Eibar vs Valencia odds: - To formstærke hold kolliderer

15. december 2017

Eibar vs Valencia odds: - To formstærke hold kolliderer

Lørdag d. 16. december giver dig julebold fra La Liga, hvor formstærke Eibar tager imod Valencia CF. Se odds på kampen og vores spilforslag, hvor vi ryger på Valencia-sejren.

Valencia skal forsøge at holde fast i andenpladsen i La Liga mod formstærke Eibar, der ikke har tabt de seneste fire ligakampe. Modstanderne har dog heller ikke været prangende, og bookmakerne har da også Valencia som smalle favoritter trods Eibars hjemmebanefordel.

En sejr til Valencia belønnes med odds 2.55 hos Betfair, mens Unibet giver odds 2.90, hvis Eibar snupper alle tre point. Deler de to hold i porten, kan du hente odds 3.40 hos Unibet.

Spil på La Liga hos betfair >>

 

Spilforslag: Odds 2.55 på Valencia-sejr

Spilforslag: Valencia til odds 2.55 hos Betfair

Kampstart: 16/12 kl. 18.30 – Vises på TV3 MAX

Det er naturligvis et stort tab for Valencia at være uden topscorer Simone Zaza, men vi mener, at oddset på dem er alt for højt.

Eibar er ganske fint kørende for tiden, men holdet plejer at have store problemer, når de møder et hold af Valencias kaliber. I starten af sæsonen blev det til et 1-6 nederlag mod Barcelona, mens man også har tabt med mere end to mål til både Villareal, Sevilla, Celta Vigo og Real Madrid.

Valencia kiksede for nyligt mod Getafe, men det kommer ikke til at ske i lørdagens opgør. Los Che har gang i en forrygende sæsonstart, og det vil de ikke ødelægge mod undertippede Eibar.

 

Valencia fortsætter den gode sæsonstart

Da sæsonen gik i gang havde de færreste troet, at Valencia efter 15 spillerunder ville være nærmeste udfordrer til førstepladsen, men det er nu engang, sådan det er.

Med Marcelinho på sidelinjen har Los Che fået en forrygende sæsonstart, og på nuværende tidspunkt ligger de over både Sevilla, Atlético Madrid samt Real Madrid.

I weekenden kom Valencia tilbage på sejrskurs efter et højst overraskende nederlag til Getafe, da danskerklubben Celta Vigo blev besejret med 2-1. Der kom desværre også en smule grus i maskineriet hos det spanske mandskab, da holdets topscorer, Simone Zaza, modtog et gult kort.

Valencia må dermed undvære Zaza i lørdagens opgør, hvilket er et kæmpe tab med tanke på, at han har scoret næsten en tredjedel af holdets mål i denne sæson.

I Zazas fravær er det op til spillere som Rodrigo og Daniel Parejo at præstere, men der venter dem en hård opgave mod Eibar.

 

Formstærke Eibar vil give Valencia kamp til stregen

Efter 15 spillerunder er Eibar tættere på de europæiske pladser end på nedrykning, hvilket i sig selv må siges at være en succes. Nuvel, den spanske liga er naturligvis også så tæt for tiden, at mange hold kan blive en del af top 6, men hjemmeholdet har på det seneste bevist, at de hører til i Spaniens bedste række.

Med tre sejre og en enkelt uafgjort i de seneste fire ligakampe er Eibar rigtig godt kørende, selvom modstanderne ikke har været prangende.

Eibar har samtidig vist fin målform, selvom de ikke kom på tavlen i seneste runde mod Getafe. Her formåede man dog at brænde flere store chancer, heriblandt et straffespark, og det var rent uheld og uskarphed, der gjorde, at man ikke fik scoret.

Inden da havde man blandt andet scoret tre mål mod Espanyol og fem mod Real Betis, og det er dermed et hold, der ved, hvor målet står.

 

Skader og karantæner

Eibar må undvære Pedro Leon, Asier Riesgo, Fran Rico og Yoel, der alle har været ude i et stykke tid.

I Valencia er man uden topscorer Simone Zaza, der har karantæne, mens Javier Jimenez stadig er skadet. Ezequiel Garay, Jeison Murillo og Goncalo Guedes er alle tvivlsomme.