Yeovil vs Manchester United odds: - Yeovil undgår en afklapsning

16. oktober 2017

Benfica vs Manchester United: Spilforslag og odds

Benfica har det svært i dette års Champions League og onsdag aften gæster ingen ringere end Manchester United Portugal.

Mancherster United kan med en tredje sejr i Champions League gruppespillet være næsten sikre på videre deltagelse til knock out kampene. Benfica er i den anden grøft og jagter de første points.

Der er et stort odds på en hjemmesejr i dagens kamp. Betfair giver pengene 5 gange igen på Benfica, der er 3.75 på et X, mens favorit oddset er på 1.80 hvis man tror United henter en sejr.

Spil hos betfair>>

 

Spilforslag: - Det bliver ikke uden mål

Spilforslag: Over 2,5 mål til odds 2,00 hos betfair

Kampstart & TV: Tirsdag kl. 20:45 | Vises på TV3 plus

Spil på forslaget her >>

Med odds 1,82 hos NordicBet som det højeste er United blevet gjort til nogenlunde klare favoritter, og baseret på resultaterne i de to holds sidste kamp i CL, burde odds måske have været lavere? Efter en kamp, hvor United ikke brugte unødvendige kræfter i weekenden, så er der lagt i kakkelovnen til, at Benfica får kam til deres hår.

De har dog deres frygtindgydende hjemmebane at læne sig op ad, og kan derudover stille med stærkeste opstilling, minus naturligvis Almeida, der som nævnt fik rødt kort imod Basel. United er stadig foruden Paul Pogba og Marcos Rojo mens Eric Bailly og Marouane Fellaini begge blev skadede i VM-kvalifikationskampene og er meget tvivlsomme til kampen.

Der er dog ingen tvivl om, at United er det stærkeste hold, og med maksimumpoint efter de to første kampe, så vil en tredje sejr i træk effektivt sende United videre, og dermed frigøre ressourcer til ligaen, hvor der blandt andet er en kamp imod mestrene fra Chelsea i horisonten, og dertil en lang sæson forude endnu.

Igen, odds 1,82 på at et Mourinho-hold gør det påkrævede, er ganske godt, men vi vover et halvt øje og tager spillet på at kampen går over de 2,5 mål. Til odds 2,00 hos betfair er det bestemt købt, for Benfica er tvunget frem på banen, hvis de ikke allerede nu vil være sorteper i kampen om at gå videre fra gruppe A, hvor de lige nu har et flot 0 ud for antallet af point. I en foreløbigt meget målrig Champions League-turnering virker mindst 3 mål i en kamp som denne stærkt sandsynligt.

 

Optakt: Benfica mod Manchester United

Kampen spilles på Benfica stadion Foto: Shutterstock.com

Manchester United kommer fra én, svær udebane og direkte til den næste, når de onsdag aften løber ind på Estadio da Luz for at møde Benfica. Som vanligt, når Barcelona eller United er involveret, er det også valgt tl rundens hovedkamp, uagtet at Benfica er noget fra fordums styrke og ikke har fået point i Gruppe A i Champions League endnu.

I weekenden stillede José Mourinho vanligt kontrolleret og defensivt op, da United var på besøg hos lokalrivalerne fra Liverpool, og det kastede en 0-0 af sig, som den portugisiske træner udtrykte sin tilfredshed med – hvis nogen ellers skulle være i tvivl om Mou’s fokus.

 

Benfica imponerer på hjemmebanen

Nu venter så årets tredje kamp i CL-gruppespillet, og man skal bare se på Benficas hjemmebanestatistikker for at regne ud, at det ikke nødvendigvis bliver nogen walkover for englænderne onsdag aften. For de har vundet samtlige fire kampe hjemme i denne sæson med en samlet målscore på 12-2.

Til gengæld er det ikke gået så godt på udebane, og i sidste CL-runde kollapsede portugiserne så totalt med et 0-5 nederlag imod upåagtede Basel i en kamp, hvor de allerede var bagude med 0-3, da Almeida fik rødt kort, og korthuset helt røg på bordet.

Benfica havde i denne kamp ikke engang et skud på mål, så der skal mildest talt andre boller på suppen, hvis de skal forhindre United i at score. For i modsætning til kampen imod Liverpool, så vil Mourinho næppe være tilfreds imod et point i mod Benfica, som han har et særligt forhold til fra sin tid i Porto.

At Mourinhos mandskab er fint i stand til at vinde på udebane fandt CSKA Moskva ud af i sidste spillerunde, hvor United i modsætning til Benfica fik alle tre point med hjem efter en meriterende 4-1 sejr i Moskva.
I nyere tid har de to hold mødt hinanden seks gange, hvor det er blevet til en enkelt sejr til Benfica (i 2005), United har vundet tre og de to sidste er endt uafgjort.

 

Skader og karantæner

Benfica er helt fri for skader og karantæner til kampen. Argentinske Lopez har døjet med lidt sygdom, men kan nå at blive klar.
Manchester United er noget mere ramt: Carrick, Fellaini, Zlatan, Pogba og Rojo er meldt ude af kampen.