Udgivet d. 11.09.17 15:08 af Administrator. Sidst opdateret d. 11.09.17 16:10.

Bookmaker-uenighed om Bendtners topscorerjagt

Nicklas Bendtner er ved at have fået vind i sejlene i Norge, hvor han nu ligger som fire på topscorerlisten. Men selvom han har målnæsen i vejret, så er bookmakerne uenige om, hvorvidt han er en realistisk topscorer.

Bedste Nicklas Bendtner topscorer odds

Væddemål ODDS
  Bendtner bliver topscorer i Eliteserien  
11,00 hos Oddset

 
Bendtner laver hattrick i en af de sidste, 6 kampe
6,00 hos Oddset

Bendtner laver under 14,5 mål i sæsonen
2,40 hos Oddset

Da Nicklas Bendtner løb på banen i Parken imod Polen fuldendte han på mange måder sit comeback til toppen efter mange års nedtur, og lige nu ligner danskeren igen den angriber, der for snart mange år siden blev spået at blive den næste Preben Elkjær. 

Også i Eliteserien går det godt for Bendtner, der er kommet godt med på målscoren og har lavet 10 mål foreløbig, men dog kun ligger som nummer fire på den aktuelle topscorerliste, fire mål bag ved Ohi Omoijuanfo fra Stabæk, og det bliver dermed svært for B52 at komme i front på listen med ni kampe tilbage af sæsonen.

Der er dog delte meninger om, HVOR svært det bliver. Hos Unibet er de således helt nede i odds 5 for, at Bendtner overhaler Omojijuanfo, og selvom danskeren har lavet seks mål i de seneste syv kampe, så er et hul på fire mål med ni kampe igen lidt af en hurdle. 

Danske Spil: Ikke så store chancer

Sådan har det også hos Danske Spil, hvor de anser hullet til toppen for at være for stort, og derfor giver odds 11,00 på, at danskeren vinder topscorerprisen i Eliteserien.

- Man skal aldrig sige aldrig. Bendtner er i rigtig god form, men er et stykke op til førstepladsen og kun ni kampe tilbage at lukke hullet i. Derfor er det selvfølgelig ikke så store chancer, vi levner Bendtner i jagten på førstepladsen, siger Peter Emmike, oddsnansvarlig hos Danske Spil.

Spiludbyderen tror, at Bendtner når over 14 kasser i sæsonen. Danske Spil har odds 1,50 på, at han scorer over 14,5 mål, mens oddset er 2,40 på, at han scorer under.

Man kan også spille på, om Bendtner får et hattrick i løbet af sæsonens sidste kampe. På det er oddset 6,00 hos Oddset