Web
Analytics Made Easy - StatCounter

Danmark vs Sverige: Få odds 5.00 på dansk sejr og live stream EM-semifinalen

0

Se Danmark vs Sverige odds og live stream semifinalen ved EM i håndbold her, og læs hvordan du kan få odds 5.00 som et tilbud på dansk sejr over svenskerne i EM-semifinalen.

Danmark er klar til semifinalen ved Håndbold EM, hvor ærkerivalerne fra Sverige venter fredag d. 26. januar kl. 20.30. Kampen kan ses på TV2 og streames på TV2-Play

Som ny kunde hos LeoVegas kan man også få et glimrende tilbud om odds 5.00 på Danmark* til at vinde over Sverige i EM-semifinalen. Læs mere forneden om odds på Danmark – Sverige

Se Live odds hos LeoVegas.dk*
Spil med Live!!

* R/v gælder | +18 Ansvarligt Spil

Hos LeoVegas er Danmark oddsfavoritter til at snuppe EM-finalepladsen, da bookmakeren netop nu tilbyder odds 1.41 på Danmark og odds 4.10 på Sverige. Uafgjort står til 9.50 gange pengene.

 

Live stream Danmark vs Sverige på nettet via TV2Play

Danmarks kamp mod svenskerne kan ses fredag d. 26/1 direkte på TV2 fra kl. 20.30, men det er også muligt at live streame Danmark vs Sverige på nettet.

Har du ikke adgang til dit tv og TV2 kan du benytte online tjenesten TV2-Play

 

LeoVegas Tilbud: Få odds 5.00 på dansk sejr

Når Danmark løber på banen mod Sverige, er det som favoritter til at snuppe pladsen i EM-finalen, og det kan du lukrere på hos LeoVegas, hvis du ikke i forvejen er kunde hos bookmakeren.

Alle nye LeoVegas-kunder kan nemlig spille op til 50 kr. på dansk sejr mod svenskerne, og få boostet oddset på Danmark til 5.00.

Sådan får du odds 5.00:

  • Opret konto hos LeoVegas.dk
  • Placer op til 50 kr. på Danmark-sejr mod Sverige i EM-semifinalen
  • Sørg for at booste oddset på din kupon inden du betaler for spillet
  • Afvent dansk sejr og omsætningsfri gevinst

Vinder Danmark kampen, modtager du den samlede gevinst 100% uden omsætningskrav, så du er klar til at hæve pengene til banken, eller måske sætte dem i spil på Danmark i EM-finalen.

Få odds 5.00 på Danmark >>

R/v gælder | +18 Ansvarligt Spil

 

Danmark er oddsfavoritter i EM-semifinale mod Sverige

Der venter os en sand gyser fredag aften mod Sverige, når det går løs i EM-semifinalen i håndbold i Kroatien. Danmark er ganske givet favoritter, men Sverige har præsteret flot indtil nu i turneringen, og vi forventer en tæt kamp mellem Danmark og Sverige.

I den sidste kamp i Mellemrunden spillede det danske landshold en trist 1. halvleg, som sluttede 12-12 mod Makedonien. I 2. halvleg var der dog kommet andre boller på suppen, og Danmark vandt en suveræn sejr på hele 31-20.

Ser vi på odds på Danmark mod Sverige hos LeoVegas, er handicaplinjen sat ved Danmark -2,5 mål, som giver odds 1.81, mens der er odds 1.96 på Sverige + 2,5 mål.

Bookmakeren forventes altså en sejr til Danmark, men det kan blive tættere end de danske TV-seere nok vil bryde sig om hjemme i stuerne. Det bliver med garanti en EM-semifinale værd at se, og det kan du altså gøre hos TV2 eller via livestream hos TV2-Play.