Barcelona - Real Madrid: Odds, spilforslag, statistik og livestream til El Clásico

23. oktober 2020

Barcelona - Real Madrid optakt: El Clasico lørdag d. 24. oktober 2020

Barcelona - Real Madrid
Kampstart:
Lørdag d. 24. oktober kl. 16:00
TV / Stream
TV2 Sport X / bet365*
Betting Partner: bet365
1 X 2
2.00 3.75 3.60

Spil hos bet365*

Livestream: Se Barcelona - Real Madrid på nettet

Lørdagens El Clásico mellem Barcelona og Real Madrid kan ses på TV2 Sport X. Hvis man ikke har adgang til TV2s sportskanal enten via sin TV-pakke eller streaming, kan man glæde sig over, at man kan live streame Barcelona - Real Madrid hos bookmakeren bet365.

Hos bookmakeren bet365 kan man, som aktiv kunde, live streame Barcelina - Real Madrid, hvis man har penge stående på sin konto. Alternativt kan man også have placeret et væddemål indenfor de seneste 24 timer, og dermed klare livestream-kravene hos bookmakeren.

Du kan læse mere om El Clásico livestream her, eller besøge bookmakeren nu. Log ind på kontoen og find live streamet til Barcelona - Real Madrid under Live Billeder i menuen hos bet365.

Livestream hos bet365.dk*

* Betingelser for livestream gælder | I.P. Restriktioner | +18

Optakt: Barcelona - Real Madrid

Dette bliver det 245. El Clasico mellem Barcelona og Real Madrid (det 181. i La Liga), og den samlede stilling i alt efter 244 kampe er helt lige. Begge klubber har vundet 96 gange, mens 52 er endt uafgjort. Real Madrid har dog en marginalt bedre målscore med 405 mål mod Barcelonas 399.

I sidste sæson mødtes klubberne kun to gange i La Liga. På Camp Nou blev det 0-0, mens Real Madrid sejrede med 2-0 hjemme. Kongeklubben fra Madrid kan nu forblive ubesejret mod Barcelona i tre kampe i træk, siden de formåede at undgå nederlag mod Barcelona i fem kampe i træk tilbage i 2012/2013.

Lykkedes det Real Madrid at holde et clean sheet, vil det også være det tredje i træk. Det vil i så fald kun være anden gang i historien, efter Real Madrid også holdt Barcelona fra at score i tre kampe i træk tilbage i 1974-1975.

Barcelona har kun vundet ét af de sidste syv El Clasicos på Camp Nou. Måske en overraskende statistik for mange. Fire gange er det endt uafgjort, mens Real Madrid har vundet de to øvrige. Den seneste Barcelona-sejr ligger tilbage til d. 28. oktober 2018, hvor de til gengæld vandt med hele 5-1. 

Lionel Messi er all-time topscorer i El Clasico med 26 mål. Han scorede sidst i El Clasico, da Barcelona og Real Madrid spillede 2-2 på Camp Nou i maj 2018. Hvis Lionel Messi forlader Barcelona efter denne sæson, kan dette blive hans sidste El Clasico på Camp Nou. 

Sergio Ramos er i øvrigt spilleren med flest El Clasicos med 44 styks. Lionel Messi har spillet 43.

Barcelona

Barcelona har kun spillet fire kampe, selv om vi er nået til 7. spillerunde i La Liga 2020/21. Det skyldes selvfølgelig at Barcelona, blandt flere andre hold, sad over i de første runder. De startede sæsonen stærkt med en 4-0 sejr hjemme i 3. spillerunde, og fulgte op med en 3-0 sejr ude mod Celta Vigo. Siden er det så kun blevet til 1-1  hjemme mod Sevilla og senest et 0-1 nederlag i Getafe i La Liga.

De kom tilbage på sporet med en 5-1 sejr over Ferencvaros i Champions League i denne uge, og spørgsmålet er nu om de kan fortsætte stimen mod Real Madrid som har skuffet i deres seneste kampe.

Skulle Barcelona tabe denne kamp, er det første gang siden april 2016 at de taber to La Liga kampe i træk. Dengang startede den tabende stime med et 1-2 nederlag hjemme til netop Real Madrid.

