Roma - Viktoria Plzen odds: Spilforslag til kampen i Champions League Gruppe G

30. oktober 2017

Roma vs Chelsea odds: - Jævnbyrdig affære på Olimpico

Roma tager imod de engelske mestre fra Chelsea i Champions League d. 31. oktober, og der er lagt op til et tæt opgør. Se odds og spilforslag til Roma mod Chelsea her.

Roma vs Chelsea odds 1 X 2
NordicBet 2.65 3.50 2.70
betfair 2.62 3.60 2.62
Oddset 2.60 3.60 2.65

 

Spil hos NordicBet.dk >>

Da AS Roma og Chelsea for små to uger siden tørnede sammen på Stamford Bridge, endte det i en regulær målfest. Nu mødes de to hold så igen, og noget tyder på, at vi endnu engang får et meget tæt opgør.

Bookmakerne har da også haft svært ved at udpege en favorit, men foran eget publikum må romerne alligevel påtage sig favoritrollen til odds 2.65 hos Nordicbet, mens en Chelsea-sejr står til odds 2.70. Samme bookmaker har odds 3.60, hvis kampen ender uden vinder.

Se odds på alle tirsdagens Champions League-kampe her:

betfair Odds 1 X 2
Olympiakos - Barcelona 13.00 6.50 1.18
Sporting - Juventus 4.00 3.40 1.95
Man Utd - Benfica 1.30 5.00 10.00
Roma - Chelsea 2.62 3.60 2.62
Basel - CSKA Moskva 1.80 3.60 4.60
PSG - Anderlecht 1.03 15.00 56.00
Celtic - Bayern M. 8.50 5.00 1.30
Atletico M. vs Qarabag 1.08 9.00 41.00

 

Spil hos betfair >>

 

Spilforslag: Jævnbyrdig affære på Olimpico

Spilforslag: Uafgjort til odds 3.60 hos Nordicbet

Kampstart: 31/10 kl. 20.45 – Vises på TV3 Sport

Da de to hold mødtes i det omvendte opgør, havde de flest tippet Chelsea som vinder, men italienerne overraskede positivt, og det havde ikke været ufortjent, hvis kampen var endt med en Roma-sejr. Den endte som bekendt uafgjort, og det resultat kan sagtens gentage sig på tirsdag.

Chelsea vil være fint tilfredse med et enkelt point på en svær udebane, da det samtidig vil betyde, at de bevarer førstepladsen i gruppen. The Blues har før haft problemer i defensiven, men ellers er de kendt for at forsvare sig rigtig godt, og Antonio Conte ved, hvordan sådan en kamp skal håndteres.

AS Roma vil formentlig være mest på bolden, men spørgsmålet er, om de kan spille ligeså godt, som de gjorde på Broen? Vi tvivler på, at de kan snuppe sejren, og X’et er ganske fint betalt.

Se: Odds på vinderen af Champions League

 

Champions League: AS Roma vs Chelsea

Luiz fejrer sin scoring til 1-0 i 3-3 kampen i London mod Roma (foto: shutterstock)

Der var mål og underholdning for alle pengene, da Chelsea for små to uger siden tog imod AS Roma på Stamford Bridge. Antonio Conte stillede noget overraskende ret defensivt op, men the Blues formåede alligevel at bringe sig foran med 2-0, selvom de ikke spillede specielt godt.

Romerne var nemlig i store perioder toneangivende, og de åd sig hurtigt ind i opgøret igen. I 2. halvleg scorede Edin Dzeko sit 2. mål i kampen, og pludselig stod der 3-2 til Roma på måltavlen. Til sidst fik Eden Hazard udlignet til slutresultatet 3-3, og det endte dermed i en regulær målfest.

Nu mødes de to hold så igen. Begge mandskaber har fået en fin optakt til opgøret med to sejre i træk, og hos englænderne må det glæde Antonio Conte, at Eden Hazard i weekenden var i overdådigt spilhumør mod Bournemouth. Belgieren scorede kampens enlige mål i et opgør, Chelsea skulle have vundet med langt flere mål.

For Romas vedkommende er de seneste tre ligakampe endt med en 1-0 sejr, og italienerne løber derfor ind til midtugens opgør med masser af selvtillid, selvom de ikke bomber mål ind for tiden. Trods de mange sejre halter romerne dog stadig en smule bagefter i Serie A, hvor der er syv point op til Napoli på 1. pladsen. Det samme gør sig gældende for Chelsea, der har ni point op til Manchester City.

Se: Stillingen i Champions League

 

Skader og karantæner

AS Roma må se bort fra Konstantinos Manolas og Rick Karsdorp, mens Emerson er tvivlsom.

Hos Chelsea er der tvivl om N’Golo Kanté når at blive sin skade kvit, mens Victor Moses med sikkerhed er ude.