Bøjgaards ishockey spiltips

11. juni 2015

Bøjgaards ishockey spiltips

Der bydes på fire kampe i Ishockeyligaen, og som det gælder for alle sæsonens 180 kampe i grundspillet, så kan de selvfølgelig alle spilles på Oddset.

Frederikshavn White Hawks-Aalborg Pirates
under/over 5,5 mål
2 - odds 1,75

Spil med på Oddset
Den nordjyske klassiker falder kun tre dage efter ugens altoverskyggende historie i dansk ishockey, da Pirates ophævede landsholdsspilleren Bjarke Møllers 3-årige kontrakt med den omdiskuterede begrundelse, at Møller har været lyskeskadet. Bjarke Møller var meldt klar til aftenens opgør og har selv kommenteret hændelsen med, at det reelt var en 40 procents lønnedgang, Aalborg forsøgte at pådutte ham. Spillerforeningen er gået ind i sagen, og ligaspillere i samtlige ni klubber har taget stor afstand fra Aalborg-klubbens handling, og har ytret, at vilkårene i DIU’s standardkontrakter minder om slavehandel. I Aalborg slog det naturligvis hårdest, og i klubbens omklædningsrum rystede en samlet spillertrup på hovedet ved udsigten til, at de arbejder et sted, hvor man skal frygte fyring ved en skade. Spørgsmålet er, om det får positiv eller negativ effekt i aften, for en eller anden effekt skal det nok få.
Begge hold har spillere med try out med i aften, men jeg tror ikke Aalborgs svage defensiv kan stå imod hos rivalerne, som omvendt har været gavmilde i forsvaret, og flittigt scorende. Her ligner begge hold hinanden, så det bør bliver en målrig aften.
Spilstop kl. 18.55.

Rødovre Mighty Bulls-Bulldogs Odense
2 - odds 1,80

Spil med på Oddset
Nu er der som bekendt ikke noget der er sikkert i hverken sport eller betting, og denne kamp er da heller ikke i nærheden af ”sikkert bet”, som når Serena Williams i en Grand Slam fejer tennisbane med en kvalifikationsspiller. Til gengæld er det så heller ikke odds 1,10 eller 1,08 vi får på Odense, men fine 1,80, som burde være et solidt bet mod et Rødovre-hold i skrækkelig form. Odense tabte dog 1-2 hjemme til Herlev, og det løfter man lige på brynene af, men så heller ikke mere. Flot odds mellem to hold på hvert sit niveau.
Spilstop kl. 18.55.

SønderjyskE-Blue Fox Herning (0-1)
1 - odds 1,90

Spil med på Oddset
Sønderjyderne tabte chokerende 0-5 i Herning i sidste uge, men i aften tager de revanche på den suveræne hjemmebane, hvor de endnu ikke har smidt point. Herning tabte 0-3 i Esbjerg, og har haft en vanvittig periode med fire mål imod i seks kampe, men det må høre op i Vojens. Til gengæld betyder det, at odds på under 5,5 mål er hamret helt ned i 1,52, hvilket efterlader flot værdi på odds 2,25 på over 5,5 mål.
Spilstop kl. 19.25.

Rungsted Ishockey-Esbjerg Energy under/over 5,5 mål
2 - odds 1,75

Spil med på Oddset
Igen bliver det et over-spil, men udesejr med to mål til 1,78 burde også gå hjem. Jeg tør dog ikke stole på Esbjerg, som sjældent spiller to gode kampe i træk, så 3-0 over Herning i tirsdags kan ikke nødvendigvis bruges positivt, som det ellers ville 9 ud af 10 gange med andre hold. Esbjerg hjemme og ude, er ikke til at regne med. Senest tabte de i Herlev, men der er markant klasseforskel på de to hold på papiret.
Søren True debuterer som træner i den bedste række, hvor han i over et årti var en stor profil. Den tidligere landsholdskæmpe med 9 VM-turneringer får en svær trænertid med mange baglænsmålange nederlag, men til gengæld er han den rette til at udvikle dette fra reelt at være et 1. divisionshold tilsat Hirsch, Holten, Rosenthal og Kisum, til at blive et ligahold.

Jeg tror på True – bare ikke i aften. Men det kribler dog for at ramme det megaodds (i aften 4,75) når Rungsted vinder den første hjemmekamp…
Spilstop kl. 20.40.

Jimmy Bøjgaard