Chelsea vs Bournemouth odds: Hazard sender The Cherries tomhændet hjem

30. januar 2018

Chelsea vs Bournemouth odds: Hazard sender The Cherries tomhændet hjem

Bournemouth gæster Stamford Bridge onsdag aften, og du finder de bedste odds på Bournemouth vs Arsenal i vores optakt med spilforslag. 

Chelsea og Bournemouth har begge formået at bringe stabilitet ind i deres spil efter en skidt kørende periode. Chelsea startede det nye år ud med fire uafgjorte i træk, mens Bournemouth havde erhvervet sig en nederlagsstime på fire kampe i midt december.

The Blues vandt dog 4-0 på udebane i mod Brighton i den seneste Premier League spillerunde, mens det senest blev til en 3-0 sejr over Newcastle i FA-cuppen. Bournemouth er blot besejret en enkelt gang i deres seneste syv kampe.

Odds på opgøret hos LeoVegas >>

Tager vi et kig på Chelsea vs Bournemouth odds, så er værterne storfavoritter. En sejr til Chelsea giver i skrivende stund odds 1.28 hos LeoVegas. Løber Bournemouth afsted med sejren, får du pengene 11.00 gange igen hos samme bookmaker. Deler de to hold i porten, er der odds 6.50 at hente.

 

Spilforslag: Conte sender Howe hjem med nederlag

Bookmakerne har stærkt favoriseret Chelsea til dette opgør, hvorfor der ingen værdi er at hente på en ren hjemmesejr til odds 1.28. Der er dog intet at sige til det lave odds, da Contes drenge har været fænomenale på hjemmebane i denne sæson. De er ubesejrede i deres sidste otte hjemmekampe og har vundet syv af dem, hvor de har scoret 17 mål i perioden.

Bournemouths defensive problemer har resulteret i nogen målrige kampe på det seneste, hvor fire ud af deres seneste fem udebanekampe er endt over 2.5 mål. Derfor virker det ikke helt usandsynligt, at hjemmeholdet vinder dette opgør og der scores mindst 3 mål i kampen.

Derudover kunne der være værdi i et spil på første halvleg, da Chelsea og Bournemouth tit går til halvleg med et uafgjort resultat. Intet mindre end 12 gange er det sket for Chelsea på Stamford Bridge, mens det også er sket 12 gange for Bournemouth på udebane.

Har man lyst til at spille et spiller-special spil, burde ens øjne vende mod Chelseas farlige kreatør, Eden Hazard, der har set farlig ud på det seneste for Chelsea. Den belgiske landsholdspiller har scoret tre mål i hans sidste tre kampe, og han har det traditionelt godt i mod Bournemouth, hvor det er blevet til fem scoringer i hans sidste fire kampe mod Eddie Howes mandskab. Vi spiller derfor:

  • HF/FT: Uafgjort/Chelsea til odds 4.35
  • Eden Hazard scorer i kampen til odds 1.84

Spil på Premier League hos LeoVegas >>

 

Conte vender formsvage Chelsea tilbage på rette spor

Onsdag aften indleder Chelsea atter jagten på Manchester United og andenpladsen i Premier League, når de tager i mod Bournemouth på Stamford Bridge onsdag aften.

Chelsea vandt overbevisende 4-0 i mod Brighton i den seneste runde af Premier League, men Manchester Uniteds snævre 1-0 sejr over Burnley resulterede i, at Chelsea fortsat er tre point efter Mourinhos mandskab.

Det nye år startede dog forfærdeligt ud for Antonio Conte, der kunne se sit hold spille sig ind i fire uafgjorte kampe i træk, hvorfor deres tredjeplads pludseligt kom i fare, da Liverpool begyndte at banke på. Med Liverpools nederlag til Swansea, er der igen blevet plads at ånde på. Conte kan trøste sig med, at hans hold fortsat er et af ligaens stærkeste hjemmehold, hvor det er blevet til syv sejre i de seneste otte kampe, hvoraf man hentede clean sheet i seks af dem. Ganske imponerende.

Det er især Eden Hazard der har været fantastisk for Chelsea i perioden, hvor han lige nu har tre mål i de seneste tre kampe. Marco Alonso og Willian har også vist sig at være på pletten, når det virkeligt gjaldt. Willian er dog skadet til denne kamp, mens Conte også må undvære Courtious og Morata.

 

Bournemouth bekymrende tæt på nedrykningszonen

Det så pludseligt meget slemt ud, da Eddie Howes mandskab tabte fire kampe i træk i midt december, for at dykke dybt ned i bunden af tabellen, hvor de nedrykningstruede mandskaber ligger. Det er ikke just her mandskabet burde ligge, og det er formentlig også det som Howe fortalte sine drenge efterfølgende, hvilket har givet positive resultater.

Bournemouth har nemlig kun tabt én af deres sidste syv kampe, og kravler stille og roligt op af farezonen, hvor de lige nu ligger med tre point ned til Southampton på 18. pladsen. Den dårlige halvdel af tabellen ligger i sig selv utroligt tæt, hvor 9. pladsen og 20. pladsen kun er adskilt med små otte point. Derfor er der stadig rigeligt med tid til at vende op og ned på placeringerne i den del af ligaen.

Sidst Bournemouth var i aktion, spillede man 1-1 i mod West Ham på udebane. Det resulterede i, at Bournemouth rykkede op på 12. pladsen, men det er ikke nok til at Bournemouth kan ånde lettet op. På udebane spiller man stadig ringe fodbold, hvor man kun har formået at hente to sejre i de seneste 12 forsøg. Man har ikke vundet en eneste af de seneste seks udekampe, og det skal der rettes op på, hvis Howe skal afvige nedrykningstruslerne inden sæsonens sidste runde.

Spil på opgøret hos LeoVegas >>