Fredag starter VM i ishockey: Odds på Danmarks første kamp mod Tyskland

20. januar 2018

Danmark vs Tyskland: Se odds og live stream kampen på nettet

Se odds på Danmark vs Tyskland og læs optakt med spilforslag til danskernes anden kamp i mellemrunden ved EM i Håndbold. Kampen kan live streames på nettet søndag d. 21/1 kl. 18:15.

Danmark fik en god start på mellemrunden, da Slovenien blev besejret med 31-28 i første kamp. Med sejren kravler Danmark op på en foreløbig førsteplads i gruppe 2 med 4 point. I næste opgør venter rivalerne fra Tyskland i et opgør der meget vel kan blive afgørende for hvem af de to hold der skal tage en plads videre til semifinalerne.

Odds på håndbold hos Leo Vegas >>

Tager vi et kig på Danmark vs Tyskland odds, belønner LeoVegas en sejr til Danmark med odds 1.58, mens et spil på Slovenien står til 3.20 gange pengene hos samme bookmaker. I vores spilforslag på Danmark mod Tyskland anbefaler vi et spil på, at Danmark vinder opgøret til odds 1.58 hos LeoVegas.

Håndboldkampen kan ses på livestream hos bookmakeren bet365, hvor særlige regler og vilkår gælder for brugen af bookmakerens live-billede tjeneste. Læs mere om muligheden for at se kampen på nettet forneden.

 

Live stream Danmark vs Tyskland på nettet hos bet365

Danmarks kamp mod tyskerne kan ses mandag direkte på TV2 fra kl. 18:15, men det er også muligt at live streame Danmark vs Tyskland på nettet.

Bookmakeren bet365 tilbyder livestream fra kampen til sine aktive kunder, så du kan se med på nettet via PC, mobil eller tablet, når du er logget ind på din aktive spillekonto hos bet365.

For at kunne se kampen på nettet hos bookmakeren, skal man have midler på sin konto eller have placeret et væddemål indenfor de seneste 24 timer.

Se kampen på nettet hos bet365 >>

+ 18 | Ansvarligt Spil | Geografiske Restriktioner | Indeholder Henvisningslink

 

Danmark er odds-favoritter mod Tyskland

Danmark spillede sig fredag aften et stort skridt tættere på semifinalerne, da Slovenien blev besejret med 31-28 i en fremragende håndboldkamp, hvor begge hold spillede deres måske bedste kamp ved slutrunden indtil videre.

Hos Danmark blev det blandt andet bekræftet ved kun 3 tekniske fejl i løbet af kampen, hvilket er uhørt lavt på dette niveau. Med sejren over Slovenien kravler Danmark op på en foreløbig førsteplads i pulje 2 med 4 point.

Se også: Vinderodds på EM 2018

Da både Makedonien og Spanien først spiller deres første opgør i mellemrunden efter Danmark og Tyskland kampen, er det altså en placering som Danmark også vil have når de går ind til opgøret mod Tyskland.

 

Danmark har skidt statistik mod Tyskland

Danmark har mødt tyskerne hele 4 gange indenfor de seneste 2 år. Kun en enkelt gang er det lykkedes Danmark at trække sig sejrsrigt ud af et opgør, mens Tyskland har vundet 2 gange og 1 kamp er endt uden en vinder. Fælles for alle kampene er, at der har været stor tænding og masser af drama i opgørene.

Se også: EM 2018 kampprogram

Den sidste betydningsfulde kamp mellem Danmark og Tyskland fandt sted ved EM i 2016, hvor landstrænerne hed hhv. Gudmundur Gudmundsson og Alexander Haase. Her førte Danmark i store dele af kampen, men 4 tyske scoringer i træk til sidst sikrede tyskerne sejren på 25-23, der betød at Danmark ikke gik videre til semifinalerne.

Man kan derfor godt sige, at den står på revanche for Nikolaj Jacobsen og Danmark, der med en sejr over tyskerne vil være så godt som sikre på en plads i semifinalerne. Og der er god grund til optimisme hos Danmark, efter sejre over Spanien og Slovenien i de sidste to kampe, hvor især bredden er blevet brugt rigtig godt og som kan vise sig at blive afgørende i de to følgende kampe mod Tyskland og Makedonien.

 

Tysk hold fyldt med selvtillid inden EM-braget

Tyskland med cheftræner Christian Prokop er ved denne slutrunde en af outsiderne til at gå langt.

Holdet vandt EM i 2016 og fik en 3.plads samme år ved de olympiske lege, så det er et hold som man godt kan regne med at se helt fremme om de sjove placeringer, også ved denne slutrunde, hvor holdet indtil videre har hentet de fornødne point, selvom spillet til tider har haltet.

I sidste runde lignede det længe, at tyskerne også skulle falde i den tjekkiske fælde, præcis som det var tilfældet med danskerne, men en stærk slutspurt som ikke mindst skyldes den tyske keeper Andreas Wolff der lukkede fuldstændig af bagi sikrede Tyskalnd en sejr på 22-19.

Med sejren er Tyskland ligesom Danmark placeret med 4 point efter første kamp i mellemrunden, og dermed lever drømmen om en plads i semifinalerne i bedste velgående. Tyskland lagde ud med at banke Montenegro med 32-19 i en kamp hvor især Gensheimer viste klasse med 9 scoringer.

Efterfølgende er det blevet til to gange remis mod henholdsvis Slovenien og Makedonien inden sejren over Tjekkiet i sidste runde.

Selvom bookmakerne har danskerne som favoritter, har Tyskland de seneste år bevist at de er i stand til at slå Danmark ved de store slutrunder, så det bør være et tysk hold med tro på tingene der ind til opgøret mod Danmark mandag aften i Varaždin.

 

Spilforslag: Få odds 1.58 på en dansk sejr

Danmark bør komme ind til opgøret mod tyskerne med en god portion selvtillid efter sejrene over Spanien og Slovenien.

Selvom Tyskland ved de seneste slutrunder har drillet Danmark, så har Danmark til denne slutrunde fået Nikolaj Jacobsen ind som træner, og det kan blive en afgørende faktor. Nikolaj der til dagligt er træner nede i Rhein-Neckar Löwen er om nogen en mand der kender til tysk håndbold, og det kan godt vise sig at blive en fordel for Danmark.

Samtidig har Danmark en kolossal bredde i truppen, hvilket i den grad kom til udtryk i kampen mod Slovenien, hvor Mikkel Hansen sad ude det meste af anden halvleg, ligesom Morten Olsen slet ikke kom i aktion. Tyskerne har en talentfuld trup og en klog træner i Christian Prokop, men danskerne bør alligevel trække det længste strå i opgøret her.

Vi anbefaler derfor et spilforslag på, at Danmark vinder opgøret til odds 1.58 hos LeoVegas.

Odds på håndbold hos Leo Vegas >>