Danske Spil tipper håndbold-guld til BSV

25. maj 2016

Danske Spil tipper håndbold-guld til BSV

Bjerringbro-Silkeborg og Team Tvis Holstebro mødes onsdag og lørdag i DM-håndboldfinalerne for herrer, og Danske Spil giver favoritværdigheden til BSV

På lørdag bliver denne sæsons DM-guld i håndbold placeret. Jylland er den sikre destination, men enten bliver det i midtjyske Bjerringbro-Silkeborg eller i Holstebro længere mod nordvest.

Danske Spils oddsættere vurderer, at der er størst sandsynlighed for at midtjyderne løber af med den samlede sejr og kan lade champagnepropperne springe.

”Vi vurderer, at BSV løber med DM-guldet denne sæson, siger oddsansvarlig Peter Emmike.

Holdet har på det seneste vist dets fulde potentiale og blandt andet slået forhånds-favoritterne fra KIF Kolding København ud i semifinalen. I løbet af sæsonen har vi haft BSV større favoritter end Tvis Holstebro til DM-guldet, selvom Tvis vandt grundspillet i overbevisende stil. Det var imidlertid med en storspillende Peter Balling på holdkortet, som desværre har måtte set slutspillet fra sidelinjen pga. en korsbåndsskade. BSV mangler dog også en vigtig mand i forsvarskrumtappen Klaus Thomsen, som må se begge finaler fra sidelinjen.

Vi tror, at det bliver to meget tætte kampe, men med BSV som favoritter. Ikke mindst fordi BSV har fordel af at have stået i en DM-finale tidligere, fortæller Peter Emmike.”

Den første DM-finale spilles onsdag aften i BSV, mens tingene endeligt skal afgøres lørdag i Tem Tvis Holstebro.

Håndbold DM odds