Web
Analytics Made Easy - StatCounter

Dortmund vs Wolfsburg odds: Målfest på Signal Iduna Park?

0

Se odds og spilforslag på Dortmund vs Wolfsburg, hvor gæsterne står overfor en svær opgave, hvis man skal tro bookmakernes odds på kampen søndag d. 14/1-18 kl. 18.00.

En af de mere spændende kampe i denne runde i Bundesligaen, er opgøret mellem Borussia Dortmund og Wolfsburg på “Westfalenstadion”, hvor hjemmeholdet vil forsøge at hente sæsonens niende sejr.

Det bliver dog ikke en nem opgave, da BVB kommer til at stå overfor et hold gæster, der blot har tabt fire gange i denne sæson.

Kampen kan ses på livestream hos Unibet, hvis man er aktiv kunde hos bookien, som også tilbyder masser af pre- og live-odds på Dortmund mod Wolfsburg.

Spil på kampen hos Unibet >>

Når det kommer til Dortmund vs Wolfsburg odds, er bookmakeren Unibet klar i spyttet, når favoritværdigheden skal placeres.

Hos Unibet giver en hjemmesejr til Dortmund odds 1.39, og en underdog sejr til Wolfsburg giver odds 7.50. Du får odds 5.00, hvis de to mandskaber deler i porten.

 

Spilforslag: BVB trækker det længste strå i målfest

Der er en del spilforslag der virker lukrative for os. Lad os starte med begge hold scorer. På Signal Iduna Park scorer Dortmund mål når det passer dem, eftersom de har scoret 23 mål i otte ligakampe, hvilket i gennemsnit er over 3 pr. kamp, hvilket må siges at være ganske imponerende.

Mens de er gode til at score på hjemmebanen, er de også god til at indkassere dem, hvor intet mindre end 13 mål er gået ind i deres sidste fem hjemmekampe. Wolfsburg er ikke beskedne foran mål, og derfor virker begge hold scorer til odds 1.67 hos Unibet helt fint.

Dortmund er dog frygtindgydende foran kassen på hjemmebane, og selvom de indkassere en håndfuld, så scorer de bare det ekstra for at vinde kampene. Vi har en idé om, at kampen ender i en 3-1 eller endda 4-2, hvorfor Dortmund med lidt handicap ikke virker helt dumt.

I det omvendte opgør i Wolfsburg tidligere på sæsonen viste Dortmund da også hvem der bestemte, da de slog dem 3-0. Sidste år vandt de 5-1 over Wolfsburg på hjemmebane, og det ville ikke undre mig hvis det gentog sig igen.

Oddsforums spilforslag:

  • Dortmund (-1.5 AH) til odds 2.10
  • Begge Hold Scorer til odds 1.67.

Spil hos Unibet >>

 

Dortmund på vej mod nye højder med Peter Stöger

Der var ingen der havde glædet sig mere til denne Bundesliga sæson end Dortmund selv og deres fans, da man startede sæsonen med at vinde syv ud af otte kampe, for herefter at kollapse fuldkommen med absolut nul Bundesliga sejre i oktober og november, hvilket medførte til fyringen af Peter Bosz samt hyringen af Peter Stöger.

Dortmund formåede herefter at slutte på tredjepladsen i slutningen af halvsæsonen. Det negative er dog, at der nu er 13 point op til Bayern München på førstepladsen. Sæsonen så ellers lovende ud for Dortmund i starten, men nu handler det mest af alt om at sikre europæisk deltagelse til næste sæson samt nå langt i Europa League.

Ansvaret for at det lykkes er placeret hos den nye træner Peter Stöger, der blev hentet ind efter en katastrofal start på sæsonen med FC Köln. Ser man bort fra den her sæson, så har Stöger dog gjort et fantastisk stykke arbejde i Köln i de sidste fire år, og han har da også formået at stabilisere Dortmund truppen, hvor de nu kan finde sig selv på en tredjeplads i ligaen. Om Stöger fortsat er en del af Dortmunds planer i slutningen af denne sæson bliver interessant at se, hvor Hoffenheims Julian Nagelmann bliver stærkt rygtet til klubben til sommer.

Læs også: Liverpool vs Manchester City odds: Spilforslag til topbraget på Anfield

 

Wolfsburg i ny skuffende sæson

Ny sæson, men samme skuffelse. Wolfsburg befinder sig i det mindre sjove selskab, nemlig den dårlige halvdel af tabellen. Sæsonen er for længst tabt, og nu handler det bare om ikke at ryge alt for langt ned i tabellen. Tidligere på året lavede man ellers samme taktik som Dortmund, da man fyrede træner Andries Jonkers, men nytilkomne, og tidligere Mainz træner, Schmidt har ikke formået at stabilisere Wolfsburg mandskabet, der ellers er blandt de dyreste trupper i hele ligaen.

Derudover har man solgt stjerneangriberen Mario Gomez til VfB Stuttgart i starten af januar vinduet, hvilket ikke just hjælper dem på vej mod højere placeringer i tabellen. Derfor kan man forvente at det bliver Liverpool spilleren Divock Origi, der er lånt ud til Wolfsburg, som kommer til at starte i angrebet i stedet for Gomez.

Om Wolfsburg er stærk nok til at drille Dortmund bliver interessant at se, men der er ingen tvivl om, at det burde kunne lade sig gøre, når man kigger på holdkortet, hvor der er massere af drivkraft. At få alle hestekræfterne overført fra papiret til banen har dog været deres største problem, og det bliver spændende at se om det lykkes dem denne gang.

Odds på kampen hos Unibet >>