Danmark - Albanien: Få tips til de bedste odds på kampen

1. september 2015

Danmark - Albanien: Få tips til de bedste odds på kampen

I denne artikel kan du få overblik over en række af de mest interessante spilforslag inden den potentielt afgørende EM-kvalifikationskamp mod Albanien i Parken den 4. september.

Efter den kontroversielle afgørelse på den famøse ”drone-kamp” imellem Serbien og Albanien er fredagens EM-kvalifikationskamp imellem de rød/hvide danskere og netop Albanien blevet en endnu mere varm kartoffel, end den var i forvejen.

For albanerne fik som bekendt medhold i deres appel over afgørelsen af drone-kampen, og de har derfor alligevel fået tildelt de tre point fra kampen - i modsætning til den oprindelige afgørelse.

Det er dermed blevet lige lovligt spændende i Danmarks pulje, hvor Albanien lige med de tre point ligger a point med Danmark. Begge hold har 10 point, men albanerne har en kamp mindre, og det er derfor altafgørende, at Danmark får en sejr – og helst en sikker en af slagsen – i Parken.

Vi har her kigget på nogle af de bedste Danmark – Albanien odds inden neglebider-opgøret foran et udsolgt Parken.

 

Danmark – Albanien tips

Albanien scorer først til 3,40 hos Danske Spil

Hvis man har den pessimistiske vinkel som udgangspunkt, så kan man notere sig at Danmark på det seneste har fået en ubehagelig vane med at lade modstanderne komme foran – selvom det endelig lykkedes i seneste kval-kamp imod serberne.

Men med et skadesplaget, dansk midterforsvar kan det meget vel igen blive at problem at holde rent bur, selvom albanerne som sagt skal trodse et udsolgt og feststemt Parken på en fredag aften.

Danske Spil udbyder netop nu de bedste odds på at albanerne chokstarter med at lave første scoring – Det giver netop nu pengene 3,40 gange igen.

 

Bendtner som første målscorer til odds 5,00 hos Unibet

Nicklas Bendtner har på det seneste været tilbage i målform på sit klubhold efter en alt for lang periode med mangel på både spilletid og mål på for sit klubhold, Wolfsburg.

Han har dog alligevel været garant for en pålidelig indsats, når det handlede om at stille op for Danmark, og senest brillerede han med en smuk assist til Yussuf Poulsen i den vigtige sejr over Serbien, selvom han endnu ikke rigtig var kommet i gang for Wolfsburg.

Det er han nu, og hvad kan det så ikke blive til for landsholdets måske bedste ”big-game-performer”?

Et spil på Bendtner som første målscorer kan spilles hos blandt andet Unibet, der giver pengene fem gange igen, hvis den lange mand fra Tårnby kan sætte den første pind på lystavlen fredag aften.

Hvis du spiller på at Bendtner scorer - når som helst i kampen - og Danmark samtidig vinder, så kan du endda få helt op til odds 7, også hos Unibet!

 

 

Over 2,5 mål i kampen til odds 2,30 hos Unibet

Danmark er ganske vist nødt til at vinde kampen for selv at kunne nå at afgøre kvalifikationen inden vi skal til den frygtede udebanekamp i Portugal i næstsidste spillerunde.

Men albanerne er så sandelig også nødt til at få et godt resultat med fra Parken og vil givetvis stille op med en kontrolleret offensiv.

Så for begge parters vedkommende er det klart at et evt. hurtigt mål til et af holdene vil kunne åbne op for en decideret angrebsfest, og jeg har svært ved at se albanerne køre ensidigt på at holde nullet i Parken.

Omvendt er danskerne ramt af skader til blandt andet overkreatøren Christian Eriksen, så den danske offensiv kan virke hæmmet. Michael Krohn-Dehli har dog fået sig en god start i Sevilla, og ventes at glide ind på Eriksens plads, hvilket ikke nødvendigvis er nogen skidt ting.

Alt i alt kan kampen i Parken blive svært underholdende under de ”rigtige” omstændigheder, og et så højt odds på en +2,5 mål i kampen – det er et skud værd.