Web
Analytics Made Easy - StatCounter

Bournemouth vs Arsenal odds: Spilforslag til slaget på Dean Court

0

Formsvage Arsenal gæster Bournemouth på Dean Court søndag d. 14/1, og du kan se Bournemouth vs Arsenal odds og spilforslag her.

Denne sæson har været lidt af en rutschebane tur for Arsenal, med op og nedture, men nu befinder de sig i sæsonens absolut ringeste periode med blot én sejr i de seneste seks kampe på tværs af alle turneringer.

Tottenham – Everton odds tilbud: Få 5.00 på mindst ét mål

Det har betydet, at man først har opgivet sin fjerdeplads til Liverpool, for herefter at give sin femteplads til Tottenham, hvorfor man nu finder sig selv på en sjetteplads med fem point op til Liverpool.

Spil på kampen hos Unibet >>

Hos bookmakerne er den dårlige form heller ikke gået ubemærket hen, hvorfor du kan hente fine odds 1.80 på 2-tallet i skrivende stund, til trods for at Wenger står overfor ligaens femte dårligste hold. Skulle Bournemouth levere overraskelsen og stjæle sejren fra Arsenal, får du dine penge 4.75 gange igen.

Sidste år var tilskuerne vidner til en pointdeling på Dean Court, og tror du det gentager sig, kan du spille det til odds 4.20.

Læs også: Odds på alle Premier League-kampe

 

Spilforslag: Arsenal henter tiltrængte point på Dean Court.

The Cherries har indkasseret to eller flere mål i deres sidste seks ud af syv kampe på tværs af alle turneringer, og det er sød musik i Alexandre Lacazettes ører, som burde få massere af chancer for at komme på måltavlen i den her kamp. Sidste år var vi vidner til et 3-3 opgør i samme kamp, hvorfor odds 1.55 på over 2.5 mål er fint betalt.

Arsenal er samtidig det hold blandt The Big Six der lukker allerflest mål ind med hele 28 indkasserede mål i Premier League, hvorfor et spil på begge hold scorer virker fornuftigt. Sidste år nettede Bournemouth intet mindre end 3 gange på Peter Cech, hvorfor BHS til odds 1.57 virker som money in the bank her.

Den franske angriber burde dog finde vej til målmaskerne, hvorfor odds 1.90 på en scoring fra Lacazette virker som et fint tilbud.

Oddsforums spilforslag:

  • Arsenal sejr til odds 1.80
  • Alexandre Lacazette til at score i kampen til odds 1.90
  • Begge Hold Scorer til odds 1.57

Spil hos Unibet >>

 

Arsenal i skuffende kollaps

En ting er, at man blot har hentet én sejr i de seneste seks opgør på tværs af alle turneringer, men at ryge ud af FA Cup’en i tredje runde til Nottingham Forest er decideret pinligt – især når man indkassere hele fire mål. Hvad tænkte Arsene Wenger dog på?

Man skulle tro, at den erfarne manager ville respektere turneringen noget mere efter at have vundet tre ud af de sidste fire udgaver af turneringen, men åbenbart ikke. Nu har den franske manager givet Alexis Sanchez større grund til at forlade den synkende skude, mens man vender tilbage til Premier League ovenpå en kæmpe skuffelse.

I den 23. runde af Premier League står man overfor Bournemouth, et hold der historisk har givet Arsenal svære kampe, i ræset om at indhente hullet på fem point op til Liverpool på fjerdepladsen.

Jack Wilshere tilbagevenden til Arsenal fra netop Bournemouth har vist sig at være et kæmpe boost, men med en bagkæde bestående af Rob Holding, Callum Chambers og Per Metersacker kan klubben ikke konkurrere med de resterende medlemmer af Big Six og det ligner på forhånd en tabt kamp.

Læs også: Liverpool vs Manchester City odds: Spilforslag til topbraget på Anfield

 

Kan Callum Wilson redde Bournemouths sæson?

Bournemouth tog fusen på alle eksperter da de indtog Premier League i tidernes morgen og nægtede at klynge sig til den hårde fysiske spillestil som flittigt bliver brugt i Stoke og West Bromwich. Nej, de spillede på deres helt egen måde, og gik tå-til-tå mod alle og enhver, hvor et par overraskelser poppede op i ny og næ.

Eddie Howe har uden tvivl gjort et fantastisk stykke arbejde i klubben, men nu virker det til at Howe magien er ved at slippe op.

De befinder sig på 16. plads i ligaen blot ét point fra nedrykningszonen. Holdets foretrukne angriber, Callum Wilson, er dog lige blevet sin skade kvit, hvorfor man kan forvente mere effektivitet foran modstanderes mål fremover i sæsonen efter en meget tør periode siden Jermain Defoe blev skadet.

Odds på kampen hos Unibet >>