Danske Spil: FCM vinder Superligaen og Hobro rykker ned

31. august 2015

Danske Spil: FCM vinder Superligaen og Hobro rykker ned

Der skulle gå syv spillerunder i den nye Superligasæson før favoritværdigheden til DM-titlen skiftede ejermand. FC Midtjylland favorit til at vinde mesterskabet. Hobro rykker ned.

FC København har fra sæsonstart været Danske Spils topfavorit til DM-guldet, men kombinationen af københavnernes nederlag til OB og endnu en FCM-sejr søndag aften har forskubbet styrkeforholdet mellem de to ambitiøse danske storklubber. Nu er det de forsvarende guldvindere fra FC Midtjylland, der er favoritter til at vinde mesterskabet i maj næste år. Oddsansvarlig hos Danke Spil, Peter Emmike, forklarer udviklingen:

- FC København har vi igennem de seks første Superliga-runder set som ligaens største guldfavoritter. Indkøbene af blandt andre Federico Santander, Benjamin Verbic og Peter Ankersen gjorde, at FCK’s trup så uhyggelig stærk ud fra sæsonstart, men københavnerne har indtil videre langt fra fået det til at fungere på banen.

Få 25 kr. gratis på Danske Spil casino - Uden indbetaling, få koden her >>

- FC Midtjylland har derimod på imponerende vis fortsat de gode spillemæssige takter fra foråret. Midtjyderne har set uhyggelig stærke ud defensivt, og omvendt været kyniske i angrebet. FC Midtjylland har nu et forspring på hele 8 point til FCK – som dog har spillet én kamp færre. Dette pointmæssige forspring er nu så stort, så vi vurderer, at FCM løber med DM-guldet til foråret, siger Peter Emmike.

- FC Midtjyllands udfordring bliver, at de seks gruppekampe i Europa League i løbet af efteråret vil tære ekstraordinært på stamspillerne, men FCM’s trup er omvendt så bred, at vi ikke vurderer, det bliver et problem, fortæller Peter Emmike.

Tror du på endnu et DM-guld til Herning og FCM er der odds 1,70 i vente, mens FCK giver odds 2,50 for det første mesterskab siden 2013.

Hobro har ikke kunne følge op på sidste sæsons flotte spil og resultater og selv med kun en nedrykker i år, er Hobro favorit til at rykke ned til landets næstbedste række. Den giver i skrivende stund odds 1.70.

Se alle Superliga odds her >>