Web
Analytics Made Easy - StatCounter

Dortmund – Tottenham odds: – Spurs jagter førstepladsen

0

Dortmund møder Tottenham hjemme på Signal Iduna Park i Champions League, tirsdag d. 21. november. Se odds og spilforslag til Dortmund vs Tottenham her.

Tottenham kan med en sejr så godt som sikre sig 1. pladsen i gruppen, mens Dortmund kæmper for 3. pladsen. Hjemme på Signal Iduna Park må tyskerne dog alligevel påtage sig favoritrollen.

Ser vi på odds på Dortmund – Tottenham er der odds 2.24 på en BVB-sejr hos Nordicbet, mens der er odds 3.30 for en Spurs-sejr hos Unibet. Deler de to hold i porten, er der odds 3.70 hos Betfair.

Spil på kampen hos Unibet >>

 

Dortmund vs Tottenham: – Spurs suser videre

Spilforslag: Tottenham til odds 3.30 hos Unibet

Kampstart & TV: 21/11 kl. 20.45 – Vises på TV3 Sport

Vi ser rigtig god værdi i en sejr til udeholdet, selvom Signal Iduna Park altid er et svært at sted at spille. Det kører slet ikke for Dortmund for tiden, hvilket blandt andet skyldes en alenlang skadesliste.

Peter Bosz må fortsat se bort fra flere profiler i tirsdagens opgør, men det er ikke kun de skadede spillere, der er problemer med.

I weekenden var stjerneangriberen Pierre-Emerick Aubameyang udeladt af truppen af disciplinære årsager, og selvom angriberen er tilbage mod Spurs, er det utvivlsomt noget, der har skabt en dårlig stemning i truppen.

Dortmund har blot vundet en enkelt kamp siden 30. september (mod Magdeburg i pokalturneringen), og vi forventer endnu en nedtur mod Tottenham.

Englænderne kan med en sejr så godt som sikre sig 1. pladsen i gruppen, og den mulighed vil de ikke lade gå fra sig. De leverede en dårlig indsats mod Arsenal i weekenden, men ellers har det set fornemt ud for Christian Eriksen & Co.

For tiden er der niveauforskel på de to hold, og der er derfor fremragende værdi i 2-tallet.

Spil på kampen hos Unibet >>

 

Dortmund har kniven for struben mod Spurs

Dortmunds fans hjemme på Signal Iduna Park (foto: shutterstock)

Det står rigtig skidt til i Dortmund. Holdet har, udover en pokalsejr mod upåagtede Magdeburg, ikke vundet siden 30. september, og krisen begynder så småt at kradse i klubben.

Det tegnede ellers til at blive en forrygende sæson, da man efter syv spillerunder havde hentet 19 ud af 21 mulige point i den hjemlige liga. Siden da er det dog kun gået én vej for Peter Bosz’ mandskab, og i weekenden tabte man endnu engang.

I Champions League har det ikke set meget bedre ud for tyskerne, der stort set allerede har udspillet deres rolle efter blot fire kampe. Det er naturligvis ikke nogen skam at ende bag Tottenham og Real Madrid, men tyskernes tidlige exit skyldes hovedsageligt de to uafgjorte kampe mod cypriotiske Apoel.

Tyskerne kan fortsat nå at gå videre, men det kræver, at Real Madrid taber til Apoel, mens de også selv skal besejre den spanske kongeklub. Det virker som et usandsynligt resultat, og målet for Dortmund må nu være at bevare 3. pladsen, så man stadig har mulighed for at spille europæisk fodbold efter nytår. Det bliver dog ikke nemt for tyskerne at få point tirsdag, når Tottenham kommer på besøg.

 

Tottenham imponerer i Europa

Harry Kane og Tottenham i aktion i Champions League (foto: shutterstock)

Mange havde på forhånd forventet, at Tottenhams europæiske eventyr ville ende med en fiasko, ligesom det var tilfældet i sidste sæson, men sådan er det langt fra gået. Englænderne er, som det eneste hold i gruppen, fortsat ubesejret, og i seneste spillerunde hev man en imponerende 3-1 sejr hjem mod Real Madrid.

De to kampe mod Real Madrid har vist, at Tottenham bestemt er et hold, man skal regne med i dette års Champions League, og med en sejr over Dortmund kan Pochettinos tropper så godt som sikre sig 1. pladsen i gruppen.

Spurs fik dog ikke den bedste optakt til tirsdagens opgør, da de i weekenden tabte det traditionsrige North London Derby til ærkerivalerne fra Arsenal. Her leverede Eriksen & Co. ikke på deres vanlige niveau, og det er tydeligt, at profiler som Harry Kane og Dele Alli ikke er helt i topform.

Med nederlaget tabte Tottenham en smule terræn i toppen af Premier League, hvor man dog fortsat ligger nummer fire.

Skader og karantæner

Tottenham må fortsat undvære Toby Alderweireld og Victor Wanyama.

I Dortmund-lejren er man uden Marco Reus, mens Lukas Piszczek,, Erik Durm, Sebastian Rode, Christian Pulisic, Sokratis, Alexander Isak og Omer Toprak er tvivlsomme.

Spil på kampen hos Unibet >>