Carabao Cup semifinale: Manchester City vs Bristol City odds

8. januar 2018

Carabao Cup semifinale: Manchester City vs Bristol City odds

Bristol City kommer på en svær opgave mod Manchester City, når de to hold tørner sammen i Carabao Cup'ens semifinaler. Det første af to opgør spilles tirsdag aften på Etihad i Manchester, og her er Pep Guardiolas mandskab selvfølgelig kæmpe favoritter.

Værdien i en City-sejr ligger i handicap-oddsene, hvor man måske bør kigge på City med f.eks. -2 mål giver odds 1.89 hos LeoVegas.

Tror man derimod på en overraskende sejr til Bristol City i den første af de to semifinaler, giver "The Robins" odds 20.00 for en sejr på Etihad. Uafgjort vil også være et godt resultat for gæsterne, og det udløser et flot odds 9.50.

Odds på fodbold hos LeoVegas.dk >>

 

Manchester City går efter "The Quadruple"

Manchester City ser knusende overlegne ud i øjeblikket, og det bliver spændende at følge Guardiolas tropper i de kommende Champions League-kampe i foråret, hvor Basel først og fremmest venter i 1/8-finalerne. Chancen for fire trofæer i år er bestemt til stede, og man er så småt begyndt at drømme om at vinde "The Quadruple" i den lyseblå del af Manchester.

Næste skridt på vejen bliver at sikre en finaleplads i Carabao Cup'en, hvor enten Chelsea eller Arsenal venter. Bristol City bør være en form sag for The Citizens at besejre over to kampe, men Pep vil formentlig gerne have den samlede udfald afgjort allerede i første kamp, for at kunne spare flere spillere i returopgøret på Ashton Gate d. 23. januar.

Senest fortsatte City deres imponerende sejrsmarch i sæsonen med en 4-1 sejr hjemme mod Burnley i FA Cup'ens tredje runde, mens Bristol - som i skrivende stund er nr. 4 i Championship - udvidede deres stime af nederlag til tre i træk, da det blev til et 3-0 nederlag ude mod Watford i FA Cup'en. Inden da havde Bristol tabt i Birmingham til Aston Villa med 5-0, og med en samlet målscore på 0-8 fra de sidste to udekampe, er det svært at være optimist på The Robins' vegne inden mødet med City på Etihad.

 

Spilforslag: Citizens lammetæver Bristol City

Det vil være en trist ridse i lakken på Pep Guardiolas sæson, hvis Manchester City skulle skuffe og glippe finalepladsen i Carabao Cup'en, nu hvor lodtrækningen ydermere har smilet til Pep og sat The Citizens op med en dobbelt-header mod Bristol City fremfor Arsenal eller Chelsea som mødes i de andre semifinaler.

Vi forventer at se et City-hold forsøge at afgøre løjerne i de første 90 minutter med en storsejr, og det kan meget vel blive én man sent vil glemme i Bristol City.

Vi føler os overbeviste om, at City vinder denne her med mindst tre mål, og spiller derfor City -2 mål på handicap hos LeoVegas til odds 1.89.

Odds på fodbold hos LeoVegas.dk >>

foto: efl.com