Web
Analytics Made Easy - StatCounter

Chelsea vs Leicester odds: Danskerbrag på Stamford Bridge

0

Chelseas kampprogram levner ikke plads til pauser, og the Blues med Andreas Christensen på holdkortet skal dermed allerede i aktion igen lørdag, hvor man hjemme tager imod Kasper Schmeichel og Leicester.

Trods de mange kampe er der ingen tvivl om, at Chelsea er favoritter til at snuppe sejren, og de forsvarende engelske mestre har da heller ikke tabt i Premier League siden starten af december.

En sejr til Chelsea står til odds 1.32 hos Unibet, der belønner en Leicester-sejr med odds 10.50. Deler de to hold i porten, kan du hente odds 5.80 hos samme bookmaker.

Spil på kampen hos Unibet >>

 

Spilforslag: Leicester slipper nådigt fra Stamford Bridge

Chelsea er fortsat med i samtlige hjemlige turneringer, hvilket betyder, at de allerede har været i aktion tre gange i 2018. Antonio Conte har forsøgt at rotere en del i truppen, men der er ikke nogen tvivl om, at det er træt hjemmehold, der træder ind på banen lørdag.

Seneste opgør for the Blues var i onsdags mod Arsenal, og her sparede Conte ikke én eneste af profilerne. Leicester har derimod ikke været i aktion siden sidste weekend, hvor man spillede 0-0 mod Fleetwood i FA Cuppen. I det opgør valgte Claude Puel at stille med reserverne, og profiler som Riyad Mahrez og Jamie Vardy er dermed friske til lørdagens opgør mod Chelsea.

Her forventer vi ikke, at Chelsea snupper en overlegen sejr. De trætte værter vil naturligvis gerne have afgjort kampen så hurtigt som muligt, men de kan få det svært mod et friskt udehold, der vil gøre alt for spænde ben for de forsvarende mestre.

Formen er ikke den bedste hos the Foxes, der formentlig må se bort fra flere forsvarsspillere, men med Jamie Vardy kan alt ske, og Chelsea vil utvivlsomt være tilfredse med en smal sejr.

Vi anbefaler derfor et spilforslag på: Leicester +1,5 til odds 1.98 hos Unibet

Spil hos Unibet >>

 

Trætte Chelsea skal tilbage på sejrskurs

Chelseas tre kampe i 2018 har budt på tre gange uafgjort, og the Blues skal nu tilbage på sejrskurs, hvis de fortsat skal presse Manchester United på 2. pladsen.

Det skal naturligvis også med, at to af Chelseas kampe har været mod Arsenal, og der har derfor ikke bare været tale om nemme kampe. Sidste weekend var dog en stor skuffelse for the Blues, der spillede 0-0 mod Norwich i FA Cuppen. Her valgte Antonio Conte at give chancen til reserverne, der dog ikke formåede at udnytte den.

I midtugen var profilerne så igen i aktion mod Arsenal, men også her endte det 0-0. Chelsea havde ellers flere gode muligheder, men skarpheden svigtede hos Hazard & Co., der igen gik fra banen uden at score.

Det er derfor vigtigt for the Blues at komme på tavlen, når Leicester i weekenden venter på Stamford Bridge. Heldigvis har Chelsea på det seneste haft et ganske godt tag på the Foxes, der har tabt de seneste indbyrdes opgør med samlet 1-8.

Det store spørgsmål er dog, hvilken forfatning Chelsea er i efter tre kampe på kort tid. De store stjerner fik godt nok en pause i sidste weekend, men det er kun få dage siden, at de senest var i aktion, og det må få en betydning for lørdagens kamp.

 

Kan formsvage Leicester drille favoritterne?

Mens Chelsea ikke har tabt siden starten af december, ser det straks værre ud for Leicester, der blot har vundet en enkelt gang i de seneste syv kampe.

I sidste weekend fik profilerne dog en tiltrængt pause, da man spillede 0-0 mod Fleetwood, og til lørdagens opgør kan Claude Puel glæde sig over, at Jamie Vardy formentlig er med igen efter en lille skadespause.

Den hurtige englænder kan gøre ondt på ethvert forsvar, selvom han ikke er på samme niveau som i mesterskabssæsonen, og med en frisk Mahrez kan Leicester måske drille Chelsea, der som nævnt må være trætte.

I juleprogrammet formåede Puels tropper da også at stjæle et point fra Manchester United, mens man også var tæt på at få uafgjort mod Liverpool.

The Foxes døjer stadig med lidt fravær i defensiven, men både Robert Huth og Christian Fuchs kan være tilbage i lørdagens opgør, hvor Wes Morgan og Danny Simpson formentlig er ude.

Odds på kampen hos Unibet >>