Web
Analytics Made Easy - StatCounter

PSG vs Celtic odds: – Kan skotterne lave miraklet?

0

PSG tager onsdag aften hjemme imod Celtic i 5. runde af gruppespillet i Champions League. Se odds på PSG vs Celtic her, og spil på kampen som kan ses på Viaplay.

PSG, eller Paris Saint Germain som klubben hedder, har i denne sæson været et af de mest formstærke hold i Europa. Med tilføjelsen af Mbappe og Neymar, ligner klubben for alvor en alvorlig bejler til titlen.

Kampen mod Celtic skal kaste 3 point af sig, alt andet vil være en gigantisk skuffelse. PSG er store favoritter til at vinde. En sejr på hjemmeholdet giver pengene 1.10 igen hos Unibet. En sejr til Celtic er oppe i odds 23, mens X’et kan spilles til odds 13.75.

Spil hos Unibet >>

 

Spilforslag: PSG lever op til favoritværdigheden

Spilforslag: PSG -2,5 til odds 1.73 hos Unibet

Kampstart & TV: Onsdag kl. 20:45 | Vises på Viaplay

PSG vandt det omvendte opgør med 5-0, og selvom holdet fra Paris allerede er sikret videre avancement fra gruppe B, så kan holdet med en sejr med meget stor sandsynlighed sætte sig på førstepladsen i gruppen foran Bayern München, som venter i sidste runde for PSG.

Det bør derfor være et sultent hjemmehold, der træder ind på Parc de Princes onsdag aften. En bane hvor de indtil videre har hentet 9 sejre i 9 kampe på tværs af alle turneringer i denne sæson. Det ligner derfor Mission Impossible for Celtic, der skal ud og lave en af årets største bedrifter, hvis det skal række til point i Paris. Vi tror ikke på det, og oddset på en sikker hjemmesejr virker godt betalt.

 

Optakt: PSG – Celtic

Alle øjne i fodboldverdenen blev i sommers rettet mod Paris, hvor PSG med indkøbene af både Neymar og Mbappe for alvor meldte sig ind i kampen om trofæet med de store ører.

De to verdensstjerner og resten af det stjernebesatte PSG mandskab har da heller ikke skuffet indtil videre i denne sæson, hvor de i Champions League og vundet de 4 første kampe i gruppespillet med en målscore på 17-0. Også i Ligue 1 har holdet stukket fra, og senest blev til det til en 4-1 sejr i weekenden over Nantes.

Det er derfor svært og se, hvordan Brendan Rodgers og resten af Celtic mandskabet skal få noget med fra Paris i onsdagens kamp.

I første kamp mellem de to mandskaber vandt PSG med hele 5-0, i Skotland vel og mærke, hvor Celtic plejer at være et bedre hold end på udebane. I den kamp så man tydelig den klasseforskel som er på de to hold, og det kommer med stor sandsynlighed også til udtryk i kampen på Parc de Princes, hvor PSG har været uhyggelig stærke i denne sæson.

PSG topper gruppe B med maksimum point efter 4 kampe. Alligevel kan holdet endnu ikke vide sig sikre på førstepladsen, da Bayern München føler lige i hælene på PSG, samtidig med at holdene skal møde hinanden i den sidste runde. Det bør derfor være et veloplagt PSG hold vi ser gå på banen på hjemmebane, og så ligner det en meget svær opgave for Celtic, der indtil videre kun har hentet 3 point i 4 kampe her i puljen.

Skader og karantæner

Hjemmeholdet må forsat undvære både Thiago Motta og Thomas Meunier, der begge sidder ude med skader. Hos Celtic er danske Sviatchenko ude, mens også Roberts, Ralston og Brown må se til fra tilskuerpladserne. Ingen af holdene har spillere i karantæne til opgøret.

Spil hos Unibet >>

 

Fodbold champions league grafik

Foto: Shutterstock.com