15. maj 2017

Danske Spil: Lukaku vinder Den Gyldne Støvle i England

Det har været en fremragende sæson for Evertons Lukaku, og hos Oddset er de overbevist om, at han holder topscorer-pladsen i England foran Harry Kane.

To kampe er der tilbage af denne Premier League-sæson. Dermed er der kun få muligheder tilbage for at gøre fra eller til på topscorerlisten, hvor Romelu Lukaku med 24 mål fører foran Harry Kane med 22.

Harry Kane scorede et enkelt mål i Tottenhams sejr over Manchester United i søndags, men med to mål op til belgieren skal Kane finde noget særligt frem i de sidste to kampe for at snuppe topscorertitlen for anden sæson i træk.

- Kane har to kampe tilbage at arbejde med, mens Lukaku kun har Én. Men Kane skal stadig hente mål på Lukaku, og det bliver svært, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil, og uddyber:

- Spurs har to udekampe tilbage, og Tottenham scorer ikke vanvittigt mange mål på udebane. 26 i 17 kampe er det blevet til, og de har heller ikke noget at spille for. Det lugter lidt af, at Spurs ikke ruller sig helt ud, og at Lukaku dermed beholder sin førsteplads på topscorerlisten, siger Peter Emmike.

Danske Spil har odds 1,25 på, at Lukaku beholder førstepladsen på topscorerlisten, mens oddset på Kane som endelig topscorer er 4,50.