Danske Spil: Håndboldherrerne får topplacering ved EM 2018

15. november 2017

Dansk VM-kvalifikation kostede Danske Spil millioner

De danske odds-spillere havde en gylden aften på Oddset i går, da det danske landshold spillede sig til VM i Rusland.

Over hele landet jubles der i dag over Christian Eriksen og det danske landshold, som i går sikrede nationen en plads ved VM i Rusland med en vanvittig 1-5 sejr over Irland i Dublin.

Der var tilsyneladende stor tro på de danske drenge hos befolkning, for næsten 65% af alle væddemål på kampen var på dansk sejr. Det afslører Danske Spil i dag overfor Oddsforum.dk.

Endvidere afslører Danske Spil, at hele 53 personer havde spillet på ciffertips 1-5, som før kampstart var helt oppe i odds 500. Der har med andre ord været nerver på rundt omkring i stuerne, da Nicklas Bendtner stillede sig klar ved 11-meter pletten, og scorede et - på papiret - ligegyldigt mål til statistikken.

Eriksen hattrick kostede dyrt

Christian Eriksen skrev sig ind i historiebøgerne med en præstation af en anden verden, og var i høj grad manden bag Danmarks store sejr i Dublin, da han scorede et af de smukkeste hattricks, vi kan mindes at have set i en dansk landskamp.

Hos Danske Spil jubler man også over Eriksens hattrick, men konstaterer samtidigt, at det blev en dyr affære. Et hattrick af Christian Eriksen gav nemlig pengene 200 gange igen, og det var der så mange der havde spillet på, at det endte med at koste næsten 1 mio. kr. i gevinster til forudseende Oddset-spillere.

Der bliver dog ikke surmulet på Danske Spil-kontoret dagen derpå, snarere tværtimod:

"Vi taber stort, men vi tager det i stiv arm, og vi glæder os til at heppe med landsholdet i Rusland", lyder det i en email til Oddsforum.dk.