I Barcelona-lejren kan man glæde sig over, at Jordi Alba er meldt klar igen til kamp, efter at have siddet over med en skade i de seneste kampe. I øvrigt er danske Martin Braithwaite også med i El Clasico-truppen.

Det er værd at holde øje med stjerneskuddet Ansu Fati, som har scoret 10 mål i La Liga i karrieren. Han kan stadig nå at slå rekorden for flest mål scoret af en spiller under 18 år. Den tilhører nu Pablo Pompo Quintana, som scorede 11 mål for Racing Santander tilbage i 1933-1934 inden sin 18 års fødselsdag. Ansu Fati vil være 17 år og 359 dage gammel lørdag, og hvis han scorer tangerer han ikke kun førnævnte rekord. Han bliver over den yngste målscorer nogensinde i El Clasico. En rekord der i dag tilhører Real Madrid-legende Raul, som var 18 år og 95 dage, da han scorede i en 1-1 kamp mellem klubberne på Bernabeu i september 1995.

Lionel Messi var i øvrigt 19 år og 259 dage, da han lavede et hattrick mod Real Madrid i en 3-3 kamp på Camp Nou i marts 2007.

Real Madrid

Real Madrid har 10 point efter fem La Liga-kampe i denne sæson. Sidst de kun havde 10 point efter seks kampe, var i 2012/13. Dengang sluttede de i øvrigt på andenpladsen, 15 point efter Barcelona som fik hele 100 point den sæson.

Real Madrid har kun scoret seks mål i deres fem første kampe i denne sæson, og det er færrest for dem på dette tidspunkt af sæsonen siden 2010/11, hvor de også havde scoret seks mål.

I den seneste spillerunde tabte de med 0-1 hjemme til oprykkerne fra Cadiz. Det var i og for sig en kæmpe katastrofe i sig selv, men helhedsbilledet i Real Madrid bliver ikke bedre af, at de i midtugen også tabte 2-3 hjemme til et Corona-reduceret Shakhtar Donetsk-hold, som grundet de mange Corona-fravær gav odds 16.75 for en sejr før kampstart. Det er altså to nederlag i træk, på hjemmebane, til to mandskaber som reelt var dømt helt uden chancer for at få point hos bookmakerne.

Måske skal en del af skylden til de to nederlag findes i det faktum, at Sergio Ramos måtte udgå skadet mod Cadiz med en knæskade. Der var stillingen dog allerede 1-0 til Cadiz, men Ramos var også ude i hele kampen mod Shakhtar. Det er en vigtig mand for Real Madrid, som kan glæde sig over, at han er klar igen til lørdagens El Clasico. Her sidder spillere som Eden Hazard, Martin Ødegaard og Dani Carvajal dog stadig ude med skader.

Zinedine Zidane var i øvrigt ikke sen til at påtage sig det fulde ansvar, for en katastrofal indsats mod Shakhtar Donetsk. Her var Real Madrid nede med 0-3 ved pausen, men var tæt på at komme tilbage på 3-3. De fik nemlig et mål annulleret i kampens døende minutter ved stillingen 2-3.

"Heldigvis viste vi en reaktion i anden halvleg. Spillerne fortjener ikke det her, de er mestre, og det generer mig. Jeg er den ansvarlige, og jeg må lede efter løsninger, for det her må ikke ske", sagde Zidane iflg. det spanske medie Marca.

Spilforslag til odds på Barca - Real Madrid

Barcelona var en skygge af sig selv i sidste sæson, og balladen omkring Lionel Messi sommeren over, giver ikke indtrykket af, at problemerne helt er løst endnu. Ikke desto mindre har Barcelona vist gode takter, overall, på hjemmebane i den nye sæson, hvor de har vundet 4-0 over Villareal, spillet 1-1 med Sevilla og banket Ferencvaros med 5-1.

Real Madrid har været virkeligt dårlige i 3 ud af de 4 sidste halvlege klubben har spillet, ovenikøbet på hjemmebane, og nu skal de ud på en svær udebane mod ærkerivalerne. Vi ser odds 2.00 på Barcelona som et rigtigt godt odds, og det bliver vores spilforslag til odds på Barca - Real Madrid i lørdagens El Clasico.

Spil hos bet365*