Web
Analytics Made Easy - StatCounter

Danmark vs Frankrig Odds: Live stream EM Bronzekampen i håndbold på nettet

0

Danmark har stadig chancen for medaljer ved EM i håndbold, men der venter en hård opgave mod Frankrig i Bronzekampen. Live stream Danmark vs Frankrig og se odds på kampen her.

Det blev desværre ikke til en finaleplads for Danmark ved Håndbold EM i Kroatien, men chancen for medaljer er stadig tilstede, og den skal forfølges i dag mod Frankrig i EMs bronzekamp kl. 18.00.

Ser vi på Danmark vs Frankrig odds hos Unibet.dk, som også viser EM i håndbold på livestream til sine aktive kunder, er det franskmændende som er favoritter til at snuppe bronzen. Hos Unibet er der lige nu odds 2.55 på Danmark, mens Frankrig giver odds 1.88.

Odds på EM hos Unibet.dk >>

* Odds er genstand for ændringer | + 18 Ansvarligt Spil

Håndboldkampen mellem Danmark og Frankrig kan altså live streames hos Unibet, og det samme kan EM-finalen senere på aftenen mellem Spanien og Sverige. Her er Spanien EM-favoritter til odds 1.70 før kampstart, mens Danmarks banemænd fra Sverige giver odds 2.80.

 

Live stream Danmark vs Frankrig på nettet hos Unibet

Find live stream til Danmark vs Frankrig via UTV ikonet i oddssektionen hos Unibet

Unibet har for ganske nyligt lanceret muligheden for at live streame sport direkte hos bookmakeren, som vi kender det med andre bookmaker livestreams. Det betyder, at hvis du er aktiv kunde hos bookien, kan du se med, når der sendes EM i håndbold på livestreamet.

Har du penge på kontoen hos Unibet, eller har du spillet dine sidste penge på Danmark vs Frankrig, kan du se med via “Streamer” i menuen, når du er logget ind på kontoen hos Unibet.

Live Stream Danmark vs Frankrig >>

* Geo/IP-restriktioner | Forbehold for ændringer | +18 Ansvarligt Spil

EM bronzekampen mellem Danmark og Frankrig vises også på TV2/TV2Play med kampstart 18.00 i Kroatien.

 

EM Bronzekamp: Få odds 2.55 på Danmark mod Frankrig

Sverige spillede deres for vi danske håndboldfans en fabelagtig semifinale mod Danmark, og førte kampen fra start til slut. Det var derfor en fuldt fortjent sejr til svenskerne, indrømmede Lasse Svan efter nederlaget var en realitet.

Samme Lasse Svan havde ellers bragt håbet tilbage til Danmark med sin udligning i kampens sidste sekund, hvilket sendte semifinalen i forlænget spilletid, men her viste svenskerne sig altså for stærke for Nikolaj Jørgensens mandskab.

Mod de regerende verdensmestre fra Frankrig er Danmark da også underdogs til dagens EM bronzekamp, hvor man hos Unibet kan få odds 2.55 på Danmark mod Frankrig.

Samtidigt har bookmakeret en bred vifte af øvrige oddsmarkeder på EM bronzekampen, såsom handicapspil, Over/Under-linjer og mere til.

Spil på Danmark vs Frankrig hos Unibet >>

* Odds er genstand for ændringer | + 18 Ansvarligt Spil

 

Nikolaj Jørgensen varsler udskiftninger mod verdensmestrene

Vi må sande at det ikke bliver til EM guld i denne omgang for Danmark, som også får svært ved at få navnet på bronzemedaljerne, når det senere i dag går løs med verdensmestrene fra 2017, Frankrig.

Den danske landstræner, Nikolaj Jørgensen har varslet udskiftninger i truppen, da han endnu ikke har brugt sine to udskiftningsmuligheder i den danske EM-trup i år. Det giver mulighed for udskiftninger til søndagens bronzekamp mod Frankrig,

“Jeg kommer nok til at justere noget. Nu må vi lige se på træningen og hvor fit, folk kommer tilbage efter en meget hård kamp i går. Der kommer helt sikkert til at ske en enkelt eller to udskiftninger”, siger Nikolaj Jacobsen til TV2 Sport.

Landstræneren afslørede i går eftermiddag på sin pressekonference i Zagreb, at GOG-Bagspilleren Niclas Kirkeløkke bliver indlemmet i truppen til kampen mod Frankrig. Kirkeløkke har indtil videre kun fået tre minutters spilletid i EM-slutrunden, men hvem der skal lade pladsen i truppen til fordel for Kirkeløkke, er stadig ikke besluttet.

Samtidigt peges der på en potentiel udskiftning på målmandsposten, hvor Niklas Landin måske skiftes ud med Kevin Møller, da Landin har en højgravid kone som kan gå i fødsel når som helst.

 

“Håber og tror vi kan sætte os op”

Det var uden tvivl en gigantisk skuffelse for det danske håndboldlandshold, at det ikke blev til en finaleplads i årets europamesterskab. Der spilles dog stadig om metal i aftenens kamp mod Frankrig, og det bliver spændende at se, om Nikolaj Jørgensen har fået banket semifinale-skuffelsen helt ud af sit hold inden EM bronzekampen mod verdensmestrene.

“Jeg håber og tror, vi alle sammen kan sætte os op. Vi spiller trods alt om en medalje. Det tæller også for noget, men skuffelse er større lige nu. Specielt når man har tabt efter forlænget spilletid. Det er en svær pille at sluge, men livet går videre”, sagde landstræneren og fortsatte:

“Jeg skal forsøge at få rejst et hold, der lige nu ligger ned. Vi er alle sammen utroligt skuffede over ikke at være i EM-finalen. Det var det, vi havde sat næsen op efter og håbet på”.

Danmark giver som nævnt odds 2.55 for en sejr netop nu, mens Frankrig giver odds 1.88 for en sejr i ordinær spilletid. Skulle kampen ende uafgjort, som Danmarks seneste kamp mod Sverige, udløser det odds 8.00 hos Unibet.

Live Stream Danmark vs Frankrig >>

* Odds er genstand for ændringer | + 18 Ansvarligt Spil