Danske Spil: Wieghorst favorit som Brøndbytræner

13. juli 2017

Danskere storspiller på Brøndby-DM

Brøndby er førsteudfordrere til det danske mesterskab mener både Oddset og danskerne, der i høj grad spiller på Brøndby-guld.

F.C. København løb knusende sikkert med guldet i sidste sæson, og i den kommende sæson er de da også favoritter til at løbe med mesterskabet til odds 1,35. Dog skal de se sig for, for konkurrenterne fra Vestegnen, der er det hold, flest har spillet på som dansk mester, bliver en stærk førsteudfordrer til odds 6,00.

-Vi tror først og fremmest på, at F.C. København vinder, men Brøndby har en fin mulighed for at udfordre FCK, der har mistet en del bærende kræfter. Får Brøndby styr på midtbanen og fortsætter de positive takter fra sidste sæson, så kan de udfordre københavnerne, og måske endda hive pokalen hjem for første gang siden 2004/2005, siger Peter Emmike Rasmussen, der er oddsansvarlig hos Danske Spil.

Læs også: Brøndby er nu favoritter til at vinde Superligaen

Lav tiltro til Silkeborg og Horsens

Silkeborg og Horsens var begge en del af nedrykningsslutsspillet i sidste sæson. Og selvom begge hold overlevede, så har optimismen altså ikke bredt sig til hverken oddsættere eller Oddset-spillerne.

-Med odds 300,00 på Silkeborg og 400,00 på Horsens, så har vi ikke den store tiltro til, at nogen af de to hold løber med guldet. Det er der heller ikke mange Oddset-spillere der tror på. Faktisk er det de to hold, der er færrest, der har spillet på som danske mestre,” siger Peter Emmike Rasmussen og tilføjer:

-De to hold skal ikke måle sig med F.C. København og Brøndby, og det er nok mere realistisk, at de ender med at kæmpe for at undgå nedrykning. Her giver de to hold hhv. 3. og 4. laveste odds om ikke at rykke ned, siger den oddsansvarlige.

OB, AaB og AGF i top 6?

Hvor der ikke er stor tiltro til Silkeborg og Horsens, så er der stor tro på, at OB, AaB og AGF kan blande sig i topstriden og komme i det eftertragtede mesterskabsslutspil.

-AaB går en spændende sæson i møde, hvor mange af nordjydernes store talenter står overfor deres manddomsprøve, ligesom OB sluttede sæsonen rigtig flot af. Begge hold har rigtig gode muligheder for at komme i top 6. Det peger Oddset på 2,20 for AaB’s vedkommende og 2,05 for OB’s vedkommende også på, siger Peter Emmike Rasmussen, og tilføjer om AGF:

- De nye spillere, AGF har fået, har gjort holdet stærkere. Derfor tror vi, at AGF kommer til at kæmpe om at komme med i mesterskabsslutspillet. Det bliver et spørgsmål om marginaler, for både F.C. Nordsjælland, OB, Randers, AaB, AGF og Lyngby kommer alle til at kæmpe om top 6. Med de individuelle kvaliteter, tilgangene bringer med sig, så kan top 6 placeringen sagtens falde ud til AGFs fordel til odds 2,30,” siger Peter Emmike Rasmussen.

Hård sæson i vente for oprykkerne

Hobro rykkede som forventet op i sidste sæson, men noget mere overraskende var det dog, at Helsingør nu også kan kalde sig Superligaby, da de over to kampe besejrede Viborg og sikrede sig billetten til den bedste række i Danmark.

Men spørger man Danske Spils oddssættere, så bliver det formentlig til en hurtig retur for begge hold.

-Både Hobro og Helsingør får det svært i Superligaen, og en nedrykning til de to hold står også til odds 1,35 og odds 2,00, men qua den nye struktur, der blev indført før sidste sæson, så gælder det for disse to hold om at præstere til foråret. Med playoff-kampe omkring nedrykning, så kan en skidt sæson dog sagtens reddes i maj 2018, siger Peter Emmike Rasmussen.