Bayern München - Dortmund odds og spilforslag: Livestream Der Klassiker på nettet

5. april 2019

Bayern München - Dortmund odds og spilforslag: Livestream Der Klassiker på nettet

Lørdag d. 6. april 2019 mødes Bayern München og Dortmund i Der Klassiker nr. 100, som denne gang er et tidligt guldbrag i Bundesligaen. Se Bayern - Dortmund livestream, odds og spilforslag hos bookmakerne her.

Dortmund topper Bundesligaen med 63 point, to flere end Bayern München med 61 point, og nu mødes de to tophold i Der Klassiker lørdag kl. 18.30. Kampen mellem Bayern München og Dortmund vises på 3+, men kan også ses gratis på nettet med livestreaming hos bookmakeren bet365*.

Ser vi på odds på Bayern vs Dortmund hos bet365 lige nu, er der i skrivende stund odds 1.53 på Bayern, 4.75 på uafgjort og odds 5.25 på Dortmund. Spring til bookmakeren via knappen forneden, hvor aktive kunder gratis kan se Bayern - Dortmund livestream, når der er kick off på Allianz Arena.

Stream hos bet365 >>

* R/v gælder for stream | I.P. Restriktioner | +18 | Henvisningslink

 

Livestream Bayern München vs Dortmund hos bet365

Det koster ikke noget at livestreame Bayern vs Dortmund, eller andre sportsbegivenheder, hos bet365. Det er dog et krav til dig, at du er aktiv kunde hos bet365, før du kan få adgang til Live Billeder hos spillesiden.

At være aktiv kunde betyder i alt sin enkelthed, at du skal have penge stående på din konto, eller have spillet en oddskupon indenfor det seneste døgn. Der er ikke noget krav om, hvor mange penge du skal have på kontoen, så én krone er i teorien nok.

Du kan finde stream til Bayern München mod Dortmund lørdag d. 6. april kl. 18.30 hos bet365, ved at gå til kampens Live Odds-markeder, når kampen er i gang. Her vil du kunne tænde for afspilleren på hjemmesiden, uanset om du er logget på fra PC, mobil eller tablet.

Stream hos bet365 >>

* R/v gælder for stream | I.P. Restriktioner | +18 | Henvisningslink

 

Bayern München vs Dortmund: Optakt og Statistik

Dette bliver det 100. møde mellem Bayern München og Dortmund i Bundesligaen, og her er det Bayern som har overtaget med 45 sejre mod Dortmunds 25. Bayern har da også vundet de sidste fire Bundesliga -hjemmekampe mod Dortmund, og er igen storfavoritter hos bookmakeren til opgøret lørdag d. 6. april 2019.

Som nævnt giver Bayern kun odds 1.53 mod Dortmunds odds 5.25 for en sejr, selv om det er Dortmund som topper Bundesligaen, og kan tage et syvmileskridt mod mesterskabet med en sejr i München.

I sidste sæson vandt Bayern med hele 6-0 da Dortmund gæstede Allianz Arena d. 31. marts 2018, hvor de førte 5-0 allerede ved pausen, og hvor den tidligere Dortmund-spiller Robert Lewandowski lavede hattrick for Bayern. Det var den næststørste hjemmesejr i Der Klassiker-historien, kun overgået af Bayerns historiske 11-1 hjemmesejr d. 27. november 1971.

Dortmund vandt hjemmekampen mod Bayern tidligere på sæsonen med 3-2, hvor BVB fik vendt kampen til sejr efter have været bayd 0-1 og 1-2 (begge mål af Lewandowski).

Borussia Dortmund kan vinde den tyske Double for femte gang, og for første gang siden 2011/2012.

 

Spilforslag til odds på Der Klassiker mellem Bayern og Dortmund

I sidste spillerunde fik Bayern München kun 1-1 ude mod Freiburg, og blev dermed passeret i tabellen og sendt ned på andenpladsen. Bayern er dog ubesejret i de seneste ni hjemmekampe i Bundesligaen, hvoraf syv er vundet. Det sidste hjemmebanenederlag i Bundesliga-regi kom i oktober med 0-3 til Gladbach.

De seneste to hjemmekampe er vundet med samlet 6-0 i målscore over Wolfsburg og Mainz, så Bayern er altså i god form på hjemmebane, og der venter Dortmund en svær kamp her.

Gæsterne kravlede altså tilbage på førstepladsen med 2-0 sejren over Wolfsburg hjemme i sidste runde, men forløsningen kom først i kampens sidste minutter, hvor Paco Alcacer lynede to gange til allersidst. Nu er Dortmund i en situation, hvor ét point i München vil være et yderst godkendt resultat for klubben.

Men kan de stille noget op mod hjemmestærke Bayern? Vi tror Bayern viser sig for stærke endnu engang på eget græs, og overtager førstepladsen fra Dortmund med tre point her. Der er dog ikke stor værdi i odds 1.53 på Bayern, men vi tror Bayern fører allerede ved halvleg og kører sejren hjem i anden halvleg. Her fås odds 2.20 på 1/1 ved halvleg/fuldtid hos bet365, hvilket bliver vores spilforslag til et fornuftigt odds på Der Klassiker.

Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

Odds hos bet365 >>
* Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink