Web
Analytics Made Easy - StatCounter

Dagens 3 mest spillede hos Oddset

0

I dag har vi taget et lille kig på dagens 3 mest spillede udfald hos Oddset. Der er selvfølgelig tale om Superligaen, Super Cup & Superliga i Tyrkiet. 

Triplen giver 7.8 gange indsatsen retur.

Bayern München – Chelsea
1 – odds 1.75
———————————-
Eskisehispor – Galatasaray
2 – odds 2.00
———————————-
OB – AGF
1 – odds 2.25
———————————-
Samlet odds: 7,87

Super Cup: Bayern vs. Chelsea

Det er giganternes møde, når Champions League-vinderne møder Europa League-vinderne.

Det er også mødet mellem Pep Guardiola og José Mourinho. Stjerner hele vejen rundt. På trænerbænken. Og på banen. Bayern går til kampen som klare favoritter i odds 1,75 for sejr til tyskerne, og hvis de vinder med to mål eller mere stiger oddset til 3,00.

Mourinho og Chelsea giver sig dog ikke uden sværdslag, og snupper Londonholdet sejren og sæsonens første trofæ, kan du score odds 4,80 på Den Lange.

Matchen spiller også med, og her er der odds 21 for 2-0 til Chelsea, mens Oscar sender skejserne din vej 15 gange, hvis han bringer Chelsea på 1-0.

Franck Ribery er netop kåret til Årets Spiller af UEFA, og hvis franskmanden fejrer den fornemme titel ved at score kampens første mål, kan du hente odds 9, og ender det oven i købet 1-0 til Bayern, får du odds 7 på Matchen.

Finalen bliver spillet i Prag, men du kan følge med hjemme fra stuens bedste stol, når 3+ blænder op for braget klokken 20:45. Oddset Live spiller med hele vejen frem til afgørelsen.

Spil med hos Oddset her.