Web
Analytics Made Easy - StatCounter

EM Håndbold Finale: Odds på Spanien vs Sverige

0

Spil på EM finalen i håndbold mellem Spanien og Sverige og se kampen på nettet via livestream. Læs mere om de bedste Spanien vs Sverige odds til finalen ved EM i håndbold.

EM finalen i håndbold mellem Spanien og Sverige løber af stablen i Kroatien d. 28. januar fra kl. 20.30. Kampen kommer på TV2 i forlængelse af Danmark vs Frankrig i EM bronzekampen, men kan også ses på livestream på nettet hos Unibet.

Læs mere forneden om muligheden for at live streame EM finalen hos Unibet, som selvfølgelig også er klar med odds på Spanien vs Sverige, hvor spanierne er klare favoritter. Her er der lige nu odds 1.70 på Spanien, mens en sejr til Sverige udløser odds 2.80. Uafgjort i finalens ordinære spilletid giver odds 9.00.

Se og odds på EM finalen her >>

* R/v gælder | IP Restriktioner | +18 Ansvarligt Spil

 

Live stream EM finalen i håndbold 2018 hos Unibet

Der er gode grunde til at tanke sin Unibet konto op med lidt småpenge i dag, hvis man vil live streame EM finalen i håndbold på nettet.

Unibet viser nemlig dagens to finalekampe ved håndbold EM på livestream, og det betyder iflg. bookmakeren stream-program, at man kan se med fra kl. 18.00 med Danmark – Frankrig, og senere samme aften, kl. 20.30, altså se EM finalen mellem Spanien og Sverige på livestream.

Kravet for at kunne se med gratis via PC, mobil eller tablet er, at du er aktiv kunde, som har penge stående på din konto. Der er ikke noget krav om mindstebeløb. Læs mere her om bookmaker livestream.

Se og odds på EM finalen her >>

* R/v gælder | IP Restriktioner | +18 Ansvarligt Spil

 

Håndbold EM Finale: Spanien er favoritter mod Sverige

Årets finale i EM i håndbold bliver desværre uden dansk deltagelse, da svenskerne viste sig for stor en mundfuld for de danske håndboldherrer. Men ser vi på odds på Spanien vs Sverige i årets EM finale i håndbold, er det spanierne som er behørige favoritter her i timerne op til kampstart.

Hos bookmakeren Unibet er der lige nu odds 1.70 på Spanien, mens EM-guld til Sverige giver odds 2.80 – hvis det sker i ordinær spilletid. Der er selvfølgelig også risiko for uafgjort i finalen, hvilket udløser forlænget spilletid og odds 9.00 hos Unibet.

Det er interessant at Spanien er så store favoritter på nuværende tidspunkt, da Danmark som bekendt slog Spanien i det interne opgør i sidste kamp i indledende runde, hvor meget var på spil for begge hold. Dog mest for det danske.

Sverige har imponeret stort ved denne slutrunde, og kampen mod Danmark var på mange måder en finale værdig. Svenskerne kom ellers skidt fra land ved EM med et nederlag til Island, og har også undervejs tabt 17-23 til Frankrig og 25-28 til Norge, men holdet har fundet det helt rigtige gear, når det har gjaldt.

Spanien har tabt to kampe indtil videre i denne slutrunde, nemlig til Danmark og senere til Slovenien. I de sidste to kampe har spanierne imponeret med 31-27 vs Tyskland og altså senest 27-23 vs Frankrig i EM-semifinalen, hvilket også er medvirkende til at gøre holdet favoritter til at vinde EM-guld for første gang nogensinde.

 

Spanien jagter første EM-guld i femte finale

EM finalen i 2018 bliver Spaniens femte gennem tiderne, og indtil videre er det solrige land 0/4 i EM finalerne. Det seneste finale-nederlag kom så sent som i 2016 mod Tyskland, og før dét i 2006 mod Frankrig.

Spanien har tidligere vundet to gange VM-guld og tre olympiske bronzemedaljer, men altså aldrig guld ved EM i håndbold.

Sverige står derimod noteret for fire EM-guld gennem tiderne. Svenskerne vandt sågar det første EM for herrer nogensinde i 1994 i Portugal, og fulgte op med at vinde tre af de efterfølgende fire EM-slutrunder i de kommende år. Den sidste triumf kom på hjemmebane i Sverige i 2002.

Siden har Sverige ikke spillet en EM-kamp om medaljer, så alene dét af Sverige nåede semifinalen i år, har været en stor triumf for den tidligere EM-stormagt. Kan de blå/gule svenskere igen skrive sig på som kongerne af europæisk landsholdshåndbold? Vi får svaret i aften kl. 20.30.

Se og odds på EM finalen her >>

* R/v gælder | IP Restriktioner | +18 Ansvarligt Spil