Betfair er ny partner med FC Barcelona

16. juli 2016

Betfair er ny partner med FC Barcelona

De næste tre år kommer en af klodens største bookmakere, Betfair, til at være officiel betting partner for mægtige FC Barcelona!

Der har været snak i krogene om det i noget tid, og nu er det officielt - Storklubben FC Barcelona og en af verdens største bookmakere og spillebørse, Betfair, er blevet partnere på en 3-årig aftale, der skal hjælpe begge parter til at få udbredt deres navne i verden -  i fald nogen stadig ikke ved, hvem FC Barcelona er.

Som en del af aftalen vil FC Barcelonas navn og logo blive brugt i forskellige reklamekampagner for Betfair, såvel som at man nok kan forvente, at Messi, Suarez, Neymar og alle de andre stjerne vil komme til at dukke op i diverse tv-spots for spillebørsen.

Derudover lover de to partnere, at der vil komme eksklusive bonustilbud til Barcelonas fans som en konsekvens af samarbejdet.

"Vi er begejstrede for at have underskrevet en lang aftale med FC Barcelona, der er et hold, der altid kæmper om pokalerne på øverste hylde. Partnerskabet kommer til at hjælpe Betfair med at vokse internationalt, og vi ser frem til at samarbejde med klubben om at give deres fantastiske fans unikke tilbud og spændende oplevelser i de tre år," udtaler Betfairs direktør Paul Gambrill.