Ishockey VM: Odds på Danmark - Norge

10. maj 2018

Ishockey VM: Odds på Danmark - Norge

Se odds og spilforslag til kampen mellem Danmark og Norge ved Ishockey VM. Kampen spilles fredag kl. 16.15 i Boxen og Danmark er storfavoritter.

Danmark sensationssejrede mod Finland onsdag aften i Jyske Bank Boxen med 3-2. En stærk dansk holdindsats krydret med solide individuelle præstationer over hele linjen skabte fundamentet til sejren. Nu handler det om at få armene ned når Norge venter fredag eftermiddag.

Ser vi på Danmark vs Norge odds hos bookmakerne, er Janne Karlssons mandskab store favoritter til at snuppe sejren. Der er odds 1.52 på dansk sejr i ordinær spilletid, mens nordmændene giver 5.50 til at vinde.

Vi har tre spilforslag til Danmark vs Norge klar forneden i oddsoptakten til kampen d. 11/5 ved VM i ishockey, og anbefaler at kigge mod bookmakeren Youbet for et 60 kr. freebet til VM og masser af odds på kampene ved VM i ishockey.

 

Odds på Danmark vs Norge

1 X 2
Danmark - Norge 1.52 4.70 5.50

* Odds er genstand for ændringer | +18 Ansvarligt Spil

Spil på A-VM hos Youbet >>

Danmark er blevet forstærket med NHL-spillerne Mikkel Bødker og Jannik Hansen, men hele holdet leverede varen i 3-2 sejren onsdag aften mod Finland, og Danmark er naturligt nok favorit mod et norsk hold, der savner sine bedste spillere ved dette VM. En dansk sejr giver lige nu odds 1.52 hos Youbet, hvor der er odds 4.70 på uafgjort og 5.50 på Norge.

Norge kommer til kampen fredag eftermiddag mod Danmark med en kamp i benene, som nordmændene spiller torsdag mod Canada, som i øvrigt slog Danmark med 7-1. Det kommer til at betyde meget, og det ligner da også endnu en dansk sejr her mod Norge.

Youbet har flere spændende odds-markeder på kampen, så det vil være en god ide at kigge forbi Danmarks nyeste spiludbyder. Spil f.eks på korrekt målscore i kampen, handicap- og over/under-markeder eller et af de mange andre markeder på Danmark - Norge.

 

Spilforslag: Danmark lever op til favoritværdigheden

Spilforslag til Danmark - Norge hos Youbet:

  • Der bliver scoret over 4,5 mål i kampen: Odds 1.80
  • Danmark vinder i ordinær spilletid: Odds 1.52
  • Danmark scorer over 3,5 mål i kampen: Odds 2.50

Spil på A-VM hos Youbet >>

Danmark er til kampen rimelig stor favorit hos bookmakerne, og vi tror på at danskerne lever op til den rolle, ved at besejre vores broderland i ordinær tid til odds 1.52 hos Youbet. Vi tror godt at Danmark kan få svært ved at holde nordmændene fra at score og derfor virker det realistisk at der vil blive scoret over 4,5 mål i kampen.

Læs også: Se grupperne ved VM i ishockey

Danmarks hyperfarlige powerplay og nu også øget bredde i offensiven med Bødker og Hansen, gør at vi tror på at Danmark godt kan producere mere end 3,5 mål i kampen, det burde de i hvert fald kunne når de kan lave tre mål mod Finland. Der plejer også at være en del udvisninger i opgørene i mellem Danmark og Norge og derfor får det danske powerplay en nøglerolle som det tidligere i turneringen har påtaget sig med stor succes.