djævle.

Et uafgjort resultat vil ikke være det ideelle resultat for schweizerne, men de kan få svært ved at nedbryde Manchester Uniteds defensiv.

Vi ser fine muligheder for en målfattig kamp, der nemt kan ende uden vinder.

 

Spil på kampen hos Betfair >>

 

United sikret videre deltagelse i Champions League

Lukaku i aktion for Manchester United. Foto: Shutterstock.com

Manchester United har let og elegant spillet sig videre fra gruppespillet, og de mangler kun et enkelt point for at sikre sig førstepladsen.

De Røde Djævle var meget heldige med lodtrækningen, og de har da heller ikke haft nogen problemer med at besejre hverken Basel, CSKA eller Benfica. José Mourinho har endda tilladt sig at spare enkelte profiler indimellem, og det scenarie kan sagtens gentage sig onsdag.

Her skal englænderne som sagt kun bruge et enkelt point for at sikre sig førstepladsen, og med Mourinho ved roret er det usandsynligt, at de vil satse for meget. Portugiseren vil derimod spare kræfter til weekendens Premier League-opgør mod Brighton.

Manchester United løber ind til opgøret med en 4-1 sejr over Newcastle i bagagen. Det var et opgør, hvor Mourinho kunne glæde sig over flere ting. Pogba og Zlatan fik nemlig begge comeback for De Røde Djævle, og særligt den franske midtbanespiller imponerede med mål og assist.

Der er dog stadig otte point op til Manchester City, og det vil derfor passe englænderne rigtig godt, hvis de kan få det fornødne resultat mod Basel uden at bruge for mange kræfter.

Schweizerne kæmper en drabelig duel mod CSKA Moskva om gruppens andenplads, og et nederlag til Manchester United vil være katastrofalt. Hjemmeholdet vil formentlig forsøge at presse på for at få sejren i hus, men samtidig skal de passe på Uniteds offensiv.

Værterne fik en solid optakt til onsdagens opgør, da de i weekenden vandt med 5-1 over Sion, og vi skal faktisk helt tilbage til 20. september for at finde holdets seneste liganederlag.

 

Skader og karantæner

Basel må se bort fra Taulant Xhaka, der har karantæne, mens Germano Vailati er skadet. Derudover er angriberen Ricky van Wolfswinkel tvivlsom.

Manchester United er uden Michael Carrick og Phil Jones, der begge er skadet.

 

Spil på kampen hos Betfair >>