Manchester United vs Chelsea logo

9. august 2019

Manchester United - Chelsea optakt: Odds, spilforslag og statistik

Manchester United og Chelsea tørner sammen i det store brag i 1. spillerunde af Premier League 2019/20. Se Man United vs Chelsea odds, spilforslag og statistik i optakten til kampen her!

To klublegender står i spidsen for henholdsvis Manchester United og Chelsea i denne sæson, og søndag d. 11. august får vi svaret på, hvem der får den bedste start på den nye sæson i Premier League. Ole Gunnar Solskjær har de bedste forudsætninger, da De Røde Djævle er på hjemmebane, og har forstærket sig henover sommeren. Chelsea har mistet Eden Hazard og David Luiz, og ikke hentet noget ind, da man er forbudt at købe nye spillere i øjeblikket.

Vi har set på odds på Manchester United vs Chelsea hos bet365, hvor The Red Devils er favoritter netop nu. Der er odds 2.25 på Man United, 3.30 på uafgjort og odds 3.60 på Chelsea. Kampen kan ses hos Xee og Viaplay, og forneden er vi klar med spilforslag og stor optakt til braget i 1. runde af Premier League 2019/20.

Spil hos bet365 >

 

Manchester United - Chelsea odds og spilforslag

Herunder ses udvalgte odds på Man United mod Chelsea og vores spilforslag til kampen hos bookmakeren bet365. Odds kan ændre sig, og vi anbefaler at besøge bookmakeren for opdaterede odds og flere markeder på kampen.

Man United vs Chelsea
Søndag d. 11. august kl. 17:30
  1X2 Odds  
1: 2.25 X: 3.30 2: 3.60
  Over/Under Mål Odds  
Over 1,5:
1.30
Over 2,5:
2.00
Over 3,5:
3.40
Under 1,5:
3.50
Under 2,5:
1.80
Under 3,5:
1.33
Spilforslag
Man United vinder:
Odds 2.25
Spil hos bet365 >

 

Chelsea er lidt af et åbent spørgsmål i disse dage, hvor Frank Lampard er ny mand bag roret i klubben, og hvor Eden Hazard og David Luiz har forladt klubben i sommerens transfervindue uden der er kommet nyt ind. Det bliver derfor spændende at se Chelseas første kamp, men bestemt også hvordan United tager sig ud i den nye sæson. Begge hold skuffede sidste år, selv om Chelsea dog fik bronzemedaljer og en Europa League-finalesejr over Arsenal, så der er forventninger om en god start på den nye sæson i begge lejre.

Stærkest synes vi Man United står. Man har trods alt hentet Harry Maguire, nu verdens dyreste forsvarsspiller ind, og foruden Romelu Lukaku råder Solskjær reelt over samme mandskab som sidste år. Med hjemmebanefordelen som den afgørende faktor, tror vi denne kamp tipper ud til Man Uniteds fordel, og at Frank Lampard må indkassere et nederlag i sin første kamp som Chelsea-manager.

Vores spilforslag bliver derfor odds 2.25 på Man United-sejr hos bet365.

Spil hos bet365 >

 

Optakt: Manchester United vs Chelsea

Der står Man United vs Chelsea på spisesedlen foran Old Trafford (foto: shutterstock.com)

Ole Gunnar Solskjær står i spidsen for United igen i denne sæson, hvor han søndag mod Chelsea tager hul på sin første hele sæson som Man United manager - forudsat at han holder tjansen sæsonen ud. Sommeren har budt på masser af transferspekulationer i Manchester United, hvilket er forventeligt ovenpå sidste sæsons skuffende resultater. Her var United holdet som lukkede flest mål ind blandt holdene i Top 9 i Premier League med 54 scoringer imod, og De Røde Djævle fandt selv kun vejen til netmaskerne 65 gange.

