Danske Spil: Håndboldherrerne får topplacering ved EM 2018

23. maj 2016

Danske Spil: SønderjyskE når ikke Europa League-gruppespillet

Selvom SønderjyskE kan se frem til Europa League i næste sæson, så bliver det ikke til en plads i gruppespillet, mener Danske Spils oddssættere.

Søndag kvalificerede SønderjyskE sig for første gang i klubbens historie til at spille europæisk fodbold, da Esbjerg vandt med 2-1 i Aalborg.

Dermed kan SønderjyskE ikke slutte dårligere end nr. 4 i denne Superligasæson, hvilket rimer på Europa League-bold efter sommerferien. Men tiden i Europa League-sæsonen 2016/17 bliver ikke en langvarig fornøjelse, hvis man spørger Danske Spil.

- Det er ganske enkelt en imponerende og meget overraskende bedrift, at SønderjyskE har formået at kvalificere sig til Europa League. Holdets styrke og bredde bliver for alvor testet i starten af næste sæson, hvor holdet både skal spille Superligafodbold og forsøge at kvalificere sig til gruppespillet i Europa League, siger oddsansvarlig Peter Emmike.

- Pt. vides det ikke, om SønderjyskE starter i 1. eller 2. kvalifikationsrunde til Europa League. Bliver SønderjyskE nr. 2 i Superligaen indtræder holdet først i 2. kvalifikationsrunde, hvilket de er favoritter til lige nu. Men på trods af muligheden for en kortere vej til gruppespillet i Europa League, anser vi det for en meget svær opgave for SønderjyskE at kvalificere sig til gruppespillet. Vi vurderer, at SønderjyskE kun har små 15% chance, siger Peter Emmike.

Der er odds 7,50 hos Danske Spil på Europa League-gruppespil for SønderjyskE, og odds bare 1,05 på et europæisk exit inden gruppespillet.

Vinder SønderjyskE derimod Europa League 2016/17, laver sønderjyderne en ren ”Leicester” til odds 2000.