Danmark - Irland: Spilforslag til odds på EM 2020 kval-kampen 7. juni 2019

30. maj 2019

Danmark - Irland: Spilforslag til odds på EM 2020 kval-kampen 7. juni 2019

Se odds på Danmark mod Irland, og spilforslag til EM 2020 kvalifikationskampen i Parken d. 7. juni 2019 her.

Danmark møder Irland i vores første hjemmekamp i EM 2020-kvalifikationen, og der venter det danske landshold en hård opgave mod et disciplineret irsk mandskab. Danmarks to seneste kampe mod Irland endte begge 0-0 i Nations League, men vi tror på en dansk sejr, når Irland igen gæster København.

Læs også: 50 kroner Frit Spil til Danmark - Irland hos Oddset

Hos bookmakeren bet365 er der odds 1.61 på Danmark, 3.40 på uafgjort og odds 6.50 på Irland, så det er med Danmark i en klar favoritrolle, når vi ser på odds på Danmark mod Irland. Læs mere om odds på landskampen mod irerne, og vores spilforslag til kampen forneden. Eller besøg bet365 nu for masser af opdaterede odds på Danmark - Irland i EM 2020 kvalifikationen, som spilles fredag d. 7. juni kl. 20.45 i Parken.

Spil hos bet365.dk >>

* Odds kan ændre sig. +18 Spil Ansvarligt. Henvisningslink

 

Spilforslag til odds på Danmark - Irland d. 7. juni 2019

Danmark - Irland odds
Danmark Uafgjort Irland
1.61 3.40 6.50

Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

Kampstart 20:45 - Fredag d. 7/6 2019
TV & Stream Kanal 5 / EuroSport Player

 

I vores spilforslag til Danmark - Irland i Parken d. 7. juni tror vi meget på en dansk sejr. Det irske hold har langtfra nogen skræmmende offensiv, og scorer generelt meget få mål i deres kampe. Det er et angreb, som det danske forsvar bør kunne holde i skak, hvilket understreges af, at Irland kun har scoret ét mål i de fire kampe mod Danmark som er spillet det seneste godt 1,5 år.

Danmark skal naturligvis først nedbryde en stærk irsk defensiv, hvis det skal blive til den påkrævede sejr, men får Danmark først åbnet kampen med et tidligt mål, vil det tvinge Irland til at opgive deres formentlig meget defensive udgangspunkt og satse mere fremad banen. Dermed kan der hurtigt blive mere plads til de danske angribere, og dermed også potentielt en storsejr med flere mål, som da vi vandt 1-5 i Dublin i VM 2018 playoffs.

Vores spilforslag bliver derfor en dansk sejr til odds 1.61, men også en handicap-sejr til Danmark -1 til odds 2.75. Som kampens resultat forsøger vi os med et spil på 3-0 til Danmark til odds 11.00. Alle tre spil er fundet hos bet365, som har masser af odds-markeder på Danmark mod Irland og de øvrige EM 2020 kval-kampe.

Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

Optakt: Danmark - Irland i EM 2020 kvalifikationen

Danmark fik som bekendt 3-3 med hjem fra Schweiz i vores første gruppekamp, hvor Åge Hareides tropper præsterede et legendarisk comeback fra 3-0 til 3-3 i kampens sidste minutter. Nede med 3-0 i det 84. minut tog en vis herre fat i det danske hold, og inden dommerens slutfløjt havde Mathias "Zanka" Jørgensen, Christian Gytkjær og Henrik Dalsgaard udlignet til 3-3 for Danmark i et comeback af episke dimensioner.

Spillemæssigt var det ikke nogen stor præstation af det danske landshold i kampens første godt 75 minutter, og flere måneder efter slutfløjtet, har vi stadig ikke helt forstået, hvordan Danmark kom tilbage og fik det vigtige point med fra opgøret. Men det gjorde vi. Et yderst vigtigt point på udebane mod gruppens - på papiret - stærkeste modstander.

Nu venter der to kampe i Parken mod Irland og Georgien, og her skal det danske hold selvfølgelig helst have maksimum point. Irland bliver den første hurdle som skal passeres på vejen mod EM 2020 kvalifikation - en modstander vi har mødt fire gange på kun 1,5 år. Tre af de fire kampe sluttede 0-0. Stærkest i erindringen står selvfølgelig 1-5 sejren over Irland i Dublin, hvor Danmark sikrede billetterne til VM 2018 i Rusland i playoffs.

Irland har hentet to sejre og maksimum point i gruppen

Irland topper før denne kamp EM 2020-kvalifikationsgruppe D med 6 point fra to kampe. Her har Irland mødt Gibraltar ude og Georgien hjemme, og har vundet begge kampe med den smalleste margin muligt - nemlig 1-0.

Irland er generelt ikke et hold, som laver særligt mange mål, og ser vi på deres fem seneste kampe er det også de to eneste mål irerne har scoret. I oktober og november 2018 tabte Irland med 0-1 til Wales, og spillede 0-0 mod Danmark i Nations League, mens man også spillede 0-0 i en venskabskamp mod Nordirland.

Irlands anfører, Seamus Coleman, tror dog alligevel på, at The Boys in Green kan få point med hjem fra København:

"Vi har lidt af en historik med dem. Det er et rigtig godt hold med nogle virkelig gode spillere, men jeg tror fuldt og fast på, at vi med denne trup og de præstationer, vi har leveret på det seneste, kan tage dertil og hente et resultat", sagde Coleman ifølge Sky Sports.

Irlands trup mod Danmark

Den irske landstræner, Mick McCarthy, udtog i maj en 27-mand stor irsk landsholdstrup, som tog på træningslejr til Portugal før kampene mod Danmark og Gibraltar d. 7. og 10. juni.

Herunder kan du se den 27-mand store irske EM-kvalifikationstrup til de to kampe. Truppen skal inden afgang til Danmark reduceres til maks. 23 spillere.

Målmænd:

Darren Randolph (Middlesbrough)
Mark Travers (Bournemouth)
Sean McDermott (Kristiansund BK).

Forsvar:

Seamus Coleman (Everton)
Matt Doherty (Wolverhampton Wanderers)
John Egan (Sheffield United)
Kevin Long (Burnley)
Richard Keogh (Derby County)
Shane Duffy (Brighton & Hove Albion)
Enda Stevens (Sheffield United)
Greg Cunningham (Cardiff City)

Midtbane:

Alan Judge (Ipswich Town)
Alan Browne (Preston North End) - Udgået m. skade
Glenn Whelan (Aston Villa)
Jeff Hendrick (Burnley)
Conor Hourihane (Aston Villa)
Luca Connell (Bolton Wanderers)
Josh Cullen (Charlton Athletic)
Robbie Brady (Burnley)
Callum O’Dowda (Bristol City)
James McClean (Stoke City)
Ronan Curtis (Portsmouth)

Angreb:

David McGoldrick (Sheffield United)
Shane Long (Southampton)
Sean Maguire (Preston North End)
Scott Hogan (Aston Villa)
Callum Robinson (Preston North End)

Se Danmarks trup mod Irland og Georgien her >

Spil hos bet365.dk >>

* Odds kan ændre sig. +18 Spil Ansvarligt. Henvisningslink