Derfor har man også valgt at skille sig af med f.eks. Romelu Lukaku, som er rejst til Inter, men ellers er der ikke de helt store ændringer hos United. Man har dog hentet Aaron Wan-Bissaka hos Crystal Palace og Harry Maguire i Leicester, hvor sidstenævnte blev købt for €87 mio. og nu er verdens dyreste forsvarsspiller. Den slags kommer selvfølgelig med visse forventninger, og det bliver spændende at se, hvilket aftryk Maguire får på United-defensiven i år.

I optakten har United gjort det ganske fint, og har vundet fem ud af seks testkampe med flotte præstationer af bl.a. Marcus Rashford og Anthony Martial.

Chelsea har, ligesom Man United med Ole Gunnar Solskjær, en gammel spiller og klublegende bag roret fra starten af denne sæson. Frank Lampard har erstattet Maurizio Sarri som Chelsea-manager, og det er noget man kan lide i den blå del af London.

Lampard scorede 211 mål i 648 kampe for The Blues, og han er den mest scorende spiller for klubben i historien. Lampard vandt 13 trofæer med klubben i sin tid som spiller, herunder tre Premier League mesterskaber, fire FA Cups og et Champions League-trofæ, og håber nu også at vinde trofæer som manager. Han bliver Chelseas første permanente engelske manager siden Glenn Hoddle i midten af halvfemserne, men har dog kun sparsom manager-erfaring fra sin korte tid hos Derby County, som han førte til Championship Play-off finalen i sidste sæson. Den tabte Derby dog til Aston Villa med 2-1 på Wembley.

Chelsea må ikke købe nye spillere i øjeblikket grundet en transfer-karantæne, og klubben er unægteligt blevet svækket gevaldigt med afgangen af Eden Hazard til Real Madrid. Samtidigt er David Luiz rejst til rivalerne fra Arsenal, så Frank Lampard får noget at se til i sit nye virke i klubben. I optakten til den nye sæson har Chelsea bl.a. slået Barcelona, men også set svage ud i forsvaret i flere af testkampene, og det skal blive spændende at se, om Frank Lampard gør brug af danske Andreas Christensen som fast mand i denne sæson.

Spil hos bet365 >

 

Man United vs Chelsea statistik

  • Chelsea er den eneste klub som har vundet flere Premier League-kampe mod Man United, end de har tabt. Med 18 Chelsea-sejre, 15 Man United-sejre og 21 uafgjorte, er den samlede statistik i Chelseas favør.
  • I de seneste 12 PL-kampe mellem klubberne er der ikke registreret en udesejr. Sidst et udehold vandt en kamp mellem disse to klubber, var da Chelsea vandt 0-1 på Old Trafford i maj 2013. Den nuværende Man United-spiller Juan Mata scorede målet for Chelsea - med nuværende Chelsea-manager Frank Lampard på holdet - i det 87. minut.
  • Man United har kun vundet to af de sidste 13 PL-kampe mod Chelsea (V2-U6-T5). Begge hjemmesejre på 2-0 og 2-1 i 2017 og 2018.
  • I sidste sæson sluttede begge kampe mellem klubberne uafgjort: 2-2 på Stamford Bridge og 1-1 på Old Trafford.
  • De to hold mødtes også i FA Cup'ens 5. runde, hvor United vandt 0-2 på Stamford Bridge.
  • Sidst Man United og Chelsea mødte hinanden i 1. spillerunde i Premier League var i 2004/05, hvor Chelsea vandt 1-0 på Stamford Bridge. Målet scoret af Eidur Gudjohnsen. Frank Lampard var på holdet hos Chelsea i kampen, som var José Mourinhos femte kamp som manager for Chelsea.
  • I Premier League regi har Man United vundet 18 kampe i 1. runde, mens Chelsea har vundet 17.

Læs også: Statistik og rekorder i Premier League før sæsonen 2019/20

Spil hos bet365 >

Statistik leveret af GraceNote.com i samarbejde med Youbet.dk